Įkraunama...
Įkraunama...

Tinsta kojos

Sveikos,susiduriau su tokia problema-is po nakties buna istinusios kojos,net skauda batus apsiavus,ar yra kam taip buve,kazin kas cia man daros? blush2.gif doh.gif
Atsakyti
prasom pas gydytoja - ar su inkstais viskas tvarkoj?
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2010 04 14, 02:37)
prasom pas gydytoja - ar su inkstais viskas tvarkoj?

Na,kad nesu turejusi problemu del inkstu,o gal cia man nuo issipletusiu koju venu g.gif Na jos nera labai daug issipletusios,bet jauciu kartais toki maudima g.gif
Atsakyti
jei del venu - tai paprastai sutinsta i vakara, o jei jau ryte sutinusios - tai gali but ir rimciau...
Atsakyti
QUOTE(Loram @ 2010 04 14, 19:13)
jei del venu - tai paprastai sutinsta i vakara, o jei jau ryte sutinusios - tai gali but ir rimciau...

Bet savijauta mano tai gera,nepastebiu jokiu kitu negalavimu,tik kad ryte sunkokai kojos lenda i batus doh.gif
Atsakyti
Yra toks homeopatinis tepalas nuo venu issipletimo "Vari-Gone"- Veikia priesuzdegimiskai, antitrombozine priemone, turi analgetiniu savybiu, stiprina kapiliaru ir venu sieneles, gerina limfos tekejima, mažina patinimus. Taip pat reiktu pavartot Ginkgo⁄Gotu Kola- jis suteikia elastingumo ir stiprumo kraujagyslems, stiprina kapiliaru sieneles, pagerina kraujo cirkuliaciją organizme, ir dar daug kitu savybiu. Jo sudedamoji dalis "Ginkgo Biloba" Kinijoje buvo naudojamas ivairiu ligu gydymui jau beveik prieš 2800 metų. Ginkgo Biloba neseniai susidomejo ir Europos gydytojai, padeda gydant periferiniu kraujagysliu ligas. Dar galima butu paalvot apie "Grapine with Protectors"- tai galingas antioksidantas, stiprina kraujagysliu sieneles, gerina kraujotaka, palengvina chronisku ligu eiga, apsaugo oda nuo senejimo, apsaugo kolagena nuo irimo, tai šiuolaikine onkoligu apsaugos priemone. Pagrindine sudedamoji dalis gaunama is vynuogiu kauliuku. Ypatingo mediku demesio nusipelne vynuogiu kauliukai. Juose buvo aptikta daugybe aktyviuju medziagu (polifenolu), turinciu unikalia savybe – suristi laisvuosius radikalus. Pastarieji, kaip jau visiems zinoma, yra viena ankstyvo senejimo ir onkologiniu ligu atsiradimo priezasciu. Dabar su vynuogiu kauliukais gaminami maisto papildai, stiprinantys kraujagysliu sieneles ir mazinantys sirdies bei kraujagysliu ligu rizika. Trumpai tiek smile.gif)) jei domina placiau prasom kreiptis visada pakonsultuosiu. Visi mano rekomenduoti maisto papldai yra auksciausios kokybes gave GMP tarptautini standarta, tai 100% naturalus homeopatiniai papildai.
Atsakyti