Įkraunama...
Įkraunama...

26 - ji onko užeigėlė...

Aisku del zenklo smile.gif Bet ten parasyta dar kad tačiau, kaip ir nurodyta Kelių eismo taisyklėse, tebegalios ir skiriamasis ženklas „Neįgalusis“.,tai manau gerai bus ir tas mano nupirktas zenklas irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(SVETA K. @ 2010 04 22, 16:53)
arune ,o ka gydytoja sako? Bet su vaikais daznai buna kad prie virusu ,persalimo ligu kartu prasideda ir vemimas,viduriavimas.Dar orai tokie doh.gif Sveikyte greiciau 4u.gif

kai iš naujo susirgo - dar nebuvom pas gydytoją. Stebiu situaciją, jei nepraeis - ryt keliausim.

****
Ar jūs tą neįgaliojo ženklą pastoviai užsidėjusios turit, ar tik kai parkuojate mašiną pasidedate? Reiks ir man nusipirkt, kartais praverstų. Užteks ir to "maximinio".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arune: 22 balandžio 2010 - 17:18
QUOTE(arune @ 2010 04 22, 19:15)
Ar jūs tą neįgaliojo ženklą pastoviai užsidėjusios turit, ar tik kai parkuojate mašiną pasidedate? Reiks ir man nusipirkt, kartais praverstų. Užteks ir to "maximinio".

Ne,as tik kai reikia pasidedu.
Atsakyti
QUOTE(arune @ 2010 04 22, 18:11)
man tai pasakė, kad bus 40 proc., tiek ir buvo. Gydytojas minėjo, kad ar 30 ar 40 proc. - pinigai tie patys. Tai supratau, kad nuo 40 jau keičiasi suma. pažiūrėsi, kai gausi, Romantike. Kiek jau bus, tiek. Gerai, kad visai nenuėmė, kaip minėjau, mano draugei su panašia kaip tavo anamneze nuėmė visai.

Keik bus, tiek gerai.
Kai skaite mano israsa, ilgai svarste, maste, kazka skaiciavo. Daug klausinejo. Bet pas mane labai daug gretutiniu ligu... Tai irgi turi reiksme.

QUOTE(arune @ 2010 04 22, 18:15)
Ar jūs tą neįgaliojo ženklą pastoviai užsidėjusios turit, ar tik kai parkuojate mašiną pasidedate? Reiks ir man nusipirkt, kartais praverstų. Užteks ir to "maximinio".

As jo niekad dar neturejau. Bet pastoviai tikrai nedesiu, kam man kaimynu papildomi smalsus zvilgsniai.
Atsakyti
[quote=arune,2010 04 22, 12:18]
gabija, ar teisingai supratau, kad lankaisi pas Folio metodu dirbančius gydytojus pastoviai? Ar tų žirniukų skiria, ar tik pažiūri savo aparačiukais? Aš buvau prieš kokius metus, bet kažko nelabai man ten... Sumokėjau per abi su vaiku bene 15o lt., nebepamenu jau. Nebevažiavau daugiau... O gal ir geri tie metodai. g.gif

Mano folio gydytoja vaikams daro su vaistus su medumi , o suaugusiems su degtine drinks_cheers.gif , arba retais atvejais su negazuotu mineraliniu, bet tai trumpam laikui.Su Folio gydymas ilgas.O ir tradicinis gydymas vieniems padeda , kitiems ne.Dabar jau seniai buvau, bet aš buvau patenkinta diagnostika.O diagnostika irgi priklauso nuo gydytojo profesionalumo, tai yra sugebėjimo rasti aktyviuosius taškus.Viena gydytoja tai nusigrybavo, kad sergau Laimo liga.
Atsakyti
Imetu info apie rengini:
„BŪGNAI UŽ GYVYBʓ SKAMBA VIS GARSIAU, NES „BŪK GERAS“ SUGRĮŽTA!

Šį pavasarį, jau trečią kartą Lietuvoje, startuoja akcija „BŪK GERAS“ („BE GOOD“), kurios metu visi geros valios žmonės vėl bus kviečiami tapti kaulų čiulpų donorais. Šia akcija visuomenei siekiama pristatyti kraujo vėžio ir kaulų čiulpų donorystės problemas, bei suteikti kuo daugiau informacijos apie tai, kaip kiekvienas iš mūsų iš tiesų gali padėti žmogui, šiandien kovojančiam su kraujo vėžiu...

Tad BŪK GERAS – ATEIK GEGUŽĖS 1 D. (šeštadienį) į BOOM BOOM terasą/Lietuvos teatro, muzikos ir kino muziejaus kiemelį (Vilniaus g. 41), kur visu garsu skambės „BŪGNAI UŽ GYVYBʓ.

PROGRAMA

12 - 15 val. minimal.lt DIENOS programa:
Chandanam GYVAI
Grad_U GYVAI (Dumblys, Silent Season, ZeECc)
Brokenchord GYVAI (minimal.lt, Black Acre)
Eglė Sirvydytė & Aivaras Ruzgas GYVAI

15 - 16.30 val. INDANCE šokių pramogos
Kubietiška Salsa ir Arkadijus Gotesmanas GYVAI.

15 - 17 val. Muzikos instrumentų gamyba. Perkusijos pamokos.
“Linksmosios strazdanėlės” - mokyklėlė visai šeimai kviečią į unikalaus instrumento - lietaus vamzdžio gamybos cechą.
Tomo Dobrovolskio perkusijos pamokos, ritminiai pratimai, kūno perkusija.

17 - 18 val. 4FUN akustinis koncertas.

18 - 19 val. TOMO DOBROVOLSKIO KONCERTAS - Improvizacija su Julija Melnik ir kontaktinės improvizacijos šokio grupe.

19 - 20 val. BALTIC RIDDIM
Gyvai atliekamos, konceptualios, elektroninės muzikos projektas su dub/dubstep elementais. Nariai: Evelina Jocytė, Laura Budreckytė, Julius Zubavičius, Antanas Antanėlis, Nerijus Laukaitis, Tomas Dobrovolskis, Justas Stočkus.

20 val. GRAND DRUM SHOW
Tomas Dobrovolskis, Laimonas Staniulionis, muzikuos su praeivių, ateivių orkestru “Be good’ukai”. Programoje taip pat dalyvaus Interaktyvios meno erdvės "Artoteka" ir Menų studijos "Terra Bella" perkusininkai.

21 - 24 val. minimal.lt NAKTIES programa:
Spark & Insearch GYVAI (surround)
Rugiagialia (minimal.lt)
Zulusas GYVAI (minimal.lt, Sutemos, Knobs)
Min_for (minimal.lt) - minimal / deep tech


LABAI LAUKSIM VISŲ!!!!!!!!!!!!!!

Rengėjai:
OHLB "Kraujas" (www.kraujas.lt)
www.bukgeras.lt
www.gatvesmuzika.lt
www.ltmkm.lt
www.minimal.lt
www.indance.lt
www.audioforma.lt
Atsakyti
Sveiki. Nezinau, ar cia papuoliau, bet ieskau zmoniu, kuriems isvesta stoma ar juos pazistanciu. Turiu nemazai nebereikalingu rinktuvu, kuriuos galeciau padovanoti.
Temos neseku, taigi lauksiu AZ.

4u.gif
Atsakyti
Del nuskausminimu.
Anoks cia ekspertas as D: Tik is asmenines praktikos galiu kazka papasakoti. Jei man morfijus+pleistrai nebenuimtu skausmo, o ibuprofenas - nuimtu, tai tikrai mesciau pirmaja kombinacija. Tik reikia apsvarstyti ir tokia tikimybe, kad ibuprofenas vienas nepadetu - gal jis veikia gerai butent sioje kombinacijoje pleistras+morfijus? Ar bandete su gydytojais tartis? Gal bent telefonu pasikonsultuoti su skausmo specialistais?
Sakyciau, nemazos tos jusu dozes, as tokiais kiekiais negaudavau vaitu. Didesne ar mazesne priklausomybe ir pripratimas susidaro, bet cia turbut nuo daug faktoriu priklauso.
Pvz, man dabar nereikia didinti doziu - priesingai, as dabar vaistu pamazu mazinu, poveikis lieka toks pat. O juos geriu jau nuo 2008 m spalio vidurio, tad jau 1.5 m
Atsakyti
Idesiu ir cia,nes daug kas skaito musu tema,taip pat ir is artimuju,ne tik sergantieji ax.gif

Būk geras-ateik

Kaulų čiulpų donorų registrai:

Vilniuje:
*Vilniaus universiteto ligoninės Santariškių klinikų Kraujo centras
Santariškių g. 2, LT - 08661, Vilnius
Tel. (8 688) 62707, (8 5) 2365160

Klaipėdoje:
*Klaipėdos jūrininkų ligoninės Hematologijos dienos stacionaras
Liepojos g. 45, LT - 92288, Klaipėda
Tel. (8 46) 491100

*Medicinos centras, UAB LORNA
Naujoji Uosto g. 12A
LT-92119, Klaipėda


Šiauliuose:
*Šiaulių apskrities ligoninės Kraujo bankas (2 korpusas, 2 aukštas)
V. Kudirkos g. 99, LT - 76231, Šiauliai
Tel. (8 41) 524223

Panevėžyje:
*Nacionalinio kraujo centro Panevėžio filialas
Nemuno g. 75, LT - 37355, Panevėžys
Tel. (8 45) 430815

Marijampolėje:
*PRIVATI ŠEIMOS KLINIKA
V.Kudirkos g. 5
LT-68176 Marijampolė

Alytuje:
*UAB „Kraujo donorystės centras“
Vilties g. 5,
LT-62381 Alytus

Atsakyti
Labas
http://www.youtube.c...h?v=D7o7BrlbaDs

Nerealus projektas ir muzika nežemiška.
Ramios dienos besiklausant.
Atsakyti
Sveikutes,

I sia tema niekada nelendu,nes apskritai retai lankausi sitame forume,o be reikalao,visgi subrende zmones savo mintis palieka cia ir pasimokyti galima ir draugu atrasti gali. As jums noriu palinketi stiprybes,nes meile gyvenimui jau senai atradote. Is jusu reiketu daug ko pasimokyti,tik ne visi zmones tai supranta... Geros nuotaikos 4u.gif
Atsakyti
Ačiū, mieloji Tati už patarimus ir pastabas. Kadangi kt antradienį jau guldo mamą chemoterapijai, tai ten ir aptarsim visus niuansus dėl vaistų. Vyliausi, kad pradėjus lašinimą, skausmas mažės. Deja. Chemo schemų pasirinkimas irgi tirpsta akyse..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo something else: 23 balandžio 2010 - 12:04