Įkraunama...
Įkraunama...

Kiaušintakių nepraeinamumas

Po negimdyvinio nėštumo pašalino kiaušimtakį ir nelabai gaunasi pastoti. Jau pradėjau smarkiai nerimauti. Gal kam nors irgi panasiai atsitiko, gal kas gali pasakyti kaip buvo, ką darė, kad sulauktų gandriuko?
Atsakyti
QUOTE(ziga @ 2005 08 30, 11:59)
Po negimdyvinio nėštumo pašalino kiaušimtakį ir nelabai gaunasi pastoti. Jau pradėjau smarkiai nerimauti. Gal kam nors irgi panasiai atsitiko, gal kas gali pasakyti kaip buvo, ką darė, kad sulauktų gandriuko?


Gaila, kad neparašei kiek laiko lauki gandriuko po negimdinio. Ziga, nenoriu tavęs gąsdinti, nes galimi du variantai:

1. Likęs kiaušintakis visiškai sveikas ir tiesiog reikia laiko, galbūt reikėtų pasekti echoskopiškai, kada kiaušinėlis bręsta būtent toje pusėje, kur yra likęs kiaušintakis ir tada bandyti gaudyti ovuliaciją.

2. Labai tikėtina, kad yra problemų ir su antruoju kiaušintakiu. Jei nutiko negimdinis greičiausiai kiaušintakis jau buvo pakenktas kokio uždegimo ar dar kas su juo negerai buvo. Todėl labai tikėtina, kad kažkas panašaus gali būti ir su antruoju kiaušintakiu. Nežinia, kaip likusį kiaušintakį paveikė kiaušintakio šalinimo operacija - ar nebuvo uždegimo ar pan.

Žodžiu, jei nepastoji po operacijos kelis mėnesius, dar nesiparink ir bandyk, bet jei apskritai jau seniai planuojate (įskaitant stažą iki negimdinio) laikas pas daktarus blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva: 30 rugpjūčio 2005 - 11:15
Nėštumą intensyviai planuojame jau apie du metus. Pirmas teigiamas testas - ir negimdyvinis nėštumas. Kuris buvo dėl susidariusių saaugų po apendicito operacijos vaikystėje. Daktarė, po laporaskopijos pasakė, kad likęs kiašimtakis yra visiškai geras, ir kad po operacijos pastosi greitai. Kiekvieną mėnesį vaikštau ir darausi vaginalinę ekoskopiją, seku kuri pusė dirba, leido pregnili, bet deja jau puse metų nieko. Taip tikėjausi gerų rezultatų, bet siandien atejo m.m.m. taigi labai nusiminiau........ Daktarė sako, kad taip viskas pas mane gerai, darė ir hormonus, viskas gerai, pasak jos, bet kodėl nėra rezultatų.....? Nežinai , labai nusiminiau, esu kažkokioje didelęje neviltyje..........
Atsakyti
Na, žinai, viskas skamba labai neblogai. O vyrą ar tyrėte? Gal ir pas jį ne "fontanai", nors ir buvai pastojus... g.gif
Atsakyti
Na vyro netyrėme, nes pasak gydytojos problema buvo pas mane, bet manau kai taip nesigauna reikia ir jį ištirti. As visą laiką galvojau, kad pas mane problema. Šiandien kažkaip viltis su kuria gyvenau iki siandienos sunyko, net ašaros ištiško, bet kas iš to. Pavargau nuo nesėkmių..... ir iš kur imti tos stiprybės..........
Atsakyti
Mano vienas kiausintakis nepraeinamas , o kitas geras.Mano vyro tyrimai nelabai geri mazas kiekis spermiuku.Ir planuojam apie 2.5 metu jau. Kita menesi gal darys IUI.
Ziga o tavo vyro tyrimai geri?
Nes pas mus tai dviguba problema.
Atsakyti
QUOTE(ziga @ 2005 08 30, 13:00)
Na vyro netyrėme, nes pasak gydytojos problema buvo pas mane, bet manau kai taip nesigauna reikia ir jį ištirti.


Nu kaip taip galima g.gif Marš tirti vyrą ir aukščiau nosį mirksiukas.gif O jei gydytoja prieštaraus, keiks gydytoją schmoll.gif
Atsakyti
Na tikrai, varysiu vyrą tirtis, nežinau kokie jo tyrimai, kai iki negimdyvinio nėštumo daktarė sakė, kad reiktų vyrą patikrinti, bet kaip pastojau (bet dėja nesėkmingai), tai ji pasakė, kad nebereikia, reiškiasi jis vaisingas. Tai ir tvarkiau savo problemas, ir skaičiau kad su juo viskas gerai. O jei pas jį viskas gerai, tai kokios galėtų būti priežastys , kad nesigauna...... Žinote, kai išoperavo vieną kiaušimtakį jaučiausi kaip kažkokia nepilnavertė, kad ir taip nesisekė pastoti, o dar ir vęl sumažėjo tikimybė per pusę, nes liko tik vienas kiaušimtakis, taigi labai suprantu visas, kurios susiduria su panašiomis problemomis. O ką siūlo gydytojai jei ir pas vyrą yra ne fontanai, ka tada daryti.....?
Atsakyti
QUOTE(ziga @ 2005 08 30, 12:17)
O ką siūlo gydytojai jei ir pas vyrą yra ne fontanai, ka tada daryti.....?


pvz. inseminaciją (IUI)
Atsakyti
Nežinau, kažkaip tikrai nepilnavertė jauciuosi, kodėl kitoms plias ir viskas, o tu čia kamuojies, nerviniesi ir lauki.... ir jokio rezultato........ Kaskaip pavargsti nuo tų nesekmių........ Kartais pagalvoji, o jeigu kiaušidė, kur sveikas kiašimtakis nustos dirbti, tai šakės, nes man vieną mėnesį taip ir buvo, atėjo laikas tai gerajai pusei, nueinu pasidaryti ekoskopijos, o man daktarė sako kad kiaušidėgeroji tinginiauja nedirba, tai tada puoliau i isteriją, bet davė kažkokių vaistų ir pradėjo vėl dirbti, nu tai tikėjausi, kad viskas bus gerai, bet va še tau kaip nėr taip nėr. O taip laikiu tu geru rezultatu, žinau kad visos laukiate, tik pasakykite iš kur jus imatės tos stiprybės, kaip su viltimis......?
Atsakyti
Va čia ir semiamės stiprybės, atsiremdama viena į kitą, kartais gyvai bendraudamos, o sunkumai grūdina, kuo tuoliau nesiseka, tuo labiau mobilizuojiesi, į žemę juk gyvas nelįsi, yra kam blogiau.
Atsakyti
Ziga, akivaizdu, kad tau tiesiog labai trūksta informacijos, netgi apie elementarią moters reprodukcinę sveikatą. Ką reiškia kiaušidė miega????/Greičiausiai tą ciklą tiesiog dominuojantis folikulas buvo kitoje kiaušidėje - juk jas dvi turi biggrin.gif Taigi folikulai jose subręsta pakaitomis, bet nebūtinai kas antrą mėnesį.
Reikia vyrui padaryti spermos tyrimą. Na tai kas kad pastojus buvai...Gal spermos rodikliai netolygūs - vieną mėnesį geriau kitą blogiau...O gal iš tikrųjų viskas gerai...Bet nereikia burti iš kavos tirščių, reikia tiesiog pasitikrinti. Tegusl gydytoja tavo hormonus visus pasižiūri, gal kas šlubuoja...O gal tiesiog dar ir ne laikas panikuoti - pati juk supranti - su vienu kiaušintakiu tikrai mažiau šansų.
O dėl nepilnavertiškumo - ar yra nepilnavertis žmogus, turintis širdies ydą arba sergantis trumparegyste - nematau skirtumo tarp jų ir nevaisingumu sergančių žmonių smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva: 30 rugpjūčio 2005 - 12:40