QUOTE(~Beauty~ @ 2011 05 02, 14:06)
Į pirmąjį temos klausimą neradau atsakymo Visos tik ir vardina, kokių firmų dirbsnius perka...
O vat mane domina - kaip skaniai išvirti avižinius dribsnius? Niekada gyvenime jų neviriau, nevalgiau, o dabar noriu savo 7 mėn. dukrytei išvirti košytę
Nusipirkau ekologiškų dribsnių, bet net neįsivaizduoju, kaip juos virti (ant pakuotės tokios info nėra) - t.y. kokiu santykiu dribsnių ir vandens, kiek laiko virti? Ar dribsniai suverda (t.y. nebus per sprangi košytė mažylei)?
O vat mane domina - kaip skaniai išvirti avižinius dribsnius? Niekada gyvenime jų neviriau, nevalgiau, o dabar noriu savo 7 mėn. dukrytei išvirti košytę
Nusipirkau ekologiškų dribsnių, bet net neįsivaizduoju, kaip juos virti (ant pakuotės tokios info nėra) - t.y. kokiu santykiu dribsnių ir vandens, kiek laiko virti? Ar dribsniai suverda (t.y. nebus per sprangi košytė mažylei)?
papasakosiu kaip darau as: verdu ant pieno ir vandens 1:1 santykiu, nematuoju aviziniu dribsniu kiekio, tiesiog pilu is akies (jie verda panasiai kaip manu kose), o mano gudrybe jei padauginu tokia: jei per daug pripilu avizu, ir kose tampa labai tirsta, tada skiedziu su virintu vandeniu arba pienuku, puikiai prasiskiedzia ir dar, mums labai velai pradejo dygti dantukai, tai dar nevirtas avizas sumaldavau blenderiu, tiesiog susmulkindavau (gaudavosi panasiai kaip "visciukines kruopos") ir tada tik virdavau. tikiuosi pagelbejau sekmes verdant