Įkraunama...
Įkraunama...

Nepavydi, reiškia nemyli?

Na, paieškojau, atrodo tokios temos nėra (jei klystu - nukreipkit ten 4u.gif ) Tai vat. Maniškis - visiškai nepavydus g.gif O aš - atvirkščiai - labai pavydi. Per visą laiką, kurį praleidom kartu jokių pavydo požymių nepastebėjau. Nors bandžiau paprovokuot ne kartą.

Kaip manote, ar teisingas posakis - pavydi, reiškia myli? Tada išeitų jog beveik penkis metus gyvenu su nemylinčiu manęs vyru????
Atsakyti
Na va, gražiausia... Dėl to jausmais abejoti blink.gif ???
Gal jis to neparodo, kad nesuteiktų tau malonumo biggrin.gif
Atsakyti
gal pavydi, tik to neparodo g.gif
maniškis irgi ne iš pavydžiųjų, aš tikrai labiau jo pavydžiu, bet nemanau, kad tai reiškia, kad aš jam dzin rolleyes.gif
gal pasitiki labai tavim ir nemato reikalo pavydėti ax.gif
Atsakyti
maniskis sako, kad visiskai nepavydi, taciau, jei yra kas tai matosi, kad nepatenkintas, nors dedasi toks esas!Kartais net nervina, kai nepavydi, atrodo jam nerupiu!Nors kai susede snekam sako, kad as jam rupiu, kad myli ir t.t. ir juo tikiu!Visa sirdim tikiu, tik kartais ja grauzia tas kirminelis!Bet kartu visaks imanoma!
O tau manyciau reiketu pasikalbeti ir viska issiaiskinti!Tikrai neverta abejoti, manau, dazniausiai jauciasi kai dingsta meile!Ir Baltija teisi, kad taviom gal nera ko abejoti! bigsmile.gif
Atsakyti
Pavydas kelia pernelyg daug neigiamu emociju. Tad nereiketu tuom piktnaudzhiauti. Nei as, nei manishkis nesame pavydus.
Atsakyti
O as noreciau bent kad maziau pavydetu. verysad.gif Nes kai per daug tai oi kaip sunku,nors ir priezasties neral. ax.gif Todel gerai kad nepavydi,o gal tik neparodo,nes is prigimties tai mes visi esam savininkiski.
Atsakyti
Na nesakykit, jei vyras neparodo, kad nepavydi, tai dar nereiskia, kad jis tikrai nepavydi:)
Oi tie vyrai, labai kartais moka paslepti siapavydo gaidele. Mano vyras jau kiek pragyvene, ne sykio pavdo scenos neparode ir pan.
Bet..... viena vakara rado kompe mano buvusio kolegos man rasyta laiska. Mes ten samprotaudavome apie gyvenima, na apie merginas jis man parasydavo. Sakyciau santykiai budavo su juo labai silti ir draugiski( nieko intymaus nebuvo).
Na o paskutiniame laiske kazkaip apie seksa buvome pradeje rasyti, na ir jis samprotavimus savo rase, ir manes uzklause, ka as tuo klausimu jam pasakyciau ar patarciau:smile.gif Tai va perskaite mano brangusis sita laiska, zinoma iki galo jo nedaskaite, na patikekite kokia jo veido israiska pasidare. doh.gif fear.gif O as issisiepiau ir man taip gera gera buvo, kad supratau, kad as jam svarbi, kad jis pirma karta parode pavydo scena. thumbup.gif thumbup.gif Dabar zinoma viskas gerai, ir abu is to draugiskai pasijuokiamia:) drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(DjeVu @ 2005 12 14, 13:57)
Na, paieškojau, atrodo tokios temos nėra (jei klystu - nukreipkit ten 4u.gif ) Tai vat. Maniškis - visiškai nepavydus g.gif O aš - atvirkščiai - labai pavydi. Per visą laiką, kurį praleidom kartu jokių pavydo požymių nepastebėjau. Nors bandžiau paprovokuot ne kartą.

Kaip manote, ar teisingas posakis - pavydi, reiškia myli? Tada išeitų jog beveik penkis metus gyvenu su nemylinčiu manęs vyru????

Gal tik taip sako, gal jei būtų tikra priežastis, tas pavydas pasireikštų. Kam kiek to pavydo reikia, žino tik pats. Paguodai gali pasiskaityti apie patologinius pavyduolius, kurie krečiami baltosios karštinės ieško meilužių virtuvės stalčiuose ir vaikosi su peiliu žmoną aplink trobą; arba apie tokius kurie palieka ant moters rankos mėlynes, nes gatvėje į ją kažkas pažiūrėjo. Ar tikrai tau reikia PAVYDO? Gal norisi kitokios dėmesio formos?
Atsakyti

Mano manymu, reikėtų džiaugtis, kad nepavydus. Pagalvok pati, kaip jis reaguoja į tavo pavydą? Nemanau, kad labai džiaugiasi. Maniškis paranoiškai pavydus, nors niekada nebuvo už ką. Bet jam to neįradysi. Ir kenčiu karts nuo karto. O aš nepavydi visai. Gal kad juo pasitikiu. Galų gale matosi ar jis tave myli. Vistik 5 m. jau kartu. Nebent tu labai turtinga nuotaka.
Kartais pavydą reikėtų blaiviai paanalizuoti ir pati pamatysi, kad 70% jis tikrai be pagrindo. Ir laikas būtų išmokti pasitikėti partneriu, o ne jo draugais. mirksiukas.gif
Atsakyti
Tu dziaukis, kad nepavydi laugh.gif ..
Turiu viena pazystama kurios vyras net neleidzia i masina
drauges (grupiokes) lipti, liepia laukti kol jis pats atvaziuos ir parsives laugh.gif ..
Arba taksa samdytis laugh.gif ..

O ir seip is asmenines patirties sakau. kad pavydi tie zmones
kurie turi ka slepti (niu gal koki nekalta flirta, o gal meiluzi (-e))..

Maniskis irgi nepavydus smile.gif .. Bet jeigu jau yra ko pavydet
tada parodo kas cia bosas laugh.gif .. Bet del menknekiu niekada nepavydi smile.gif ..
Atsakyti
Nu ir sumasto gi kai kurios moteriškės. Visą gyvenima nepavydžiu žmonos, be ne dėl to kad napavydus, o todėl kad pasitikiu ja. Kam sau gadinti veltui nervus. Nu kad pradėčiau pavydėti jau turėčiau pamatyti neginčijamus įrodymus.
Atsakyti
O as pavyzdziui savo draugo visiskai nepavydziu.
aisku, jis draugas iki siol buvo, nu bet kaip sakant draugystei jau daugiau nei metai. kai bunam kokioj kompanijoj, as situacija stebiu, bet jo nepavydziu doh.gif
Atsakyti