Įkraunama...
Įkraunama...

Temperatūra

O kur Jūs matuojate temperatūrą- jei išeinamoje angoje- tai mergaitės temperatūra normali.
Atsakyti
Gerb. gydytoja,

siandiena pabudus vaikuciui pamatavau temperatura ir buvo 37.4. Vaikuciui (berniukas) 3men. ir 2sav. Miegojo ramiai, prabudes sypsosi, linksmas. Maitinu savo pienuku. Pavalge kaip visada su dideliu apetitu. Pamatavau temperatura pavalgius buvo tiek pat 37.4. Neviduriuoja, nevemia. Prabudes ciaudejo bet nezinau del ko nes nakti siek tiek atpilinejo ir jam nosyteje buna pienuko ir jis daznai anksciau ciaudedavo nes nosyteje pakliuves pienukas sudirgindavo ja. Jau antra savaite ateina masaziste daro jam masazus.
Gal reikia kviestis gydytoja?Kas jam galetu buti? Ar galima eiti i lauka su tokia temperatura? ar galima daryti siandiena masaza jei temperatura nenukris?

is anksto dekoju
Vilma
Atsakyti
Laba diena,
norejau paklausti ar normalu, jei vaikui yra 37,1 temperaturos. Dukrytei dabar 11 men. Ar negali taip buti nuo to, kad labai karsta lauke ir namie?
Aciu uz atsakyma
Atsakyti
Labutis 4u.gif
Mažylis, 1 m. ir beveik 3 mėn. porą savaičių viduriavo, smarkiai, buvo pakilusi temperatūra iki 39.7. Įtarėm rotavirusą, namuose statėm lašelines, nes vaikų skyrius buvo pilnas įvairiomis ligomis sergančių vaikų. Viduriavimas dabar kaip ir baigėsi, bet temperatūra laikosi - rytais - 37.1-2, vakarais - 38. Darėm kraujo tyrimą - leukocitų 10,5 (bet gydytoja mus patikino, kad galėjo tiek leukocitų būt, nes vaikas nusividuriavo), hemaglobinas - 112, šlapimo tyrimai - kaip sveiko vaikučio, jokių leukocitų, viskas normoj. Rotavirusas atpuolė, dabar laukiam išmatų tyrimo. Vaikas valgo, yra linksmas, bet temparatūra neramina.
Ar gali būt koks lėtinis plaučių uždegimas (gydytoja klausėsi plaučiukų, sakė, kad švarūs)??? Ar gali nerodyt leukocitų, jei būtų plaučių uždegimas. Vaikui prasikalė visi 4 krūminiai dantukai, bet tik vienas yra normaliai išdygęs, kiti, tik įpusėjo, po viena karūnėle ir gerklytė raustelėjosi, truputuką paberta raudonais taškeliais (ne pūlinė angina) tai gal dėl to temperatūra laikosi g.gif Kokius tyrimus mums daryt, kad išaiškėtų tikroji vaiko temparatūros laikymosi priežastis g.gif

AČIŪ už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MELA: 30 birželio 2006 - 07:54
Tai gali būti nuo aukštos aplinkos temperatūros.
Atsakyti
Jei vaikas dar ir toliau karščiuos, verta būtų tyrimus kartoti. Galima atlikti crb tyrimą, kuris parodo, ar organizme nėra uždegimo proceso.
Atsakyti
Laba diena. Mano mažylė turi 38 laipsnius temeratūros, ji nei koso, nei sloguoja, gerklytė taip pat neraudona.. ar gali būti, kad perkaito tokiu oru ir dėl to sukilo jai temparatūra? Tiesa dygsta pora dantukų, gal ir tas prisidėjo prie tameratūros kilimo? ačiū už atsakymą.
Atsakyti