
na as tai ne tik vanilinio, bet ir paprasto cukraus dedu

Sveikos
Atsiliepimai apie biskvitinį medaus tortą perteptą šokoladiniu kremu su slyvomis puikūs
Atsiliepimai apie biskvitinį medaus tortą perteptą šokoladiniu kremu su slyvomis puikūs
sveikutes
dekui visoms Jums mergaites uz atsakymus.jo,as nusipirkau per liesa grietinele
kita syki butinai reiks pasitaisyti 
Papildyta:
na,cukru dedu ir as
tik pamirsau ji pamineti





Papildyta:
QUOTE(wingaile @ 2010 09 02, 16:14)
na,cukru dedu ir as


QUOTE(likta @ 2010 09 02, 19:55)
Atsiliepimai apie biskvitinį medaus tortą perteptą šokoladiniu kremu su slyvomis puikūs
Galima plačiau gamybos procesą aprašyti?

Kad procesas labai paprastas
Medaus biskvitas (galima pagal Kirbę, o gal savąjį turite), tik pertepimas šokoladinis kremas (grietinėlė+šokoladas) ir pertepant įdėti išmirkytų džiovintų slyvų. Bet aš pati neragavau, tai nežinau, man sakė kad labai skanus
Medaus biskvitas (galima pagal Kirbę, o gal savąjį turite), tik pertepimas šokoladinis kremas (grietinėlė+šokoladas) ir pertepant įdėti išmirkytų džiovintų slyvų. Bet aš pati neragavau, tai nežinau, man sakė kad labai skanus
QUOTE(likta @ 2010 09 04, 19:11)
Kad procesas labai paprastas
Medaus biskvitas (galima pagal Kirbę, o gal savąjį turite), tik pertepimas šokoladinis kremas (grietinėlė+šokoladas) ir pertepant įdėti išmirkytų džiovintų slyvų. Bet aš pati neragavau, tai nežinau, man sakė kad labai skanus
Medaus biskvitas (galima pagal Kirbę, o gal savąjį turite), tik pertepimas šokoladinis kremas (grietinėlė+šokoladas) ir pertepant įdėti išmirkytų džiovintų slyvų. Bet aš pati neragavau, tai nežinau, man sakė kad labai skanus


[quote=Jurgitak,2010 09 05, 14:32]
Parašykit ar skanu,jeigu bandysite
Parašykit ar skanu,jeigu bandysite
Labas rytas visoms kepėjoms
Bandau kepti Kirbės medutį
Tiksliau, biskvitą jau iškepiau. Lyg ir normalus gavosi, pakilo pakankamai, jei pavyks perpjaut padoriai, tai turėtų gautis 6 lakšteliai. Bet viena bėda - paragavau aš jį, kažkoks karstelėjęs
Ar čia normalu, ar persistengiau su kokiu cinamonu ir per daug pribėriau?
Daugiau jokia mintis į galvą neateina, kas ne taip
Tiesa, sodą nugesinau ne paprastu actu, o baltojo vyno, nes tik tokį turiu, bet negi tai galėtų įtakoti?
Beje, kai tešlą ragavau, buvo labai skani, jokio kartumo
Patarkit, ką daryt - ar kept naują biskvitą, ar pertept šitą?

Bandau kepti Kirbės medutį








na manau neverta kepti kita...sutepkit šita ir man atrodo bus skanu.....gal per daug šiek tiek prieskoniu ypylet,kad karstelna......o soda nesvarbu kokiu budu nugesinti...sverbu ji išputojo ir viskas......
QUOTE(Karigailė @ 2010 09 06, 05:03)
Labas rytas visoms kepėjoms
Bandau kepti Kirbės medutį
Tiksliau, biskvitą jau iškepiau. Lyg ir normalus gavosi, pakilo pakankamai, jei pavyks perpjaut padoriai, tai turėtų gautis 6 lakšteliai. Bet viena bėda - paragavau aš jį, kažkoks karstelėjęs
Ar čia normalu, ar persistengiau su kokiu cinamonu ir per daug pribėriau?
Daugiau jokia mintis į galvą neateina, kas ne taip
Tiesa, sodą nugesinau ne paprastu actu, o baltojo vyno, nes tik tokį turiu, bet negi tai galėtų įtakoti?
Beje, kai tešlą ragavau, buvo labai skani, jokio kartumo
Patarkit, ką daryt - ar kept naują biskvitą, ar pertept šitą? 

Bandau kepti Kirbės medutį








Viskas ten gerai,as kai paragavau biskvita tai irgi kartokas buvo,bet torte to kartumo nesijaucia-tikras medaus tortas!
Ačiū už atsakymus, tepsiu šį, tikiuosi bus gerai

