Turiu pasiulyma visoms, besijaudinancioms del pavadinimo.. Galima buvusiasias liepti vadinti ne vardu,ne statusu, ne iksais ar ygrekais kokiais,o pagal uzimamas pareigas.. Na,gal dar mokslo laipsni pridet,jei anas yr..
QUOTE(Silencee @ 2010 05 21, 20:45)
man tai ir va minciu buna kyla visokiu nesamoningu,bet jau cia is neturejimo ka veikt. ir siaip kaip sakoma, jeigu viskas yra labai gerai, be jokiu problemu, tai mes pacios ju prisigalvojam...
man kaip ir netrukdo nei jo buvusioji,nei vaikai...tik del to pavadinimo "zmonos" kartais neramu...vis bandau prieit prie tos temos,pasikalbet su savuoju..
o dar nemaza beda turiu,kad ne visi pritaria musu draugystei..ne vien del to kad jis jau buvo vedes,bet dar kad ir vyresnis uz mane siek tiek..va del to tai nezinau ka daryt...butu nepatenkinti svetimi,tai vienodai rodytu,o dabar kai artimiausi gimines del to ramybes neduoda ir priekaistauja...tai taip ir negali zmogus but visiskai laimingas..

man kaip ir netrukdo nei jo buvusioji,nei vaikai...tik del to pavadinimo "zmonos" kartais neramu...vis bandau prieit prie tos temos,pasikalbet su savuoju..

o dar nemaza beda turiu,kad ne visi pritaria musu draugystei..ne vien del to kad jis jau buvo vedes,bet dar kad ir vyresnis uz mane siek tiek..va del to tai nezinau ka daryt...butu nepatenkinti svetimi,tai vienodai rodytu,o dabar kai artimiausi gimines del to ramybes neduoda ir priekaistauja...tai taip ir negali zmogus but visiskai laimingas..

o del saves gyvenat ar del giminiu ?

QUOTE(FaTaFeE @ 2010 08 14, 01:00)
šiaip dėl savęs, bet kai mano giminė tokia labai artima ir labai kišasi į vieni kitų gyvenimą, ir kaip sakant, kiekvienas "geriau žino" negu tu pats,tai sunku...

pavydetina, kai sutariama su jo ex zmona, as tai jos nesu maciusi, ir net nenoreciau sutikti, vien pagalvojus apie ja, man tiesiog nervas paima. Kartais atrodo, na nieko tokio, kad mano vaikinas buvo vedes, ir dar turi sunu, o kartais, tikrai sunku su tuo susitaikyti. vat,, uzeina bangeles ir tada jau norisi viska mesti. jei is kalbos iseina kazkas kas susije su jo ex, tai negaliu tyleti ir iskart atsikertu ir netgi nesamoningai bandau ja sumenkinti. vos, ne kad as vistiek geresne, nors cia dar klausimas :DDD Jo sunaus irgi nesu maciusi, nors ne karta norejo kad susitikciau su juo, na jam 5metukai, bet va kazkas viduje trukdo, nes jis jungia mano vaikina su jo ta ex....arba cia mano sapaliojimai
))

O mes vyro ex vadiname jos mergautine pavarde, be vienos raidės, tai gaunasi jau, kad gavo pravardę
mat, ex po skyrybų susigrąžino mergautinę, o maniškis darydamas pavedimą alimentų suklydo rašydamas tą pavardę, tai taip ir liko be vienos raidės

Ta gyvatė, žiurkė nelaiminga... ne šiaip juokauju

Kazi kaip mane vadina ex dabartine zmona

QUOTE(Silencee @ 2010 05 13, 20:46)
draugauju su išsiskyrusiu vyru, santykiai puikūs ir visa kita..lyg pradedame galvoti ir apie santuoką. ir mane pradejo nervinti toks dalykas, kad jis savo pirmąją vadina ne vardu, o "žmona"..kažkaip nemalonu,nes juk ji jau ne jo žmona..aš tokia galbūt būsiu..kodėl nevadina tarkim vardu paprasčiausiai..
o kaip jūsų vyrai vadina savo exs žmonas?..ar aš čia bereikalo imu į galvą viską?..

gal tiesiog neseniai issiskyre ir dar lieks iprotis, o beto juk bendraujantys zmones esat. paimk ir pasakyk, kad tau nepatinka, kat jautiesi blogai del to...

QUOTE(sena pažįstama @ 2010 05 14, 08:04)
Maniskis irgi ilgai exzmona vadino-zmona.
As ir pati ipratau ja vadinti zmona
:"ar pervedei alimentus zmonai?", "pasiskambink zmonai, susitark del vaiko"

QUOTE(Luella @ 2010 08 19, 16:07)

QUOTE(godukxas @ 2010 08 22, 16:34)
Kazi kaip mane vadina ex dabartine zmona
priklauso nuo to, kokie santykiai su nauja zmona ir su ex