Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai iš pievagrybių

Patarkit mergaitės, ką gaminti iš marinuotų pievagrybių??? Bandžiau dėti į salotas, bet weeeeeeeee, neskanu buvo schmoll.gif Improvizavau, gal būt dėl to.. Gal ką patarsit? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pingvinukas lolo @ 2012 03 28, 23:54)
Patarkit mergaitės, ką gaminti iš marinuotų pievagrybių??? Bandžiau dėti į salotas, bet weeeeeeeee, neskanu buvo schmoll.gif Improvizavau, gal būt dėl to.. Gal ką patarsit?  ax.gif

Mano skonio receptoriams marinuoti grybai labai tinka idarui pyrageliams. Apkepinkit juos su svogunais ir arba is mielines teslos, arba is sluoksniuotos padarykit pyragelius.
Taip pat padaza galit padaryt prie mesos arba plokstaini koki bulviu padaryt ir grybukus ant virsaus deti ir juos suriu uztarkuot.
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2012 03 29, 11:54)
Mano skonio receptoriams marinuoti grybai labai tinka idarui pyrageliams. Apkepinkit juos su svogunais ir arba is mielines teslos, arba is sluoksniuotos padarykit pyragelius.
Taip pat padaza galit padaryt prie mesos arba plokstaini koki bulviu padaryt ir grybukus ant virsaus deti ir juos suriu uztarkuot.


Idėja apie pyragėlius būtinai pasinaudosiu, dažnai kepu juos, bet va niekad nekilo mintis įdaryti marin. pievagrybiais. Dėkui mirksiukas.gif
Atsakyti
Neseku temos nuo pradžių, bet pamačiau ir negalėjau neparašyti man skaniausių salotų su marinuotais pievagrybiais recepto:

stiklainiukas marinuotų pievagrybių
skardinė raudonųjų pupelių
mėlynojo svogūno
mėlynojo kopūsto
saldžioji paprika
marinuotų agurkėlių
druskytės pipiriukų

ir viską išmaišyti su majonezu ir garstyčiomis (aš visada naudoju felix garstyčių ir medaus padažą)
Atsakyti
QUOTE(vi.da. @ 2012 03 29, 12:20)
skaniausių salotų su marinuotais pievagrybiais recepto:

Idomus derinys, niekad nesugalvociau tokiu produktu derinti ax.gif Reikes kada isbandyt.
Atsakyti
QUOTE(pingvinukas lolo @ 2012 03 29, 00:54)
Patarkit mergaitės, ką gaminti iš marinuotų pievagrybių??? Bandžiau dėti į salotas, bet weeeeeeeee, neskanu buvo schmoll.gif Improvizavau, gal būt dėl to.. Gal ką patarsit?  ax.gif

skanu salotos su marinuotais pievagrybiais 4u.gif

dedam marinuotus pievagrybius,rukyta vista,ir graikiniai riesutai thumbup.gif maisom su majonezu smile.gif

o siaip as dazniausia juos uzkepu 4u.gif

pasidarau mase is surio,desros,cesnako,majonezo siek tiek adzikos ir dedu i kepures ir kepu orkaitej thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ugne23 @ 2012 03 30, 10:26)
pasidarau mase is surio,desros,cesnako,majonezo siek tiek adzikos ir dedu i kepures ir kepu orkaitej  thumbup.gif

Bet cia zalius turbut ne marinuotus taip darot? Nes ka ten i ta marinuota kepurele idesi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2012 03 30, 18:41)
Bet cia zalius turbut ne marinuotus taip darot? Nes ka ten i ta marinuota kepurele idesi ax.gif

zalius taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ugne23 @ 2012 03 30, 11:26)
pasidarau mase is surio,desros,cesnako,majonezo siek tiek adzikos ir dedu i kepures ir kepu orkaitej  thumbup.gif

Turėtų būti neblogai, ko dar būtų galima įdėti į orkaitėje kepamus pievagrybius? unsure.gif
Atsakyti
ar reikia pievagrybius nulupti pries ruosiant ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 09 12, 19:27)
ar reikia pievagrybius nulupti pries ruosiant ? g.gif



nereikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 09 12, 19:27)
ar reikia pievagrybius nulupti pries ruosiant ? g.gif

Galima lupti galima nelupti. Grybus rekomenduojama neplauti su vandeniu, nes jie suguria kiekvieną vandens lašelį kaip kempinė (tai galioja visiems gybams). Todėl profesionalūs šefai rekomenduoja pievagrybius lupti (ir visus kitus grybus kuriuos įmanoma), o ne plauti, tada kepant jie neišleis viso vandens kurį sugėrė ir nesugadins jūsų patiekalo. Vietoj lupimo galite valyti drėgnu ar sausu popieriniu ar medžiaginiu ranšluoščiu.
Atsakyti