QUOTE(pipete @ 2010 04 16, 16:43)
Kaip supratau neiškepė vatikano pyragas duonkepėje ir po 4 valandų jūs jį kišote į orkaitę baigti kepti. Aš tokį pyragą dėčiau į orkaitę iš kart išėmus iš duonkepės....
Teisingai supratote. Vėlokai grįžau vakar, bet pagal raugo receptą vakar reikėjo kepti,tad, akd ir buvo vėlu, ėmiausi darbo. Duonkepė valandą kepė, tai po to nebebuvo kaip kepti orkaitėje, jau reikėjo miegučio eit. Nes taip ir būčiau padarius, gal būčiau išgelbėjus pyragą. Dariau su aguonom, gavos skanus, šoną atpjoviau, šis iškepęs. Bet pastovėjo ir pyragas pasidarė kietas, tai sakiau ir eis 'ant džiūvėsėlių'. Jau vienas kepinys taip suėjo, labai sknūs džiūvėsėliai gavos.