Įkraunama...
Įkraunama...

Vėžys ir avinas

smile.gif Gal avinas ir vezys priesingybes, bet tokiu poru zinau labai daug. Mano tevai yra avinas ir vezys taip pat.Kazkaip jie vis del to sutare . Sakoma kad tokia pora yra labai inteligentiska.Nezinau, gali buti kad ne viskas nuo zenklo priklauso .Yra dar horoskopo vadinamieji pikai-baltas ir juodas menulis zenkluose, gal jie tiksliau leidzia apibudinti charakteri. Mano mama vezys , tevas avinas-jie sutare gerai(mama mire neseniai) , bet ju abieju baltasis menulis yra mergeleje o juodasis abieju zuvyse, tai iseina kad is esmes jie labai panasus. As esu avinas , bet mano baltasis menulis taip pat mergeleje( as turiu mergeles zenklui budingu geruju savybiu) kai paskaitai, atrodo kad tinka viskas smile.gif ax.gif
Atsakyti
Sako, kad avino ir vezio sajunga labai gera tenkinant lytine aistra (zodziu lovos reikaluose) biggrin.gif O vat buityje jau zymiai sunkiau jiems sekasi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Myl @ 2007 02 04, 01:06)
Draugavau ilgai su vėžiu,pati esu avinas.Nervuodavo polinkis kalbant "perdėti" ir visada į sau naudingą pusę.Be to tai linkę meluoti žmonės(mano tokia patirtis,sorry).Trūksta tokio vyriškumo,pasitikėjimo savimi,pačiai tekdavo daug ka nuspręsti.Turi daug ir gerų savybių: šeimyniški,gali vaikais gerai pasirūpinti,romantiški.Bet nenorėjau būti šeimos "vadas", norėjosi vyro stipresniu charakteriu už save. ax.gif

As avele, o mano ex vyras - vezys. Kazkaip 5 metus "draugavome" g.gif Taciau kaip pasirode veliau - visalaik jo mele ir "zaidimuose". Visa laika galvojau del vaiko ir seimos istversime viska, taciau issiskyreme ir per 3 metus sunu mate gal 3 kartus, o dabar jau virs metu kai visai nesirodo blink.gif doh.gif
Atsakyti
Esu avinas,vienintelio zenklo nesuprantu tai vezio,labai sunkus zmones,jei jau sliauzia uzpakaliu,tai taip ir sugyvenu kaip mega_shok.gif
Atsakyti
QUOTE(dia10 @ 2006 03 16, 11:48)
Iš pradžių dar kartodavo gi aš AVINAS

mes jau beveik 5 metai kaip gyvename su sita fraze biggrin.gif
QUOTE(milediR @ 2006 10 05, 19:49)
pritariu 100%. as irgi veziuke,kurios lengvai nepastumsi, o ir tempti paskui nereikia  cool.gif  o mano vyrelis - karstas, uzsispyres ir stiprus avinas. kartais kariaujam, labai audringai ir garsiai, bet paskui labai maloniai taikomes  blush2.gif  tik vienas dalykelis, man atrodo, kad avinas niekada nesupras vezio jautrumo..

QUOTE(c@stell @ 2006 12 19, 15:37)
Cia jau manau tikrai taip. As esu vezys, o mano antroji puse - avinas. Tai jauciu, as jautri esu uz mus abu  doh.gif Pvz. as kartais galiu vos ne is dziaugsmo apsiverkt, o vat maniskis sako, ko cia verkt, verkiama tik tada, kaip kokia nelaime ar siaip  doh.gif  Ir dar daug visokiu niuansu.

cia apie mus parasyta biggrin.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Po kiekvienu zodziu pasirasau didis.gif

keliuose horoskopuose skaiciau, kad vezio ir avino santuoka neimanoma doh.gif schmoll.gif Nu beveik 4m santuokos... aisku susipykus butent tai ir prisimenu biggrin.gif Bet susitaikius spjaunu i visus horoskopus ir tiesiog myliu savo dieda- avina biggrin.gif
Atsakyti
Na kol kas sutariam gerai:), bet dar tik 2 metus kartu:draugai:
Tik skaitant susidare nuomone, kad ar vyras butu vezys ar avinas vis vien ji stumt reikia. Gal cia daugiau vyriskiu problema, o ne zenklo unsure.gif
Atsakyti
Tiesa, butu labai idomus suzinoti po kokiu zenklu dazniausiai gimsta avino-vezio seimose vaikai
Atsakyti
QUOTE(Vaida` @ 2007 05 10, 10:19)
Sako, kad avino ir vezio sajunga labai gera tenkinant lytine aistra (zodziu lovos reikaluose) biggrin.gif O vat buityje jau zymiai sunkiau jiems sekasi smile.gif

Visiskai sutinku, kazkada paskaiciavau kokio zenklo atstovu daugiausia buvo tarp mano meiluziu, tai paaiskejo, kad avinu... biggrin.gif As Veziuke. O istekejau uz Zuvytes mirksiukas.gif
Atsakyti
O jum taip neatrodo, kad jeigu JI-vėžys, o JIS-avinas, tai tokia pora žymiai geriau sutaria? Nes jei mergina avinas, tai tikrai vėžys vyras jai per lėtas ir per jautrus..
Atsakyti
QUOTE(Gratis @ 2007 08 27, 20:16)
O jum taip neatrodo, kad jeigu JI-vėžys, o JIS-avinas, tai tokia pora žymiai geriau sutaria? Nes jei mergina avinas, tai tikrai vėžys vyras jai per lėtas ir per jautrus..

Tenka cituoti save ir kelt temą į viršų, gal visgi sulauksiu atsakymo blush2.gif
Atsakyti
maniskis avinas, o as vezys doh.gif oii kaip sunku mums. as tokia jautruole, megstu prisimeilint, murkiu i ji isikabinus.. taciau kai uzminu ant kokios tai temos doh.gif megsta maniskis pasigincyt..o as numoju ranka ir sakau, tiek to.. tu teisus.. nes vargina mane visi koliojimaisi filosofinem temom! neduok pavalgyt, duok pafilosofuot maniskiam doh.gif oii na ir valgyt zinoma! maistas ir filosofija numeris vienas! doh.gif o as nesu nei leta, nei kokia uzguita, megstu ir as savo nuomone pareikst, megstu but svaimi, o va jam ir neitinka.. kai susipykstam gyvenime neatsiprasys! ne uz ka! tai tenka is paskos kaip durnelei lakstyt iskisus liezuvi.. doh.gif nes labai ji myliu... o jis. retai kokiais svelniais zodziais pasizarsto, sako jie tada netenka reiksmes.. bet kad jis beveik nieko man nesako.. ir pries vedybas nusiteikes.. ir neduok dieve bandysiu ji keisti! doh.gif paliks manebe jokiu kompromisu.. jau viena syki panasiia buvo, tiesiog pasake, mes skirtingi, nieko neiseina, ate.. verysad.gif kaip as tada isterikavau, kiek visko prizadejau adaryt, pasikeist..(o jis save ne neketina niekada keist) ir gryzo brangusis.. dar burbtelejo, kad pasiilgo.. ir viskas doh.gif na nera tie mususantykiai tokie jau tragiski.. rolleyes.gif lovoje viskas thumbup.gif beto maniskis labai darbstus, atsakingas, tvarkingas, preigingas ir dosnus.. moka ir demesi parodyt, tempiasi i teatrus, operas.. nors kita vertus, tu teatru buna per daug.. ax.gif tada skundziasi... ko as su juo ennoriu niekur eit, interesai nesutampa.. doh.gif ir vel per nauja, ir vel turiu prisimeilint.. unsure.gif zodziu, avinui ant galvos neuzlipsi! o visi mano ankstesni vaikinai buvo tikri skudurai, vykdydavo visas mano uzgaidas... o jau avinas.. ne-a schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(/Lapute/ @ 2006 06 11, 16:08)
sveiki
prisijungiu prie jusu smile.gif
as - avinas, mano suzadetinis - vezys.
esu gan bjauro charakterio,megstu vadovaudi,esu labai pavydi...labai lengvai susinervinu..o jau tada prasideda audra kuri nusiaubs viska...
maniskis - gana ramus , tvarkingas, kiti sako - po padu. bet ne visai taip.buna,kad ir jam nervai neatlaiko ir tada parodo ir savo ragus...bet taip buna retai.dazniausiai jis jei pyksta, nesneka su manim.o mane tai tiesiog siutina!!! ir siaip labai linkes viska laikyt savyje,nieko nepasakot.bandau kazkaip ismokint atvert dushia...juk greit tuoksimes...nezinau kas is to iseis...nesam rami pora,tai jau tikrai...bet labai ji myliu  wub.gif  ir jis tikrai nuostabus zmogutis.bus nuostabus vyras ir tevas.as esu isitikinusi.lovoje - puikiai sutariam. o kartu jau 2 metai

o as manyciau vezys ir avinas gerai.abu skirtingi,abu vienas kita papaildo.juk sakoma,kad priesingybes viena kita traukia.as - avinas, vyras - vezys,ir pas mus smagys gyvenimas verda:)
Atsakyti