Įkraunama...
Įkraunama...

Bebilon mišinukai

Sveikos mamytės,

Norėčiau, kad pasidalintumėte patirtimi kaip sekasi Jūsų leliukams maitintins šiuo mišinuku. Ar tikrai jis toks pats kaip aptamil, ar šia tik pardavėjų išmislas g.gif
Atsakyti
QUOTE(NEFRITAS @ 2010 04 21, 09:58)
Sveikos mamytės,

Norėčiau, kad pasidalintumėte patirtimi kaip sekasi Jūsų leliukams maitintins šiuo mišinuku. Ar tikrai jis toks pats kaip aptamil, ar šia tik pardavėjų išmislas  g.gif

Aš saviški Bebilon mišinėliu pradėjau primaitinti nuo 1 mėn. Aišku pagrindas MP, tai mišiniukui tektavo vienas pilnas maitinimas ir pagal situaciją, jei matau kad dar nori po MP, tai duodu apie 60-90 papildomai.
Mums jis tiko nuo pat pirmo karto. Jokiu atpilinėjimų, ar problemų su pilvuku. rolleyes.gif
Atsakyti
Norečiau, kad patirtimi pasidalintų tos, kurios vietoje Aptamil, pradėjo vartoti šį mišinuką 4u.gif
Atsakyti
Negi niekas nenaudojo g.gif
Atsakyti
mes naudojom pradzioj aptamil, po to perejom prie bebilon... man jis labiau patiko. Maziau atpylinejo ir geriau patys milteliai tirpo vandenuky smile.gif
Atsakyti
QUOTE(djusted @ 2010 10 05, 13:10)
mes naudojom pradzioj aptamil, po to perejom prie bebilon... man jis labiau patiko. Maziau atpylinejo ir geriau patys milteliai tirpo vandenuky smile.gif

O Bebilon parduodamas Lietuvoj?
Maciau ji tik Lenkijoj ir buvau nusipirkus, tai mazule lygiai taip pat valge kaip ir aptamila.
Atsakyti
assorti.lt (internetu arba tiesiog parduotuvėje) galima nusipirkti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lorari: 07 spalio 2010 - 15:41
QUOTE(lorari @ 2010 10 07, 17:38)
assorti.lt (internetu arba tiesiog parduotuvėje) galima nusipirkti smile.gif

Aciukas,radau!
Atsakyti
As naudojau. Bet sugereme viena dezute, kiek naudojom, tai Bebilon maniskei- nelabai. Ir man jis toks kartus is visu misineliu pasirode....
Atsakyti
Mes naudojom aptamil pora menesiu, labai kietejo viduriukai, perejom prie bebilon, iskart viskas susitvarke, jokiu problemu ner iki siol, dukrytei 11men. geria pasicepsedama, visai nekartus, skaniai kvepia. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Orinta1 @ 2010 12 01, 20:37)
Mes naudojom aptamil pora menesiu, labai kietejo viduriukai, perejom prie bebilon, iskart viskas susitvarke, jokiu problemu ner iki siol, dukrytei 11men. geria pasicepsedama, visai nekartus, skaniai kvepia. rolleyes.gif

o jis sotus ar ne?
manoji labai valgi yra, bet svorio priauga labai gerai
Atsakyti
Mes pradzioje valgeme aptamilla, bet labai blogai tirpdavo vandenyje. (turejome keturias pakuotes aptamilo is anglijos, tai tirpo gerai, tik pas mus pirktas kazkodel prasciau tirpus g.gif ) tai kai suzinojome kad bebilonas tas pats kas ir aptamilas, tik kitu pavadinimu, tai ir pabandeme. dukryte net nepastebejo kad kazkas pasikeite, o vandenyje tirpsta liuksiskai.
Atsakyti