Įkraunama...
Įkraunama...

Atiduok man mano kūną.

Iki priaugant svorio pavydas man buvo nepažystamas jausmas. Dabar viskas pasikeitė. Atrodau sau baisi, o kitos atrodo gerai. Ir su mielu noru keisčiaus kūnais su daugeliu pažystamų. O dar geriau būtų, jeigu ta pabaisa atiduotų man atgal mano senąjį kūną .
Suprantu, jog jei ne dabar - tai niekad. Mano šeimoje visi turi antsvorio. Labai bijau , jog priaugti kilogramai liks su manimi visada ir dar pasikvies draugų. Nebemėgstu savęs . Fu Fu Fu. Tenka susitaikyti su tuo, jog dabar, kad atrodyčiau taip kaip noriu, reikės pakovot.

Jei ne dabar, tai niekad. Manau viešas pasižadėjimas turėtų man padėti susiimti.

1) Noriu, kad mano kmi būtų 20-21. Mano ūgis tik 155, todėl turėčiau sverti apie 48 kilogramus. To pasieksiu kasdien mankštindamasi ir normaliai maitindamasi.
2) Noriu turėti gražią odą. Svorio priaugimas lėmė strijas visur ir padidejusius bėrimus ant veido (aknė mane kankino visada, tačiau dabar viskas visai nekaip). To pasieksiu kosmetologės ir visų jos siūlomų kremų pagalba.
3) Noriu geriau jaustis ir pasitikėt savim. Pažadu savęs neėsdama , tačiau valingai siekti savo tikslo atrodyti gerai ir pasitikėt savim.

Šiandien man nesiseka rišliai nupasakoti kaip jaučiuosi ir ko noriu. O jaučiuosi blogai, ir noriu kad taip nebebūtų.

Linkėjimai,
Kol kas savimi nepatenkinta Aura.
Atsakyti
Visą savaitgalį švenčiau šventę. Dabar svoris 57,6. Atrodau kaip pumpotaukšlis. Šiandien stengiuosi valgyti vaisius, nors dar pusiau miegančiai mama sugebėjo atnešt šašlo:S Fail. Vakarui reiks išsivirt daržovių sriubos, o ryt kefyro diena NR. 1.
Atsakyti
Sveika mirksiukas.gif

Visu pirma, reikia nustoti save griauzti. As tokia ..., o kitos grazios. Man tai pazistama. Bet is patirties sakau, reikia mesti tas mintis.

Del odos. Visu pirma kai sureguliuosi mityba, galbut apmazes isberimai. Na bent jau pas mane. Kai ziuriu, ka dedu i burna, isberimu beveik nebuna. As asmeniskai naudoju kavos skraba (is sistemos minus60), oda pasidare super thumbup.gif

Kavos skrabas
"Daro pozityvų poveikį dėl kelių faktorių:
- degina riebalus (kofeinas įeina beveik į visu lieknėjimui skirtų kremų, preparatų sudėtį)
- lygina odą (padeda atsikratyti celiulito ir strijų)
- nuimą mirusias odos ląsteles (oda pasidaro minkšta ir šilkinė) veikia kaip šveitiklis.

Perkame arba pačios sumalame kavą - (kava turi būti maždaug kaip cukrus, t.y. stambaus malimo). Kava NETIRPI!!! NEGALIMA NAUDOTI TIRŠČIŲ (nereikia plikyti kavos)!!!! Muiliname problemines vietas geliu ir paimam truputį kavos (kuo daugiau kavos, tuo intensyviau veikia, bet iš pradžių nereikia daryti labai ilgai), ant viršaus tepame kavą ir masažuojame, tokias pat judesiais kaip ir masažas . Krūtinės geriau neliesti. Laikyti kavos ant kūno nereikia. Procedūros laikas - jūsų nuožiūra, vidutiniškai apie 10 min. Nereikia pirmą diena pradėti nuo 20 min, kad kitą dieną nekeiktumėte šios procedūros. Nereikia būti fanatikais ir pult į kraštutinumus!!!
Ši procedūra kaip masažas su plaušine - nieko blogo odai neatsitiks.
"

O po to mumijo tabletes
Gydo ir regeneruoja odą. Jo pagalba galima atsikratyti strijų.
Mumijo galima įsigyti vaistinėse arba ten kur prekiaujama rusiškais vaistais ir papildais (turguje, spec. kioskuose).
Kremą gaminame pačios.. Prieš dušą įmeskite1-2 tabletes į indelį su jūsų kūno pieneliu/kremu, kol jūs maudysitės jis visiškai ištirps. Jei ne - truputį pamaišykite kol visiškai ištirps. Tepti problemines vietas. Nuplauti mumijo nereikia, galima masažuoti, kad efekas būtų geresnis.
Didelių strijų jūs visiškai nepašalinsite (didelių net chirurginių būdų negalima pašalinti), bet mažos išnyks. Tai pat galima naudoti randams gydyti. Kvapui permušti lašinkite eterinių aliejų.


Bet siaip as tave puikiai suprantu drinks_cheers.gif As vienu metu net i veidrodi negalejau ziureti, buvau sau tooookia (atsiprasau uz ta zodi) strosna doh.gif

Biski po biski ir pamatysi. Pajudesi pirmyn. Kad ir kasdien mazais zingsneliais. Ir viskas pavyks. Kaip skaiciau, reikia tiketi ne tuom, kad mes galime numesti tiek ir tiek kg, bet KAD MES GALIME wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavasario.gaiva: 03 gegužės 2010 - 09:06
Su kava masažuodavaus kažkada, tai visai fainai būdavo, reikės vėl pamėgint 4u.gif

Šiandien va geriu vandenį. Jis irgi odai labai gerai. Kaip rast valios numest svorio pagaliau . Ir šiaip noriu nuolat maitintis sveikai, sportuot laiko rast.

Man tas atrodymas normaliai dabar atrodo visišku išsigelbėjimu biggrin.gif
Atsakyti
PS: 55,9 , geriu daug vandens. Šiek tiek pasmaguriavau javinukais, bet jie juk nėra blogai, ar ne? Vakarui virsiuos daržovių sriubos. Dabar stengiuosi mokytis negrauždama nieko. Pakankamai neįprasta.
Atsakyti
Antra diena: 56.

Geriu vandens daug, valgiau lėkštę grybų sriubos , ir pieno su selenom. Selenos laikomos organizmo šluota, belekiek valo žaryną. Plius jose pakankamai daug visokių vitaminų ir dar skanu.

Pasidariau veidui pilingą ir užsidėjau drėkinamąją kaukę. Štai savaitė po veido valymo ir iš tikrųjų visai pagražėjo oda.

Visai mielai eičiau sportuot, bet Marketingo kolis tj fail. Nieko. Sedžiu ir mokaus apie Marketing environment :S Svarbiausia dabar iki nakties sėdint neprisivalgyt ko nors blogo. Jeigu jau labai labai norėsis ko nors pagraužt reiks nusiskust ir graužt morkas.
Atsakyti
55.5 šiandien geriu arbatą ir valgiau daržovių sriubą. Vakare dar bus sėlenos. Štai po truputuką grįšta pozityvus požiūris į gyvenimąbiggrin.gif
Atsakyti
sveikute,saunuole kad kazka darai,o nesedi ranku sudejus,tau tikrai pavyks.man irgi reikia numesti kg,mano ugis 177 cm,svoris 95 kg,po savaites bandymu vel pradedu ESTI,negaliu niekaip maisto atsisakyti.bet ir nebegaliu i veidrodi ziureti.bandysiu lieknet tik nedrastiskomis priemonemis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfanija @ 2010 04 30, 01:30)
Mano šeimoje visi turi antsvorio.

Mano ūgis tik 155


QUOTE(Delfanija @ 2010 05 02, 18:50)
Dabar svoris 57,6.



Tu bent žinai kas yra antsvoris? g.gif

Kūno Masės Indeksas (KMI) - tai ūgio ir svorio santykio rodiklis, leidžiantis įvertinti ar žmogaus svoris normalus ar yra antsvoris bei nutukimas. Šis indeksas apskaičiuojamas pagal formulę: KMI = Kūno masė (kg) / Ūgis (m2).

Jūsų KMI - 24.1

Klasifikacija KMI Susirgimo rizika
Normali kūno masė 18.5 - 24.9 Nėra

Rekomenduojamas gydymas:
Gydymas nereikalingas. patariama sveikai maitintis ir būti fiziškai aktyviam, norint išlaikyti esamą kūno masę.
Papildyta:
Kai tik paskaičiau pradžią,galvojau mažiausiai mergina 100 kg sveria doh.gif nu kažkoks pasityčiojimas blink.gif
Atsakyti
Turiu omenyje, kad šeimoje visi ima storėti su amžium, ir man tas prasidėjo. (Močiutė apie 90, tevas 110, mama 80 o visi iš tiesų mažo ūgio.)

Mano svoris būtų ne taip jau blogai, jeigu jis būtų vietoje. Dabar tiesiog turiu kabantį pilvūzą, negražias kojas ir daug strijų. O svarbiausia, kad kasdienybe tapo žiauriai nesveika mityba ir kasdienis savęs graužimas. Noriu save disciplinuoti. Už mane niekas mano figūros tokios, kokios noriu nepadarys. Už mane niekas kitas nepradės normaliai maitintis (be dėžės saldainių ir pusės litro kavos vienu prisėdimu biggrin.gif)

Nenoriu savęs nurašyt jau dabar : kad svoris tik augs, o pasitikėjimas savim dings visiškai. Nenoriu matyt savęs beviltiškos. Šiandien per egzaminą dar vienas grupiokas italiūkštis pasiėmė mano studento pažymėjimą ir su jam būdingu tiesumu pasake "You were pretty" .

Were. neeeeee. Būsiu vėl savim normalia. Va. Šiandien atsilaikiau prieš viedarus, vakar prieš picą, balandėlius ir šokoladąbiggrin.gif (akivaizdu kuo mes mintam namuose : skaniai ir nesveikai ir kaloringai.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Delfanija: 05 gegužės 2010 - 21:40
šaunuole 4u.gif 4u.gif turi valios atsilaikyt , taip ir toliau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Delfanija @ 2010 05 05, 22:37)
Va. Šiandien atsilaikiau prieš viedarus, vakar prieš picą, balandėlius ir šokoladąbiggrin.gif (akivaizdu kuo mes mintam namuose : skaniai ir nesveikai ir kaloringai.)

O tai sakyk ką valgai per dieną? g.gif

Gerai kad numesi tuos kelis kg,bet nežiūrėk į save kaip į storulę,ligą įsivarysi doh.gif
Atsakyti