Įkraunama...
Įkraunama...

Elektrėnų darželiai

pirmas vaikiukas o ir patys cia visai neseniai gyvename labai noretume, kad padetumete issirinkti kuo geresni elektrenu vaiku darzeli, salia musu namo sviesos 10 yra darzelis bet kazkodel jis man nepatikimai atrodo, bet gal as nieko apie ji nezinau gal ten aukletojos labai uzsiima su vaikais?
Atsakyti
Labas, esu pedagoge, be to pacios 3 m. dukryte lanko darzeli, taigi, manau, patarti tikrai galiu.
Apie darzeli "Drugelis", kuri tu mini, nelabai turiu ka pasakyti, nes nalabai juo domejausi, teks informacijos ieskot paciai.
Mano dukra lanko "Pasakos" darzeli (Pergales g.), Boruzeliu grupe. Apie si darzeli galiu atsiliepti tik gerai, ir dar karta gerai... Labai saunus ir geranoriskai nusiteikes kolektyvas, superine vaiku prieziura. Pamatytum, kiek dukra per tuos nepilnus metus, kai lanko darzeli, visko ismoko, o kokia saunia Kaledine programa aukletojos parenge, su tokiais pypliukais! Žodziu, vien aukletoju bei seimininkes deka dukra ismoko daryti ant puoduko (man jau buvo nusvirusios rankos), pradejo daugiau kalbeti, bendrauti ir t.t. Is kitu teveliu girdejau atsiliepimu, kad ir kitose grupese gerai vaikais rupinamasi, daug gero jiems duodama thumbup.gif .
O dabar, apie darzeli "Ziogelis" (Traku g.). Cia as dirbu, tik ne darzelio grupese. Taciau, kaip zinau, cia taip pat gerai vaikais rupinamasi, jie visad uzimti, sugalvojama daug veiklu, net patys maziausieji, maciau, repetavo eglutei. Cia vyksta darzelio grupiu integracija su neigaliais vaikais. Cia kai kurie teveliai issigasta, taciau, manau be reikalo (pati dirbu su tokiais vaikais). Juk siais laikais vaikams ir taip truksta tolerancijos, o cia jie nuo mazens pratinasi buti su "ypatingais" vaikais, pratinasi jiems padeti, mokosi bendrauti su jais ir etc., manau, tai neikainojama patirtis.
Aisku, kad ir kiek as cia prirasyciau, spresti teks tau. As pati pries pasirinkdama darzeli susitikau su grupiu aukletojomis, pakalbejau, stebejau, kaip elgiasi su mano dukryte. Siaip "Žiogelyje" ir "Pasakoje" ispudis buvo panasus, bet pastaraja pasirinkau del to, kad prie pat namu... Sekmes priimant sprendima biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(jurgvita @ 2005 12 17, 01:19)
pirmas vaikiukas o ir patys cia visai neseniai gyvename labai noretume, kad padetumete issirinkti kuo geresni elektrenu vaiku darzeli, salia musu namo sviesos 10 yra darzelis bet kazkodel jis man nepatikimai atrodo, bet gal as nieko apie ji nezinau gal ten aukletojos labai uzsiima su vaikais?

labutis žinai mano dukryte lanko ,,pasaka'' darželi tai aš esu labai patenkinta ir auklitojom jų visa ruoša ,tvarka ,na nežinau kur prie grybo darželis tai nekokie atsiliepimai žinai sunku ka ir pasakyt ir patarti spresk pati nueik i viena i kita ir pamatysi kokia tvarka kokios auklėtojos koks bendravimas sekmės thumbup.gif
Atsakyti
Man labai įdomu, ar šalia mėnesinio mokesčio, darželyje būna dar kažkokios rinkliavos? g.gif Tarkim žaislams, ugdymo ar higienos reikmėms ax.gif

Mačiau, kad į "Žiogelį" dažnai atvažiuoja spektakliukai thumbup.gif O kaip kituose darželiuose?
Atsakyti
"Pasakoj" (dukrytė lanko jau daugiau nei metai) dar nebuvo jokių rinkliavų. Ten išvis nėra tokios tradicijos tongue.gif . Dėl kitų nežinau.
O "Žiogelyje" dirbu, tai tikrai į mėnesį būna nors vienas spektakliukas ("Pasakoj"- panašiai). Kai kurie menkaverčiai- prastos dekoracijos, o ir aktoriai nekokie, bet tokių mažuma. Daugiau būna gerų spektaklių. Kaina panaši- apie 2,5 Lt. Neseniai buvo net cirkas atvažiavęs. Su šunimis, katėmis ir net smaugliu. thumbup.gif Net mes, darbuotojai, kvatojomės, o vaikučiai tai išvis leipo.
Dažnai spektakliai, kurie būna "Žiogelyje", tą pačią dieną aplanko ir "Pasaką".

Dar pamiršau parašyt, kad darželiuose be mokesčio už maitinimą renkamas mokestis ugdymo piemonėms- 12,5 Lt/mėn. Bet čia ne rinkliava, gaunami kviteliai. Be to jokių priemonių nereikia nešt papildomai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elzeda: 22 kovo 2006 - 20:06
O kaip su uzrasymu i darzeli pas mus, yra eiles ar ne, ar jau gal man dabar pradeti reik ziurinetis darzelio? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita_x @ 2006 04 27, 07:40)
O kaip su uzrasymu i darzeli pas mus, yra eiles ar ne, ar jau gal man dabar pradeti reik ziurinetis darzelio? g.gif


Eilės diiidelės, taip kad geriau iš anksto išsirinkt darželį ir užsirašyti 4u.gif Beje, visuose Elektrėnų sav. darželiuose keičia langus thumbup.gif
Atsakyti
Va, dar jeigu žaidimų aikšteles gerbiama savivaldybės valdžia nuspręstų sutvarkyti rolleyes.gif Mes su 2m. neturinčiu mažium dažnai pasivaikštom "Drugelio" teritorijoje, tai galvoju, koks asilas galėjo tokias čiuožyklas, supynes ir t.t. sukonstruoti doh.gif g.gif Negali nė sekundei nusisukti, prisėsti... Stovi kaip cerberis. Mažius stumia mane tolyn, nes nori visur karstytis pats, o man baisu blush2.gif Bet turbūt čia man reikia porą kartelių nuo čiuožyklos nusileist ir nebijosiu nei už vaikus, nei už save tongue.gif
Atsakyti
La, o gal kuri apie Vievio darzeli galetu ka papasakot?
Atsakyti
planavau mergyte i darzeli vest nuo pavasario...tai taip iseina kad pavelavau g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, gal kas zinote, ar Elektrenuose nuo metuku priima vaikucius? konkreciai Pergales gatveje, na bet idomu ir kituose darzeliuose, nors ir gaila bus vesti, bet teks, todel is anksto ir duomiuosi.
Atsakyti
QUOTE(Brigit @ 2006 05 31, 08:50)
Eilės diiidelės, taip kad geriau iš anksto išsirinkt darželį ir užsirašyti  4u.gif Beje, visuose Elektrėnų sav. darželiuose keičia langus  thumbup.gif


Na nzn, mano vyro pussesere nuvede 5dieni savo 1.7m pipira, tai iskart prieme, ir sake kad nera ten eiliu...tiesa nzn i koki darzeli veda, bet labai gyre ta darzeli, nes jos vyresnelis ten pat lanke...dabar pas mazaji grupeje 15vaikuciu, is ju tik 2 mergaites!... doh.gif siule man savaja ten nuvest, ale kad mums toli vazinet... verysad.gif
Atsakyti