QUOTE(S.N.A.S @ 2010 05 27, 11:37)
Šiandien ir aš ruošiuosi kept lakštelius, ryt pertept, o šeštadienį jau valgyt....
Pamačius kitas foto, iškilo klausimas dėl kremo...... aš kažkaip ruošiaus tik su grietinėle pertept... o jūs čia matau ir varškę ir vaisius naudojat.....

nežinau net ką daryt..
Ar tas Cypsiuko tortas
pakankamai saldus, per saldus?
Nes iš vaisių aš teturiu tik konservuotų persikų ir braškių, dar turiu trintų braškių šaldikly...
Ar reiktų man tuos vaisius dėt, ar ne??
Labai lauksiu jūsų patarimo
Cipciuko medutis skoniu pats tas, nei per saldus, nei joks kitoks

o del vaisiu, varskes, grietines, kas kaip nori, taip daro... as pvz buna dedu aguonu, arba zele gabaliuku... bet su saldytom braskem nerizikuociau, nes jos labai dregnos, nu istiz torte.. o del konservuotu vaisiu galima. Galima is vis nieko nedeti, ka as ir dazniausiai darau, ir skonis super