Įkraunama...
Įkraunama...

Magnio vartojimas nėštumo metu

man profilaktikai išrašė gydytoja magnio B6 po 2 tabletes kasdien, dabar man 10 sav. nėštumo, baigiasi tabletės, o pas gydytoją tik po mėnesio eit, ar dar reikia vartoti magnį B6 (dar geriu ir Prenatalį), jei pilvo neskauda, tačiau praeitų nėštumų metu grėsė persileidimai ir priešlaikiniai gimdymai?Iki kiek sav. vartoti?
Ir ar vitaminus Prenatal reikia naudoti be pertraukos?
Atsakyti

Prenatal ar kitus polivitaminus reikia vartoti visą nėštumo laikotarpį ir maitinant.Mg galima taip pat vartoti visą nėštumą.Tačiau,jeigu jaučiatės gerai,nebūtina.Beje,MgB6 dienos dozė po 2tabx3 ar 4 kartai.
Atsakyti
Esu 30sav. nėščia, pastaruoju metu dažnai ir gana skausmingai pradėjo apsitraukinėti gimda. Gydytoja apžiūrėjo, kaklelis neatsidarinėja, patarė gerti magnio. Tačiau dauguma besilaukiančiųjų gasdina, kad atėjus gimdymo laikui teks skatinti, nes nesivystys gimdymo veikla dėl to magnio, vartojamo i pabaigą. Nors gydytoja mane nuramino, kad tai netiesa, bet vis gi man neramu...Gal galėtumėt patarti, ar tikrai galiu vartoti magnį dabar?
Atsakyti

Galite vartoti nesibaimindama.
Atsakyti
22sav. nestumas.
Man viena daktare liepe vartoti Magni Deasporali, nes vienos seneles tonusas padidejes, kita liepe gerti Magni b6 nuo meslungio ir skausmo pilvo apacioje rytais, ir nezinau ka man pirkti ?Patarkite,aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juodaplauke: 11 birželio 2004 - 11:52

Praktiškai tas pats.Tik Mg B6 yra ir vitamino B6.Jis teigiamai veikia nervų sistemą.Taigi,jei esate dirgli,greit pavargstate,geriau būtų šus preparatas.
Atsakyti
Laba diena, esu nescia 15 sav., del to, kad tai jau trecias nestumas, pirmas pasibaige 24 sav., o antras 20 sav., ir dabar man gydytoja pasake, kad del blogo gimdos tono tureciau gerti magnesium diasporale. Kai pradejau juos vartoti, mane 3 dienas pykino, vemiau ir negalejau atsikelti is lovos, o apie valgyma, net negalejau valgyti dziuveseliu. Tai gydytoja paskyre magne B6, nuo kurio man vel tie patys pozymiai atsirado. Dabaras geriu Matterna, bet ir vel darosi tas patstik truputi lengviau. Gal galite patarti kokius man vaistus gerti?
Atsakyti
Sveiki,
Be apžiūros tikrai negaliu jums internetu skirti vaistų, bet galiu pasakyti , kad yra kiti medikamentai priešlaikinių gimdos susitraukimų gydymui, kurie nepasižymi tokiu pašaliniu poveikiu. Manau jums reikėtų kreiptis į savo gydytoją ir papasakoti, kaip jūs jaučiatės , gerdama paskirtus vaistus, ir jis tikrai juos pakeis kitais.
Pagarbiai,
Gyd. ginekologė R.Žiobakienė
Atsakyti
laba diena, gerbiama gydytoja,
po gimdymo praėjo 7 mėnesiai, maitinau 3 mėn., ciklas atsinaujino (jau 3-ios mėnesinės). Tačiau keista, jog mėnesinės visus kartus po gimdymo buvo labai negausios(seniau būdavo žymiai gausesnės), jaučiu, kad kūne yra papildomai skysčių, patinimas (kuris nedingsta ir po mėnesinių). Noriu paklausti, ar skysčių kaupimas gali būti laikinas, su gimdymu susijęs reiškinys, ar kažkoks sutrikimas, ir, ar galiu reguliariai, kas dieną, vartoti magne B6, taip pat, po kiek tablečių (ten parašyta net iki 6), kiek užtektų profilaktiškai? (pasebėjau, kad labai mažina nuovargį, gerina savijautą, ypač per PMS)
Ačiū Jums už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Mnau, kad dar ne visiškai atsistatė hormoninė pusiausvyra,todėl ir jaučiate šiuos sutrikimus.Neužilgo turėtų viskas susitvarkyti.
Magne B6 gerkite po 2-3 tab.Jei jausite,kad dozė nepakankama,didinkite.
Atsakyti
dar norėjau sužinoti, ar 6 tabletės magnio ne per daug? kažkaip įtarimų kyla dėl tokio kiekio! juolab, kad ligoninėj iš viso sakė negerti, o poliklinikoj tokiais kiekiais išrašo! tai kuriais gydytojais tikėti?
Atsakyti
Aie šio preparato vartojimą nėštumo metu iš tiesų nuomonės prieštaringos. Kai kurie gydytojai mano, kad jokio atpalaiduojančio poveikio gimdos raumeniui jis neturi. Žinoma, jis tikrai nekenksmingas. Taigi, spręskite pati, kuriais gydytojais labiau pasitikite, pasiskaitykite šio preparato anotaciją.
Atsakyti