Įkraunama...
Įkraunama...

kojų nagučiai riečiasi į vidų

Sveikos, gal kas susidūrėte su panašia situacija.

Vaiko (dabar 2 metai) kojų nagučiai tik pradėję augti riečiasi į vidų, dar net nebūna ka nukirpti kad nelystų į pirštuko pagalvėlę. Užeina kad naktim verkia, turbūt pasitrynus į paklodę kojytes labiau susidirgina pirštukai. Net nežinau ka daryt, gal yra kokie tepaliukai, kur minkština nagą g.gif Sunku, kai vaikui skauda, verkia, o negali padėt doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rucike555: 09 balandžio 2010 - 14:38
QUOTE(rucike555 @ 2010 04 09, 15:36)
Sveikos, gal kas susidūrėte su panašia situacija.

Vaiko (dabar 2 metai) kojų nagučiai tik pradėję augti riečiasi į vidų, dar net nebūna ka nukirpti kad nelystų į pirštuko pagalvėlę. Užeina kad naktim verkia, turbūt pasitrynus į paklodę kojytes labiau susidirgina pirštukai. Net nežinau ka daryt, gal yra kokie tepaliukai, kur minkština nagą  g.gif Sunku, kai vaikui skauda, verkia, o negali padėt  doh.gif

Tai rodo, kad galimai netinkamai kirpote kojų nagus. unsure.gif
Atsakyti
Musiskiui irgi koju naguciai rieciasi i vidu,bet jam neskauda. Siulau kreiptis i vaikiuko gydytoja.
Atsakyti
QUOTE(Pekutis* @ 2010 05 19, 12:22)
Tai rodo, kad galimai netinkamai kirpote kojų nagus. unsure.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
O kai jus galit tinkamai ar netinkamai nukirpt? Mano irgi riecias- nuo gimimo. nyksciu nagai tiesiai auga, o visi kiti doh.gif siaubas, pirma reik "atkelt" su dilde, paskui tik gali kirpt..
Atsakyti
QUOTE(Fiolita @ 2010 11 21, 21:11)
O kai jus galit tinkamai ar netinkamai nukirpt? Mano irgi riecias- nuo gimimo. nyksciu nagai tiesiai auga, o visi kiti  doh.gif  siaubas, pirma reik "atkelt"  su dilde, paskui tik gali kirpt..


man irgi paciai tas pats
Atsakyti
koju nagu jokiu budu negalima kirpti apvaliai. juos reikia kirpti tiesiai(neiskirpti krastu), priesingu atveju visada iaugines nagai. ranku nagus reikia kirpti apvaliai. paieskokite straipsniu yra sia tema.
Atsakyti
As kiek zinau, tai kai per daug nukerpi (balto nago nepalieki) tada ta odelele lipa i virsu ir nagiukai rieciasi.
Atsakyti
Mūsų dukrytės nagučiai irgi riečiasi. Vyro taippat . Tai genetika. Jei kerpu tiesiai , tai kampučiai būna kad atplyšta, o tada tai skauda. Nagučiai minkšti, tad aš tiesiai nekerpu.
Atsakyti
QUOTE(Venus @ 2010 12 16, 16:39)
Mūsų dukrytės nagučiai irgi riečiasi. Vyro taippat . Tai genetika . Jei kerpu tiesiai , tai kampučiai būna kad atplyšta, o tada tai skauda. Nagučiai minkšti, tad aš tiesiai nekerpu.

teisingai pasakyta,nes pas mano šeimyną irgi visų kojų nagai riečiasi,net sunku nukirpti doh.gif
Atsakyti