
Rekomenduoju Apverstą karamelinį bananų pyragą. Seniai buvau valgiusi tokį minkštą, sultingą, kvapnų, žodžiu, fantastinį pyragą

Vakar gaminau "Mėsos kukulius su sūreliu". Iš pradžių pabijojau dėl mandrų ingredientų tokių kaip sūrelis, soja, kečiupas. Gavosi labai skanu ir skonis įdomus.

O as dabar su kavute valgau marmurini keksa su bananais
http://www.sonatinos...u-bananais.html
Nerealiai skanus!! kepiau jau antra karta, si karta dejau siek tiek daugiau bananu tai gavosi toks slapesnis ir labiau bananu skonis jauciasi.

Nerealiai skanus!! kepiau jau antra karta, si karta dejau siek tiek daugiau bananu tai gavosi toks slapesnis ir labiau bananu skonis jauciasi.
Vakar kepiau "Keptą viščiuką" kepimo rankovėje. Gavosi be galo skanu. Viščiukas minkštas ir sultingas, daržovės saldžios. Garnyrui dariau žalumynų salotas su alyvuogių aliejumi ir citrina. Viskas kartu labai tiko. Butinai kepsiu dar kartą
.

Jungiuosi į Sonatinos mylėtojų gretas, jau esu keletą patiekalų išbandžius, tikrai nei vienu dar nenusivyliau.

šitas receptukas nerealus
http://www.sonatinos...su-grybais.html
dar kepiau purius blynus, iš tiesų, tokių blynų dar neteko man ragauti

http://www.sonatinos...su-grybais.html
dar kepiau purius blynus, iš tiesų, tokių blynų dar neteko man ragauti

QUOTE(carnitaster @ 2011 04 06, 11:47)
šitas receptukas nerealus
http://www.sonatinos...su-grybais.html
dar kepiau purius blynus, iš tiesų, tokių blynų dar neteko man ragauti

http://www.sonatinos...su-grybais.html
dar kepiau purius blynus, iš tiesų, tokių blynų dar neteko man ragauti



QUOTE(carnitaster @ 2011 04 06, 10:47)
šitas receptukas nerealus
http://www.sonatinos...su-grybais.html
dar kepiau purius blynus, iš tiesų, tokių blynų dar neteko man ragauti

http://www.sonatinos...su-grybais.html
dar kepiau purius blynus, iš tiesų, tokių blynų dar neteko man ragauti

Man sesė užrodė, tai kaip tik ruošiuosi daryti artimiausiu laiku


QUOTE(Sneznaja @ 2011 04 06, 16:27)


jo, padažiukas tikrai labai skanus, galima ir prie kokios kitos mėsytės padaryti

Gaminau Sonatinos kiaušinių ir faršo vyniotinį Receptukas
patobulinau dėdama dvigubai mažiau sūrio, majonezo dėjau mažiau (maišiau su grietine) ir pora šayukštu kukurūzų krakmolo. Pagrindas iškepė labai lankstus, minkštas gražus (kepė tiek kiek nurodyta) suviniojus kepė irgi 40 minučių (niekas neprilipo gavosi nuostabaus grožio patiekalas)
ačiū SOnatinai už tokius nuostabius kūrinius. Paprasta, greita ir produktų reikia tokių kurių turi kiekviena savo virtuvėje.
patobulinau dėdama dvigubai mažiau sūrio, majonezo dėjau mažiau (maišiau su grietine) ir pora šayukštu kukurūzų krakmolo. Pagrindas iškepė labai lankstus, minkštas gražus (kepė tiek kiek nurodyta) suviniojus kepė irgi 40 minučių (niekas neprilipo gavosi nuostabaus grožio patiekalas)

ačiū SOnatinai už tokius nuostabius kūrinius. Paprasta, greita ir produktų reikia tokių kurių turi kiekviena savo virtuvėje.


Labas mergaites,
norejau paklausti sitame abrikosiniame torciuke kokie trinti abrikosai turima omenyje -zali, marinuoti ar dar kokie nors abrikosai?
norejau paklausti sitame abrikosiniame torciuke kokie trinti abrikosai turima omenyje -zali, marinuoti ar dar kokie nors abrikosai?
QUOTE(kucci_kucci @ 2011 04 07, 17:45)
Labas mergaites,
norejau paklausti sitame abrikosiniame torciuke kokie trinti abrikosai turima omenyje -zali, marinuoti ar dar kokie nors abrikosai?
norejau paklausti sitame abrikosiniame torciuke kokie trinti abrikosai turima omenyje -zali, marinuoti ar dar kokie nors abrikosai?


