QUOTE(sineja @ 2010 05 07, 08:26)
Labas rytas
Jetau kokiu jus cia sedevru esate prideja, tai net atsigrozet sunku..
mano papuosimu net rodyt cia negalima
bet si kart reikia padaryti kazka grazesnio, noriu padaryti sokoladine glazura, galbut jums tai vienas juokas, bet va man...
turiu toki receptuka: 240 ml (1 st.) riebios grietinėlės.1,5 v. š. sviesto.325 g šokolado
bet gal yra koks kitas budas be grietineles? ar be jos niekaip neapseiciau?
patarkit bukit geros
būsiu gera ir patarsiu, bet be grietinėlės vis tiek neapsieisi, jinai minkština šokoladą, jis sustingsta, bet nelūžta pjaunamas, o receptą čia tokį turi galingą, labai jau daug visko...jeigu tereikia torto viršų aplieti 21-25 cm skersmens tortui pakanka 100 g juodo šokolado, 50 g sviesto, 50 g grietinėlės, ant garų vonelės ištirpdyti šokoladą įdėti sviesto, supilti grietinėlę, maišyti iki vientisos masės, kai išsilydo, pilti ant sulaistyto, grietinėle netepto biskvito, išlyginti peiliu, viskas, gražiai blizga, skanu, greitai pagaminama - NEPERKAITINK ŠOKOLADO
Daryk žmogui gera, tik nesitikėk, kad Tau bus atmokėta tuo pačiu...