Įkraunama...
Įkraunama...

Žindymo problemos

Sveiki!
mano dukrytei jau puse metuku. Mano pieno matau, kad jau jai nepakanka: ilgai traukia, atitraukus nuo kruties yra irzli, be to nakti keliasi 3-4 kart valgyti doh.gif
Taciau ka jai besiuliau (o siulau ikyriai - kiekviena diena) pirktines Hipp tyreles (morkyciu, bulviu - morku, bulviu - moliugo), kosytes, pieno misinuko - nevalgo, viska spjauna lauk, nors tikrai yra alkana unsure.gif
Ka patartumete? Gal dar ka jai galeciau pasiulyti valgti? Ir kaiap man ja maitinti?
ACIU UZ ATSAKYMA !!!
Atsakyti
O kaip mergaitės auga svoris? Jeigu jis jau padvigubėjo, tai mamos pieno iki šiol jai tikrai pakako.
Pasirinkite vieną- pietų maitinimą ir kasdien , tuo metu, prieš maitinimą iš krūties stenkitės sumaitinti paskirtą daržovių tyrelės kiekį- neskubėkite , jei nevalgo , duoti krūties. Svarbiausia Jūsų ramybė ir kantrybė.
Skubėti nereikia.Tikrai valgys.
Jeigu mergaitės svoris nepadvigubėjo, tuomet, jei ji tikrai alkana ir atkakliai nevalgys daržovių tyrelių, pradėkite duoti kruopų košytes. Bet Jūs turite žinoti, kad po to daržovių tyreles įprasti valgyti bus dar sunkiau, o daržovės, vėliau su mėsa, yra būtinas patiekalas kūdikiui.
Atsakyti
ka reikia valgyti mamytei, kad jos pienas butu riebesnis? Mano pienas visai neriebus, skonis kaip vandens, ir spalva tokia, lyg pienas butu praskiestas vandeniu. Vaikas valgo valgo ir matyt neprisisotina. Pora kartu daviau misinio, tai vaikas ir uzmigo greiciau, ir tapo ramesnis, bet po to nenoriai ima kruti ir net is buteliuko nelabai nori gert mano piena. Ka daryti?
Atsakyti
Mamos pienas yra toks, kokio reikia Jūsų kūdikiui. Mamos pienas pradžioje žindymo būna liesesnis, jame daugiau angliavandenių, žindymo pabaigoje- riebesnis, jame daugiau riebalų. Todėl žindymas turėtų užtrukti apie 30-40 min, kad kūdikis pasisotintų.
Joks maistas nepakeičia mamos pieno sudėties.
Atsakyti
po gimdymo, labai nusilpo organizmas ir atsinaujino senos bedos.Pradejo kilti furunkulai, vienas po kito ant krutines.Kentejau, tikedamasi,kad gal praeis, nes labai norejau maitinti suneli pati.Bet jie pradejo dygti kaip grybai, ir vis baisesni ir skausmingesni.:-(Vaikuciui jau1,5men.,o as jau negaliu daugiau kenteti.Gyditoja prirase antibijotikus "DOTUR".Maitinancioms ju vartoti negalima,gersiu juos dvi savaites.Po kiek laiko pavartojus antibijotikus galima vel maitinti.Ar verta kankintis, gal po to jis neims kruties po tiek laiko.Ar neprasides furunkulioze vel pradejus maitinti?Ar perduodamas "Auksinis stafilokofas" kutikiui maitinant krutimi?Laukiu jusu atsakymo, aciu.
Atsakyti
Po 2 savaičių kūdikis jau tikriausia žįsti iš krūties nenorės. Kad išlaikyti pieno gamybą, Jūs visą tą laiką turite ne rečiau kaip 6 kartus per parą pieną nutraukti. Taigi, nežinau, ką ir patarti, nebent ,kad vartoti ne tuos antibiotikus, o kitus, kur galima ir maitinančiai. Pasitarkite su gydytoja.
Atsakyti
Sveiki,

Musu dukrai jau 1m ir menuo. Vis dar maitinu MP, taciau iki rugsejo menesio noreciau baigti arba palikti maitinima pries miega. Kiek toks vaikas turetu suvalgyti kieto maisto per diena ir kiek pienuko? Per kelis kartus ta doze turetu suvalgyti? Musu pediatre patare pradeti nuo Aptamil 1, taciau dukra jo negeria. Patarkite kaip mums sveikai maitintis.. kokie pariekalai yra maistingi, o kokie nenaudingi? ka jai duoti vietoje pienuko?

Dekoju..
Atsakyti
Norėčiau paklausti:
su vyru esame pakviesti į vestuves, tačiau aš dar maitinu. Žinoma taurelę kitą išgerti reiks. Po kelių nutraukimų galima vėl maitinti?
ačiū
Atsakyti