Įkraunama...
Įkraunama...

Artejančio gimdymo požymiai II dalis

sveikos, ir aš vis įlendu pasižiūrėti, kaip kitom sekasi. mums terminas suėjo gegužės 6 d. bet iki šiol nieko... jau sunku darosi, ypač naktį. vieną kartą jau ir nuvažiavus buvau, bet sarėmiai dingo ir viskas. turbūt bus kaip su pirmuoju... irgi sąrėmiai buvo jau reguliarūs, prabuvau visą naktį gimdykloje, o ryte kaip dingo taip dingo be pėdsakų. dar svaitę prabuvau ligoninėj, gimė dvylika dienų po termino. ir tai tik tada kai gydytojas nuleido vandenis. iki tol jokių sąrėmių man taip ir nebeatsirado. šį kartą gleivių kamštis jau kelios dienos kaip išėjęs visiškai, vakarais užeina maudimai visokie, bet išsimiegu ir viskas baigiasi, taip ir nesulaukiu kada prasidės. man irgi sakė pirmadienį gausiu siuntimą į ligoninę jei pati ten neatsirasiu anksčiau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidem @ 2010 05 08, 18:02)
sveikos, ir aš  vis įlendu pasižiūrėti, kaip kitom sekasi. mums terminas suėjo gegužės 6 d. bet iki šiol nieko... jau sunku darosi, ypač naktį. vieną kartą jau ir nuvažiavus buvau, bet sarėmiai dingo ir viskas. turbūt bus kaip su pirmuoju... irgi sąrėmiai buvo jau reguliarūs, prabuvau visą naktį gimdykloje, o ryte kaip dingo taip dingo be pėdsakų. dar svaitę prabuvau ligoninėj, gimė dvylika dienų po termino. ir tai tik tada kai gydytojas nuleido vandenis. iki tol jokių sąrėmių man taip ir nebeatsirado. šį kartą gleivių kamštis jau kelios dienos kaip išėjęs visiškai, vakarais užeina maudimai visokie, bet išsimiegu ir viskas baigiasi, taip ir nesulaukiu kada prasidės. man irgi sakė pirmadienį gausiu siuntimą  į ligoninę jei pati ten neatsirasiu anksčiau  verysad.gif

tai vat man dabar panasiai unsure.gif kaip ir atrodo viskas einasi, tik pirmyn, bet nurimsta viskas ir vsio doh.gif
Atsakyti
mums 35 savaites... bet kazkaip baisus nerimas mane ima... keleta dienu vaikas vartesi taip - kaip jau ci aminejo kazkas, kd atrodo jei ne pati pagimdysiu, tai jis per pilva islips pats... biggrin.gif
o dabar visai aprimo.... sukruta vos vos.....ir zadinu ir taip ir anaip, ir vyra i pagalba kvieciuosi, kd "pabartu" - duotu zinot apie save, o jam kas... ispiria kur vos vos ir vel "miega".... i wc vis dar lakstau , tai raminu,kad dar prispardo man nejauciant..... o isskyru jau neebskiriu ar ar cia isskyros, ar cia cia slapimo kartais lasu nelaukau.... kazkas minejo, kad vandenys taip po biski biski varvejo... jaui panika einu - gal ir man ..... atrodo ir pamokelese buvau, ale kaip gyvenimas rodo, kad va kaikuriosm ir visai nenebuga vandenys, kitoms ir kakllesi atsidaro be skausmu.... taip kaip suprast ta pradzia, kad leliuka issiaugot.... juk tiek ne dauk liko... unsure.gif
laukiu nesulaukiu pirmadienio, kad pas gytytoja papult... kad patvirtintu, jog leliukui viskas gerai....
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2010 05 08, 19:29)
mums 35 savaites... bet kazkaip baisus nerimas mane ima... keleta dienu vaikas vartesi taip - kaip jau ci aminejo kazkas, kd atrodo jei ne pati pagimdysiu, tai jis per pilva islips pats... biggrin.gif
o dabar visai aprimo.... sukruta vos vos.....ir zadinu ir taip ir anaip, ir vyra i pagalba kvieciuosi, kd "pabartu" - duotu zinot apie save, o jam kas... ispiria kur vos vos ir vel  "miega".... i wc vis dar lakstau , tai raminu,kad dar prispardo man nejauciant..... o isskyru jau neebskiriu ar ar cia isskyros, ar cia cia slapimo kartais lasu nelaukau.... kazkas minejo, kad vandenys taip po biski biski varvejo... jaui panika einu - gal ir man ..... atrodo ir pamokelese buvau, ale kaip gyvenimas rodo, kad va kaikuriosm ir visai nenebuga vandenys, kitoms ir kakllesi atsidaro be skausmu.... taip kaip suprast ta pradzia, kad leliuka issiaugot.... juk tiek ne dauk liko... unsure.gif
laukiu nesulaukiu pirmadienio, kad pas gytytoja papult... kad patvirtintu, jog leliukui viskas gerai....

nesijaudink viskas gerai su tavo lelium, tai jis gi nevisada turi judeti nuo vietos, reikia ir jam pailseti, paiegoti mirksiukas.gif del WC tai kuo tolyn tuo dazniau begiosi, bent jau man taip yra, nes vaikas labiau vis spaus tavo pusle 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gelytean @ 2010 05 08, 21:00)
nesijaudink viskas gerai su tavo lelium, tai jis gi nevisada turi judeti nuo vietos, reikia ir jam pailseti, paiegoti mirksiukas.gif  del WC tai kuo tolyn tuo dazniau begiosi, bent jau man taip yra, nes vaikas labiau vis spaus tavo pusle 4u.gif

tikrai manot viskas gerai..... visa nestumo laikotarpi visi tyrimai buvo tiesiok idelaus, o dabar ir slapimas ne kas - kraujas ne kas.... dar ir visos galunes pradejo tinti.... as panikuoju, bo prisikaiciau, kad judesiu suletejimas negerai, tinimas negerai....
tai bandau save ramitni, kad jei i wc daznai varo... vadinais vis dar prispardo.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gelytean @ 2010 05 08, 15:47)
na mat kaip gerai prasisukei 4u.gif grazus vardas mirksiukas.gif kiek svere Tajukas? smile.gif

Mano maziukas svere 4.080 o ugis 51cm wub.gif na ne toks ir jau maziukas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(agnyte344 @ 2010 05 08, 21:56)
Mano maziukas svere 4.080 o ugis 51cm wub.gif na ne toks ir jau maziukas biggrin.gif

na nemazas nemazas 4u.gif aukit sveiki wub.gif

as vat ruosiuos ligoninen, ryt isvarau nuo ryto verysad.gif vakar net zliumbiau cray.gif
tikiuosi viskas praeis gerai ir neuzilgo supuosiu savo maziuka soske.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2010 05 08, 21:05)
tikrai manot viskas gerai..... visa nestumo laikotarpi visi tyrimai buvo tiesiok idelaus, o dabar ir slapimas ne kas - kraujas ne kas.... dar ir visos galunes pradejo tinti.... as panikuoju, bo prisikaiciau, kad judesiu suletejimas negerai, tinimas negerai....
tai bandau save ramitni, kad jei i wc daznai varo... vadinais vis dar prispardo....  unsure.gif

Nenoriu gasdinti bet man pries savaite buvo pasnasi situacija,pora dienu jauciau laaabaj silpnus ir retus vaikiuko judesius,todel kaip jausdama paskambinau ginei ir pasakiau viska,ji sake nusiraminti,kad taip turi buti bet liepe nueiti pasitikrinti toniukus,nuejus pasidaryti tu tyrimu paaiskejo kad judesiu beveik nera o svarbiausia kad vandenu taip pat nei laso nebera,kada jie nubego neaisku...todel tiesiai is apziuru kabineto buvau nugabenta i gimdykla ir po poros valandu padare cezario pjuvy ir istrauke mazyle...tai geraj kad pasitikrinau nes gali buti taip jog buciau ir nebeturejusi savo mergaites...tad manyciau kad ir tau reiketu pasitikrinti kaip kas ir kodel....
Atsakyti
QUOTE(kriste85 @ 2010 05 09, 15:32)
Nenoriu gasdinti bet man pries savaite buvo pasnasi situacija,pora dienu jauciau laaabaj silpnus ir retus vaikiuko judesius,todel kaip jausdama paskambinau ginei ir pasakiau viska,ji sake nusiraminti,kad taip turi buti bet liepe nueiti pasitikrinti toniukus,nuejus pasidaryti tu tyrimu paaiskejo kad judesiu beveik nera o svarbiausia kad vandenu taip pat nei laso nebera,kada jie nubego neaisku...todel tiesiai is apziuru kabineto buvau nugabenta i gimdykla ir po poros valandu padare cezario pjuvy ir istrauke mazyle...tai geraj kad pasitikrinau nes gali buti taip jog buciau ir nebeturejusi savo mergaites...tad manyciau kad ir tau reiketu pasitikrinti kaip kas ir kodel....

taitaip... rytoj einu planiniam paistikrinimui pas gydytoja... tai jau viska zinosiu verysad.gif
bet as dar ryte siaip ne taip paskaiciuoju judesiukus ik desimt per valanda, ir buna, kad ispiria....
vakar jauir verkiau kaip taip viskas i vienavieta susidejo... kojos pirstas sulauzytas, skysciu amzai, kraujas blogai, kojos istino, ranku oirstaiistino... ir viska sper viena savaite susidejo -nors nusisauk..... o turim dar tik 35 sav..... blink.gif
nu va ir dabar berasant lyg pajuda pats, jauciu, kad sukinejasi, kazkur baksteli....
laukiu nesulaukiu rytojaus.....
o kai jusu mayle jautesi? ar viskas jai gerai, o kiek laiko be tu vandneu pravaiksciojot?
ir koks terminas jums buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulka1: 09 gegužės 2010 - 14:25
QUOTE(astulka1 @ 2010 05 09, 16:24)
taitaip... rytoj einu planiniam paistikrinimui pas gydytoja... tai jau viska zinosiu  verysad.gif
bet as dar ryte siaip ne taip paskaiciuoju judesiukus ik desimt per valanda, ir buna, kad ispiria....
vakar jauir verkiau kaip taip viskas i vienavieta susidejo... kojos pirstas sulauzytas, skysciu amzai, kraujas blogai, kojos istino, ranku oirstaiistino... ir viska sper viena savaite susidejo -nors nusisauk..... o turim dar tik 35 sav..... blink.gif
nu va ir dabar berasant lyg pajuda pats, jauciu, kad sukinejasi, kazkur baksteli....
laukiu nesulaukiu rytojaus.....
o kai jusu mayle jautesi? ar viskas jai gerai, o kiek laiko be tu vandneu pravaiksciojot?
ir koks terminas jums buvo?

mazute tai geraj jautesi bet gime su gan nedideliu svoriu o po operacijos buvo atskirta nuo manes porai dieneliu nes reikejo stebeti ja...be vandenu kaip daktarai spejo ji prabuvo apie para,kaip poto gydytoja sake tai reikejo man iskart nedelsiant vaziuoti i gimdymo namus kai tik pajutau kad sumazejo judesiu...as per pusvalandy vos sesis suskaiciuodavau judesius bet tokius labaj labaj silpnus...pas mane tyrimai kraujo geri buvo o slapimo prasti.kai dare operacija mum buvo lygiai 39 savaites...
daktarai sake kad galejo mergaite ir dienos daugiau nebepratempti be vandenu,tai geraj kad pas mane kazkoks motiniskas inkstinktas suveike kad reikia pasitikrint....
Atsakyti
sakot dar viskas gerai......
buvo va pabudes mano angeliukas... sukiojosi... dabar ly ir vel miega....
tai raminu kad viskas gerai.....
ir meldziusi, kad ryt daktare pasakytu, jog viskas gerai.... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(astulka1 @ 2010 05 09, 19:03)
sakot dar viskas gerai......
buvo va pabudes mano angeliukas... sukiojosi... dabar ly ir vel miega....
tai raminu kad viskas gerai.....
ir meldziusi, kad ryt daktare pasakytu, jog viskas gerai....  unsure.gif

tai mano gine kai as buvau pas ja paklause sirdeles plakimo ir sako viskas geraj,bet del visa ko israse siuntima i gimdymo namus pasitikrint o ten pamate kad viskas pas mane buvo blogai....
sekmes jums,nenusiminkit is anksto,viskas turi but geraj mirksiukas.gif
Atsakyti