Įkraunama...
Įkraunama...

Bijau vestuvių..

QUOTE(Luella @ 2011 03 05, 20:23)
Žiūrint už ko teki, jei už kokio locho tai TIKRAI TAIP, a jei už normalaus tai NE


kartais tik po vestuvių sužinai kas yra kas laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2011 03 05, 21:42)
kartais tik po vestuvių sužinai kas yra kas laugh.gif

Man atrodo daugeliu atveju būna aišku, kas per paukštis, bet noras IŠTEKĖTI būna didesnis, nes gi vis dar lietuvaičių savivertė priklauso tik nuo to, ar šalia yra vyras. Atsižvelgiant į skyrybų skaičių, tikrai nemanau, kad visų vyreliai svajonių jaunikiai buvo.
Atsakyti
Turiu pasakyti as taip pat bijojau. Bijojau , nes taip laukiau, norejau , ir stai... ta diena... Sedejau viena ir glamziau suknele. verkti norejau. Man tai reiske labai daug. Supratau , kad nuo siol nebera AS , yra MES. Dovanoju save ir priimu ji. Ziurejau i ji ir galvojau: stai , mano antra puse , mano vaiku tevas.

Santuokos izadus daviau is visos sirdies.

Po visko ir sakau vyrui: zinai , cia mano pirmos ir paskutines vestuves. Labai jau baisu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
as bijau vestuviu..
1. nes man jos kaip ir antros butu:) o kas zno ar sikarta pasiseks?
2.kai kada noriu gyventi viena..ir nei vaiku gimdyti nieko:) buti ta maza mergaite..mamos dukra
3. nepatinkas tas "ispustas" reikalas..vestuves..
4. niekada vaikysteje apie tai nesvajojau
doh.gif doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man santuoka atrodo svarbus dalykas. Dėl to nemanau, kad jos reikia bijoti. Bet žinoma, kol dar nėra šalia žmogaus, kurį įsivaizduotum šalia visą savo gyvenimą, labai suprantamas dalykas yra vestuvių nenorėti.

Aš noriu, bet ne dabar, po kokių 2-3 metų, kai tam bus palankesnės aplinkybės. Žinoma, yra toks truputį gąsdinantis dalykas, kad štai su juo reikės praleisti visą gyvenimą, o kas, jei susipyksim, o jei dar kažkas nutiks. Tai rimtas įsipareigojimas, todėl problemas jau reikia kitaip spręsti nei, pavyzdžiui, apsisukti, trenkti durimis ir išeiti.
Papildyta:
QUOTE(AsCitriniuke @ 2011 03 03, 16:59)
čia gal pas mus lietuvoje iškreiptas tas suvokimas, kad jei susituokei tai jau viska, užsidarei tarp keturių sienų smile.gif nė velnio  wub.gif


Nemanau, kad tik Lietuvoje smile.gif Bet čia dar vienas klaidingas stereotipas. Aš kiek pažįstu jaunų susituokusių porų, tai niekas jų tarp keturių sienų neuždarė. Jie keliauja, susitinka su draugais, toliau turi tuos pačius savo užsiėmimus, pomėgius, laisvalaikį leidžia tiek kartu, tiek atskirai. Viskas priklauso nuo jų pačių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rutuliuke: 19 kovo 2011 - 12:58