QUOTE(Elentari @ 2010 11 02, 01:37)
Jeigu naudojat 30 proc. riebumo grietinę ir darot viską pagal receptą, na, neįmanoma, kad ji skystėtų. Gal ne grietinę, o mišinį kokį perkat?

Išmėginkit kitos firmos, kad ir Kelmės ar Dvaro, turi pavykti. Puikiausiai išsiplaka. Aš plaku, kol gerojai padaugėja kremo.
Sutepinėti ir reikia formoje.
Kepiau jau kokius 6 kartus, viskas super
Ne kartą esu kepusi Kirbės medutį, visad naudojau tą pačią grietinę, viskas būdavo liuks. Savaitgalį vėl kepiau. Ir ką..Ta pati
grietinė (ne koks mišinys) nesusiplakė, kuo labiau plakiau, tuo labiau skystėjo

Tad pradėjau galvot, ką šį kartą dariau kitaip, nei anksčiau. Vienintelis skirtumas- šį kartą į grietinę dėjau vanilės (anksčiau nedėdavau) ir daugiau rūgštelės. Bet negi tai turėjo įtakos?
Gavau želatinos dėt, kad išmest nereikėtų