QUOTE(Tynka @ 2010 06 10, 13:40)
kiek raugo reikia dėti vietoje mielių? Ir kaip jūs tą raugą "atseikėjat", jeigu gramais? Negi visos svarstykles turi

ar starteris, tai tas raugas, kuri galima po viso rauginimo proceso šaldytuve laikyti?
Laikant šaldytuve jį irgi vis reik pamaitinti?
Atsiprašau, kad daug klausimų, šią temą ir prieš tai buvusią skaitau... Bet jūs jau toli pažengę, tai sunku pradedančiajai susigaudyti
1. Kiek supratau, starterį jau turite. Kai išminkysite, atsidėkite 3 v. šaukštus, maždaug. Aš neskaičiuoju tiksliai. Ir padėkit į šaldytuvą kitam kepimui. Nemaitinkite

Va čia, tai išbandytas reikalas (ir ne mano vienos)

Dar galite atseikėti ir savo draugams.

Jiems nebereikės starterio gamintis.
2. Net ir prieš kepimą nemaitinus

Parą palaikau ir minkau.
p.s.

aš vėl apie tą patį. Jei aš būčiau šį forumą pirmiau pradėjus skaityti, nei pradėjau duoną kepti, tikrai niekada nebūčiau ėmusis šios veiklos

Tie maitinimai mane būtų pritrenkę.