Įkraunama...
Įkraunama...

Patiekalai iš pievagrybių

QUOTE(AkvileZ @ 2013 09 13, 08:18)
Galima lupti galima nelupti. Grybus rekomenduojama neplauti su vandeniu, nes jie suguria kiekvieną vandens lašelį kaip kempinė (tai galioja visiems gybams). Todėl profesionalūs šefai rekomenduoja pievagrybius lupti (ir visus kitus grybus kuriuos įmanoma), o ne plauti, tada kepant jie neišleis viso vandens kurį sugėrė ir nesugadins jūsų patiekalo. Vietoj lupimo galite valyti drėgnu ar sausu popieriniu ar medžiaginiu ranšluoščiu.


tik va kad tas lupimas uzknisa, grybai nedidukai, o pakepus isvis nieko nelieka, tai tas lupimas doh.gif
aisku jei nelupti tada butinai reiktu plauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(due drops @ 2010 12 01, 19:35)
Pievagrybiu blyneliai.Smulkinti pievagrybiai,3 saukstai majonezo,3 saukstai krakmolo,prieskoniai.Sumaisyti smulkintus pievagrybius su majonezu ir prieskoniais,palikti valandai pasimarinuoti.Po valandos sudeti krakmola,ismaisyti ir kepti ant maziausios ugnies uzdengus dangciu.

Kiausinio nereikia? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Vego*: 14 rugsėjo 2013 - 11:55
Aš labai mėgstu žalius pievagrybius. Ir labai mėgstu paprastas salotas - pievagrybiai, pomidorai, špinatai, rukola, alyvuogės, vyno actas ir aliejus. Kam patinka žaluma, pabandykite smile.gif.
Atsakyti