QUOTE(Olesta @ 2010 05 04, 18:22)
tokiu atveju vis tiek tortą reiki išlyginti grietinėle... bet aš vėl pasikartosiu, atėjo šiltasis metų laikas, neberizikuokit nedėti sviestinio kremo, kad ir kaip jis Jums nepriimtinas gali pasirodyti

tortai ims rasoti, masės bijo drėgmės, iššlapiuoja tortai paskui...tik reikia žinoti vieną, aptepėt tortą sviestiniu kremu, nebekiškit jo į šaldytuvą, iš karto dengiat ir tik tada statot į šaldytuvą
supratau, ačiū

Tiesiog radau, jau neatsimenu kurios iš jūsų pasisakymą, kad niekad nedengia tortų jokia mase, ir man pasirodė keista, bet kartu galvojau, kad būtų visai liuks jei taip pavyktų. Nu bet skamba per daug gerai, kad būtų tiesa
QUOTE(daividija @ 2010 05 04, 18:27)
Ko jus bijot to sviestinio kremo??labai plonai reikia apdengti,jo ten net nesijaucia,as visus tortus ir su zele sluoksniu ir su ivairiais musais ir napoleonus padengiu sviestiniu kremu,o tada mase.
ne, aš ne sviestinio kremo bijau, o papildomo darbo, tai ir galvojau, kad gal prasisuksiu

Man kuo mažiau darbo tuo geriau
Karapuzike, nu laukiu nesulaukiu tavęs pasirodant su tortais

Iš kur pas tave tiek ryžto ir jėgų tiek tortų daryti? aš galvoju, kad būtų gerai man nors tą vieną vienintelį kaip nors sulipdyti

Ir dar parašyk kaip sekėsi su dažais toj pardėj Neries kr.