Įkraunama...
Įkraunama...

Vėžys ir avinas

As vezys,jis avinas.Kartu jau treti metai,uzsispyres jis kaip avinas doh.gif ir pykstames ir visko buna doh.gif
Atsakyti
niu as ir avineli turiu salia :DDDDDD santykiai tai net nezinau kaip nupasakot.. jau buvom issiskyre ir vel sulipom.. trauka didziule, lovoje tobula, bet.. visa laika yra bet.. biggrin.gif man jis toks darantis pagal save dazniausiai, kaip saus i galva taip ir pasielgs nepaisant nieko.. jei jam sunku zodzio neispesi, neinamona prieiti.. na as ir ne auksinio charakterio, jam ir reikia kantrybes su mano nuolatiniais gyvenimo prasmes ieskojimais,svyravimais, jautrumais ir t.t. musu pomegiai visiskai nesutampa ir t.t. bet jis labai tolerantiskas ir priima mane tokia, kokia esu... neisivaizduoju kaip cia bus , bet kolkas viskas karstyje 4u.gif 4u.gif biggrin.gif biggrin.gif kantrybes mergaites su avinukais... jie labai charizmatiski, nenuspejami ir be galo patrauklus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sindii: 03 sausio 2010 - 01:10
QUOTE(eglute544 @ 2009 02 20, 19:41)
sweikos, ir mes tokioje sajungeleje jau 11 metu smile.gif as vezys, jis avinas. jis labai uzsispyres, nepasiduodantis, jei isikals ka i galva, tai neismusi. o as niekada nenuleidziu ranku ir visada stengiuosi ji pakeist, pasneket su juo (sneka tik temom kurias zino), namuose labai tvarkingas, pedantiskas, taciau kazkur ji istemti labai sunku, nes labai taupus. o as megstu visur dalyaut, manes visur pilna.

drinks_cheers.gif Va skaitau sitas eilutes ir galvoju - cia apie mus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(c@stell @ 2008 04 22, 22:26)
Pas mus ne vaikas, o vijurkas smile.gif Visur jo pilna  smile.gif  O ir is tikruju, jei jau ko uzsinorejo, tai butinai gaus  doh.gif  Siaip tiek as, tiek vyras, esam ramus, niu bet musu vaikas, tai nei i viena nepanasus smile.gif Tik gal uzsispyres kaip avinas  smile.gif Tikiuos ta uzsispyrima gyvenime teisingai panaudos  smile.gif

Pas mus vaikas - oziaragis - dar vienas vyras seimoje su ragais biggrin.gif Pasiutes iki negaliu, belakstydamas suni nuo koju nuvaro, suo nors ir jaunas judrus, bet su vaiku nespeja biggrin.gif kai vaikas namuose susiles laksto, as raginu ji pasedet apsiramint, tai jis sako "mama, negaliu, turiu lakstyt, kad vejas pustu ir atvesintu" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaida` @ 2007 05 10, 08:19)
Sako, kad avino ir vezio sajunga labai gera tenkinant lytine aistra (zodziu lovos reikaluose) biggrin.gif O vat buityje jau zymiai sunkiau jiems sekasi smile.gif

aha blush2.gif

QUOTE(piene78 @ 2007 08 05, 14:04)
Tiesa, butu labai idomus suzinoti po kokiu zenklu dazniausiai gimsta avino-vezio seimose vaikai

pas mus gime Skorpione-mergaite
Atsakyti
As-avinas,vyras-vezys(gimes ozkos metais),o vaikas-oziaragis.Tai kai suremiam visi trys ragus,tai net ziezirbos eina. lotuliukas.gif Visi trys esam tikri degtukai,galima sakyt,kad veiksmas pas mus vyksta kaip tikroj italu seimynelej.Siaip nezinau ar tokia jau baisi ta avinu ir veziu santuoka,tai ka tada jau pasakyti apie santuoka avinas+avinas,va jau cia tai tikrai geriau iskart nusisauti. blink.gif lotuliukas.gif Veziai stabilesni tokie,seimos zmones ir kantrybes turi,ko smarkai truksta avytems,ne kiekvienas ir su avyte istvers. Manau,kad pagrindine problema yra ne siu zenklu skirtumai ir nesuderinamumas,bet nesusikalbejimas,jeigu ta problema kazkaip isspresti,tai butu viskas liuks. thumbup.gif Mes kartu jau 11metu,pirmais bendro gyvenimo metais atrode,kad kartu visa amzeli mums nugyvent neimanoma misija. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ,bet dabar garbes zodis kitokio vyro salia saves net neisivaizduoju ir negalim mes vienas be kito niekaip. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(niedulis @ 2008 02 28, 10:46)
Ne taip pavadinai. Čia yra diplomatija. Tik Avinai to nesupranta.

drinks_cheers.gif labai labai juokiausi is daugumos parasytu komentaru,
mes buvome: as mergaite - vezys, vaikinas - avinas
patikekit, kiek daug kartu as jo vos neuzmusiau doh.gif , su pinigais is vis elgtis nemokejo, pameluodavo neretai doh.gif , o as viska kiaurai permatau, nu bet jis taip ilgai manes sieke iki neimanomo, kol galiausiai sutikau draugauti, draugavom l.audringai kokius ~7 metus, isiskyrem, mano galva, tai patys nesuderinamiausi zenklai, bet aisku ir nuo asmenybes priklauso, dabar dziaugiuosi ramesniu gyvenimu, uzteko man to ekstrymo santykiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerūna @ 2010 01 30, 01:04)
drinks_cheers.gif labai labai juokiausi is daugumos parasytu komentaru,
mes buvome: as mergaite - vezys, vaikinas - avinas
patikekit, kiek daug kartu as jo vos neuzmusiau doh.gif , su pinigais is vis elgtis nemokejo, pameluodavo neretai doh.gif , o as viska kiaurai permatau, nu bet jis taip ilgai manes sieke iki neimanomo, kol galiausiai sutikau draugauti, draugavom l.audringai kokius ~7 metus, isiskyrem, mano galva, tai patys nesuderinamiausi zenklai, bet aisku ir nuo asmenybes priklauso, dabar dziaugiuosi ramesniu gyvenimu, uzteko man to ekstrymo santykiu doh.gif

joa su avinas draugauti ekstrymas, ypac kai veziukes tokios jautrios ir moteriskos... letesnes dar 4u.gif bet myliu as ta tavo avineli, jis jaucia mane visada, domisi mano vidiniu pasauliu thumbup.gif ir is tikro viduj jautruolis kaip ir as, nors ta bando paslept, ale vyras svarcnegeris lotuliukas.gif
Atsakyti
As vezys,mano vyras avinas.Dideliu nesusipratimu nera.Kartais is jo isgirstu repliku,kad veziai viska atbulai daro mirksiukas.gif ,bet jau pripratau ir nebekreipiu demesio. Nera labai uzsispyres moka ir nusileisti.Jau priprato,kad moteris laimi gincus lotuliukas.gif
Atsakyti
Dalis tiesos yra tuose zodiako ženklų suderinamumuose smile.gif Pati esu vėžys, vyras-avinas...Sudėjus draugystės ir santuokos metus bendrai jau esame bemaž 9 metus. Draugystės 4 metai nebuvo jie tragiški, nes kitu atveju niekas čia nebūtų ir besitampę biggrin.gif , bet va santuoka ir tie 5 metai kartu - žudantis reikalas. Kuo toliau tuo sunkiau randame bendrą kalbą.Interesai skirtingi, pomėgiai taippat, požiūris į gyvenimą apskritai nesutapatinamas, vertybės taippogi išsiskiria...O jau nebekalbu apie požiūrį į šeimą, vaiko auklėjimą schmoll.gif Galbūt didelę įtaką mudviejų su vyru bendravime yra padaręs socialinio kilimo nesutapimas.Kada draugavom abu lipom pamažu vienodais lapteliais... Galų gale susituokus, vaikui gimus, auginimas, priežiūra, buitis tapo mano vienos problema. Jau nebekalbu apie tai, kad dar sugebėjau įstot į Universitetą , jį užbaigt, įsidarbint, o vyras kaip liko po vidurinės taip ir užsisėdėjo.Jokio tolimesnio požiūrio į ateitį.O ta smane jau labai biesina...Nežinau, čia daug reiktų rašyt, bet pati esu kaip degtukas...jei jau suplanavau tai padarysiu iki galo ir be jokių trūkumų, o va vyras darys darys, bet nedadarys...Ir apskritai žvelgiant į iš šono nebežiai ką čia ir apkalltinti, zodiakus, horoskopus, vyrą ar save, kad neina sugyvent.Paskutinius pusę metų jau garsiai gvildenu skyrybų klausimą unsure.gif Tik pritrūkista ryžto nueit ir sutvarkyt tą reikaliuką verysad.gif
Atsakyti
As veziukas, jis avinas... interesai visikai skiriasi, as prisitaikau ir manes tas neerzina, o jis ne. Nelabai ir stengiasi kazka daryti kas jam nepatinka. Pergincyti neimanoma, argumentus tokius istraukia, kad lieki netekusi zado ir galu gale pasiduodi... Man patinka keliauti, jam tai pinigu svaistymas. Retai sulauksi kokio palaikymo, viska ka darau atrodo nerimta ir nelabai igyvendinima. Kai pasiekiu tiksla tai jis tarsi nepastebi, nepasakis didziuojuosi tavim, saunuole ir t.t. nebent pati paklausi, didziuojiesi manim? smile.gif Supykes gali labai iskaudinti, taciau po 5minuciu sakis atsiprasau juk zinai kad supykes nusisneku, o as tuoj i asaras ir kiekviena zodi giliai i sirdi imu. Nelabai pasnekesi nuosirdziai, nes toks jausmas kad jam neidomu, ne jo beda ne jo ir reikalas... Viskas turi vykti sviesos greiciu biggrin.gif Taciau jis istikimas ir mylintis.
Kaip matot minusu kaip ir daugiau, bet labai sunku kazkokias isvadas daryti. Ar zmones keiciasi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(/Lapute/ @ 2006 06 11, 18:08)
sveiki
prisijungiu prie jusu smile.gif
as - avinas, mano suzadetinis - vezys.
esu gan bjauro charakterio,megstu vadovaudi,esu labai pavydi...labai lengvai susinervinu..o jau tada prasideda audra kuri nusiaubs viska...
maniskis - gana ramus , tvarkingas, kiti sako - po padu. bet ne visai taip.buna,kad ir jam nervai neatlaiko ir tada parodo ir savo ragus...bet taip buna retai.dazniausiai jis jei pyksta, nesneka su manim.o mane tai tiesiog siutina!!! ir siaip labai linkes viska laikyt savyje,nieko nepasakot.bandau kazkaip ismokint atvert dushia...juk greit tuoksimes...nezinau kas is to iseis...nesam rami pora,tai jau tikrai...bet labai ji myliu  wub.gif  ir jis tikrai nuostabus zmogutis.bus nuostabus vyras ir tevas.as esu isitikinusi.lovoje - puikiai sutariam. o kartu jau 2 metai

Aš irgi esu avinas, is - vėžys, ir cituojama žinutė - tip top apie mūsų santykius, ypač paryškintos vietos. Tik man atrodo, kad jis dar labiau užsispyręs negu aš: aš įsiuntu, parėkiu/parūkau ar dar ką, ir man jau ok, o jis gali vos ne savaitę nakalbėti! Tai mane dar baisiau įsiutina, ir ooo vaikyti: aš rėkiu, jis demonstratyviai neklauso ir nekalba... Nežinau, kaip jūs apsitrynėt, bet aš, nors ir esame susižadėję, pagalvoju, kad tikrai nenoriu kankintis šituose myliu-nekalbu kalneliuose visą gyvenimą.
Papildyta:
QUOTE(Lady_ @ 2010 09 24, 00:46)

Žmonės nesikeičia iš esmės, tik "apsitrina kampus". T.y. išmoksta kažką nutylėti, kažko nedaryti, bet tai nereiškia, kad tai ir mėgsta iš tiesų.
Atsakyti