Įkraunama...
Įkraunama...

Liekninantys preparatai

Ka manote, apie visas dietines piliules, ar is tiesu veiksminga, ar tik reklama? Pvz D.Britanijoje pasiula tikrai didziule, beje gal esate ka girdeja apie "Hoodia"?
O kaip su alki mazinanciomis tabletemis, ar numetus svorio ir nustojus naudoti, taip pat viskas sekmingai atauga?
Atsakyti
Kalbant apie visas dietines piliules-be abejo, jų poveikis ir įtaka žmogaus kūno masei yra keletą kartų padidinti. Juk jei būtų stebuklingas preparatas svoriui mažinti, nebūtų storų žmonių, ar ne?
Alkį mažinančios tabletės veikia per centrinę nervų sistemą, t.y. per smegenis. Poveikio rezultatas-nuslopinamas alkio jausmas. Jei tabletės nebegersite-alkį jausite. Taigi, tik nuo žmogaus priklauso, ar buvusi kūno masė ataugs.
Atsakyti
manau kad geriausiai tinka medziagu apykaita gerinancios arbatos ar kt negu tie kurie alki malsina ar vidurius paleidzia.
Atsakyti
kokios tos arbatos?
Atsakyti
Neretai po tuo medziagu apykaitos gerinimu ir slypi tai, kad arbata leidzia vidurius lotuliukas.gif . Todel jos nerekomenduojamos, pvz., maitinancioms mamytems. Yra ir kitokiu variantu. Dalis is tu kitokiu arbatu bus nepakenciamai karcios, su pelynais ir pan., nes tas kartumelis skatina skrandzio sulciu issiskyrima, taigi ir gerina apykaita. Bet ir apetita! tongue.gif Na, man asmeniskai geriausiai pasiteisina tiek poveikio, tiek finansine prasme (nes nematau prasmes moketi keliskart daugiau uz laisvinancia ar bjauriai karcia arbata... ax.gif ) paprasta zalioji arbata arba tiesiog siltas virintas vanduo. Pigu ir garantuotai sveika (aisku, jei neuztaikai ant arbatos is siuntos su neleistina pesticidu norma - buna ir taip blink.gif).
Nepretenduoju i specialistus, manau, gerb. dietologe atsakytu geriau. mirksiukas.gif
Atsakyti
bigsmile.gif Mielosios, meskit iš galvos tą liekninamąją programą. Svarbiausia būti sveikai.
Atsakyti
TAIP sveikata yra svarbiausia, bet esam moterys ir norime buti grazios. o liekneti imanoma ir sveikai. sportas ir sveika mityba ne tik grazina kuno linijas, bet ir sveikata gerina, kurkas labiau nei riebus sumustiniai ar istisi vakarai prie televizoriaus ekrano smile.gif
Atsakyti
Svorio "numetimas" naudojant vidurius laisvinančias arbatas trumpalaikis. Siūlyčiau šiuo metodu pernelyg nesidžiaugti.
Pelynas-nuo seno žinoma apettitą gerinanti priemonė, taigi gausite priešingą, nei norite efektą.
Žalios ir kitokios arbatos šiek tiek slopina alkio jausmą 4u.gif
Atsakyti
as tai susidariau toki ispudi, kad tos tabletes ar arbatos nelabai turi koki poveiki, juk prie visu tbleciu vartojimo instrukciju parasyta, kad reikia gerti pries valgi usigeriant visa stikline vandens... taigi isgerkit vandens stikline pries valgi ir taip jau valgyt ne taip noresis, kam dar tuos pinigus leisti tabletems. Pati bandziau as jas ir tas pats poveikis kai geri vien tik vandeni blush2.gif Cia tik mano nuomene 4u.gif
Atsakyti
Labai teisinga nuomonė biggrin.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif
Tada geriausias liekninantis vaistas - Vitamino C tabletė užgerta stikline vandens blink.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2006 02 09, 15:32)
lotuliukas.gif
Tada geriausias liekninantis vaistas - Vitamino C tabletė užgerta stikline vandens  blink.gif



panasu, kad taip smile.gif . Tik vietoj sintetinio Vit C, naturalios citinos sulciu i vandeni isispausciau mirksiukas.gif
Atsakyti