Įkraunama...
Įkraunama...

Neigaliukų mamyčių pasišnekėjimai

Isirasykit i sirdi:kiekviena diena - geriausia metuose!!!

user posted image

Musu gimtadieniai user posted image

Sausis

GREK Rokas - 2007 01 04
Joolitos Migle - 2005 01 05
linele.m - 01 07

Vasaris

Pukpuk sunus - 2007 02 20
vmm32 - 02.28

Kovas

Vmm32 Mantas - 2004.03.01
Viltes Goda - 1997 03 02

Balandis

Evel1 Deimantas - 2005 04 07
Vikmos Deividas - 04 18
Plazma - 04 30

Geguze

Audratum - 05 03
Mimmi Auguste - 2002 05 08
Joolita - 05 24

Birzelis

Perlines kruopos Jokubas - 2008 06 11

Liepa

Izabele111 - 07 01
Mimmi- 07 18
Vilte - 07 21

Rugpjutis

Ramunka - 08 03
Paukste - 08 09
Zanos1234 Aiste - 200 08 10
Domicele - 08 15
Ernestytaaa - 08 24

Rugsejis

Ramunkos Zygimantas - 09 06
Medutes28 Andreja Vakare - 2008 09 07
Medutes28 09 - 14
Plazmos Nojus - 2006 09 18

Spalis

Agnytes Kristupas - 2008 10 01
Izabeles111 Tomas - 1989 10 07
Domiceles dukryte - 10 19
Lineles.m Oliveris - 2008 10 27

Lapkritis

NikeZ Gabija - 11 25
Audratum Benas - 2005 11 29

Gruodis

GREK - 12 01
Perline kruopa - 12 03
NikeZ - 12 18

Vaikuciu ligos

GREK Rokas - vcp G80
Joolitos Migle - vcp
NikeZ Gabija - G80
Pukpuk sunus - F83.0, specifinis misrus raidos sutrikimas
Vmm32 - Mantas ds
Viltes Goda - Ds, sunki sirdies yda.
Evel1 Deimantas - mitralinio voztuvo nesandarumas 3 laipsnio, sirdies stenoze
Vikmos Deividas - F 83.0;G40.8;N39.8,F66.0;J45.8;E66.0;Q70.1,bei daugybines displazijos
Mimmi Auguste - daugybines kaulu egzostrozes
Perlines kruopos - Jokubas vcp, hidrocefalija
Zanos1234 Aiste - misrus raidos sutrikimas,hidrocefalija
Domiceles dukryte - vcp, misrus raidos sutrikimas, epilepsija
Ernestytaaa - vcp G80
Ramunkos Zygimantas - vcp, ws.
Medutes28 Andreja Vakare - vcp F83 epilepcinis sindromas
Plazmos - Nojus F83, F90 Specifinis misrus raidos sutrikimas
Agnytes Kristupas - ds
Izabeles111 Tomas - ds
Lineles.m Oliveris - 11 chromosomos dublikacija, raidos sutrikimas.
Audratum Benas - vcp.

Ligu kodai user posted image

Albumiukas user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ramunka:) @ 2010 04 22, 21:10)
Ojei o as jau galvojau bart manes atejot,kad nebaige sita tema jau kita sukuriau  blush2.gif
Pas mus tas debesis jau paejo,jau kaip dejo sniego is jo  blink.gif

oj ne, ką jūs, aš niekada nebaru. Bet jeigu neužmatyčiau anos užvestos temos, gal ir į senąją nebūčiau įlindus blush2.gif Parašiau žinutę, kad pribaigtumėt temą, bet dabar jau jos nebėr (tiesiog forume tokios plepaliukų temos nelabai gerai, kai nepabaigtos būna blush2.gif )

Iki mano rajono tas juodasis neatėjo, matėsi tik tolumoj, bet tikrai grėsmingai atrodė... Nesmagu sniegas, pavasariui įsibėgėjus doh.gif

--

Mano mažėlis šiandien dantuko galą nusimušė. Nu nesmagu šakės. Vyresnėlis kadais nusimušė abu priekinius, tai kaukė širdis man (jis tuo metu buvo nerangus labai dėl sutrikimo, bet kad ir mažasis nusidauš dantį - pagalvot nebūčiau galėjus cool.gif )
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2010 04 22, 20:27)
oj ne, ką jūs, aš niekada nebaru. Bet jeigu neužmatyčiau anos užvestos temos, gal ir į senąją nebūčiau įlindus blush2.gif Parašiau žinutę, kad pribaigtumėt temą, bet dabar jau jos nebėr (tiesiog forume tokios plepaliukų temos nelabai gerai, kai nepabaigtos būna blush2.gif )

Iki mano rajono tas juodasis neatėjo, matėsi tik tolumoj, bet tikrai grėsmingai atrodė... Nesmagu sniegas, pavasariui įsibėgėjus doh.gif

--

Mano mažėlis šiandien dantuko galą nusimušė. Nu nesmagu šakės. Vyresnėlis kadais nusimušė abu priekinius, tai kaukė širdis man (jis tuo metu buvo nerangus labai dėl sutrikimo, bet kad ir mažasis nusidauš dantį - pagalvot nebūčiau galėjus cool.gif )

Sveika prisijungus 4u.gif

Deebeselis ir palei mano namus linko bet nuslinko thumbup.gif

GREK dziugos naujienos 4u.gif thumbup.gif

visai man paskutiniu metu galva susisukus ,viska dauzau namie kazkodel ,nezn net kas darosi ,kas antra diena vis kazka sudauzau doh.gif
Atsakyti
Bet šukės gi 'ant laimės' mirksiukas.gif Tai, sakau, gal čia ir geras ženklas
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2010 04 22, 21:06)

zinau 4u.gif bet kazko jau daznai duzta doh.gif
Atsakyti
Sveiki nauji namučiai. 4u.gif

Jetus kaip šiandien nugarike skauda, tai prisėdu labai trumpai.

įdedu porą foto iš vakarykščio konkurso. smile.gif

Čia visi rankuose laikom laimėtą konkurso simbolį sparnuotajį Begasą. Pirmasyk matoma begemotą su sparnais. lotuliukas.gif

user posted image

Čia geriau jis matosi.

user posted image

Čia visi smile.gif

user posted image

Kai turėsit laiko užsukit į dramos puslapėlį. Įdėjau vakarykšti pasirodymą konkurse. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ernestytaaa: 22 balandžio 2010 - 21:13
Dailus tas Begemotas-Pegasas bigsmile.gif Sveikinu laimėjus 4u.gif
Atsakyti
Ernesta, sveikinimai 4u.gif tikrai labai mielas priziukas smile.gif
Nike, sako, kad kai skubi, darai ne taip, eini ne ten ar net galvoji ne taip, kaip turėtum, tai gyvenimas ir daužo kojas arba daiktus. Pagalvok, ką darai ne taip mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif

Registruojuosi ir as naujuose namuciuose smile.gif
Jezau, kaip pas mus salta, nu negaliu, darbe atjungta siluma, tai neimanoma sedeti, kabinetas greit varvekliais apkibs blink.gif
susišaudziau peciuka, nes jau kaulai visi sustingo blink.gif

QUOTE(*Rita* @ 2010 04 22, 20:06)

nesa tai nesa, bet tokiais tempais ir nusibankrotinti gali mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif
Registruojuos naujuose namuciuose...Ramunkai aciuks.gif uz grazius namelius 4u.gif
Kadangi ateinu paveluotai tai atsinesu vaisiu ,kad biski susilt,o tai oras jau nelepina musu siluma doh.gif
user posted image

GREK, aciu uz vakarykstes vaises..po darbu vakare pasiimiau taure sampo....taip atpalaidavo thumbup.gif

RITA sveika prisijungusi prie musu...kuo daugiau tuo linksmiau thumbup.gif Kada prirasymas? mirksiukas.gif lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(*Rita* @ 2010 04 22, 20:27)

Labai nesmagu....mazutis wub.gif

O mano maze vakar i akytes kvepalu mociutes isipurkste...netycia....sako:norejau pasikvepinti doh.gif Bet jau siandien viskas ciki thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Ernestytaaa @ 2010 04 22, 22:09)
įdedu porą foto iš vakarykščio konkurso. smile.gif

Nu tikri saunuoliai jus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

IDEDU MUSU PLEPIAUSIAS MAMYTES thumbup.gif

vikma 121
Ramunka:) 86
izabele111 50
Domicele 50
Ernestytaaa 44
Medute28 41
Mimmi 37
vmm32 33
GREK 31
NikeZ 18
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izabele111: 23 balandžio 2010 - 08:38
Ačiū visoms už sveikinimukus. aciuks.gif

Geriausia šio laimėjimo esmė kad iki kitų metų šio festivalio turėsim geriausios neįgaliujų dramos grupės titulą, pirmumo teise busim kviečiami į visokius rimtus renginius ir t.t. Bet ir atsakomybė visus metus bus didesnė pasirodymuose, turėsim stengtis iš peties. smile.gif

Nors ir iki šio laimėjimo paskutiniu metų jau apsipylę renginiais. doh.gif Kitą ketvirtadienį, dar nelabai aišku bet turbūt lėksim kažkur jonavoje vaidint, antradienį jau tiksliau žinosim, poto šeštadienį kita kauno gatvės dienoje vaidinsim, o aš plius gal ir dar šoksiu, doh.gif gegužės 15d su dramą turėsim atidaryti kauno šančių gegužinę. Tai spėk suktis. smile.gif

Izabele111, vaje, gerai kad bent viskas gerai baigės mažylėi. 4u.gif

Rita, užuojauta tavo mažiukui dėl dantuko. 4u.gif

Gero visoms savaitgaliuko. 4u.gif Ruošiuos jau po truputi į kaimą pas puskytes, nes jau gavau velniu kad per visokius savo lakstymus su dramistais visai giminę pamiršau. doh.gif lotuliukas.gif Laisvas pagaliau savaitgaliukas, reik taisytis. flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Medute28 @ 2010 04 22, 22:57)
Ernesta, sveikinimai  4u.gif tikrai labai mielas priziukas smile.gif
Nike, sako, kad kai skubi, darai ne taip, eini ne ten ar net galvoji ne taip, kaip turėtum, tai gyvenimas ir daužo kojas arba daiktus. Pagalvok, ką darai ne taip  mirksiukas.gif

nieko nedarau netaip schmoll.gif
Atsakyti