Įkraunama...
Įkraunama...

VIP-X

Noreciau paklaust ar kas perkate rubus sioje parduotuveje, ar tenkina prekiu asortimentas ir kainos? 4u.gif
Atsakyti
Pirkčiau, bet labai jau netenkina kainos.
Draugė iš Italijos atvežė dovanų Calvin Clain striukę, tai ten mokėjo 100 eurų, o pažiūrėjau Europoje kaina gerokai virš 200 eurų.
Skirtumas aiškus. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2005 12 21, 16:44)
Pirkčiau, bet labai jau netenkina kainos.
Draugė iš Italijos atvežė dovanų Calvin Clain striukę, tai ten mokėjo 100 eurų, o pažiūrėjau Europoje kaina gerokai virš 200 eurų.
Skirtumas aiškus. verysad.gif

NU vat mane ir tas nervina kad kainos nesveikai uzkeltos verysad.gif
Atsakyti
Nežinau kiek teisybės, bet draugė dirbo "džinsų centre", o VIP-X irgi "džinsų centras". Tai skkė, kad mažiausias antkainis, dedamas ant rūbų yra 300%.
Tai ant kitų gal ir 500% uždeda. Tikrai nenustebčiau.
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2005 12 21, 17:14)
Nežinau kiek teisybės, bet draugė dirbo "džinsų centre", o  VIP-X irgi "džinsų centras". Tai skkė, kad mažiausias antkainis, dedamas ant rūbų yra 300%.
Tai ant kitų gal ir 500% uždeda. Tikrai nenustebčiau.

Gali buti zinok, nes maciau ten diesel triusikeliai paprastuciai trikotaziniai 75 lt kainuoja, o man vyras parveze po 10 euru nupirkes is Vokietijos
Atsakyti
Kažkada, kai gavau pirmą algą, nusipirkau Diesel džemperį už beveik 400 lt. Nuvarau į Stokholmą, ten lygiai toks pats už 150 lt. nes praeitos kolekcijos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(TUSINA @ 2005 12 22, 09:27)
Kažkada, kai gavau pirmą algą, nusipirkau Diesel džemperį už beveik 400 lt. Nuvarau į Stokholmą, ten lygiai toks pats už 150 lt. nes praeitos kolekcijos. g.gif

Sakes kaip abydna turejo buti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(sima77 @ 2005 12 22, 13:11)
Sakes kaip abydna turejo buti verysad.gif

jau buvau pamiršus, kol tujei šitos temos neužvedei mirksiukas.gif
nors, kai diebau Europoje, tai stengdavausi apeiti Vip-x tongue.gif
Atsakyti
Buvau porą kartų užėjus į šitą parduotuvę, bet ne drabužių pažiūrėti, o pasigrožėti kainomis lotuliukas.gif . Nes man asmeniškai ten nei gražaus nei gero nieko nėra.
Atsakyti
kad kainos kosmines blink.gif !
buvo atvaziaves olandas(sefo partneris) nuejo i europa ieskoti zmonai batu ir dzinsiuku dukrai. uzejo i VIP-X ir apziurejes drabuzuius juokesi gal 10min ax.gif ..
pardavejos sokineja aplink, klausia gal padet issirinkt, o jis:" I am afraid You can't.. this collection is 2years old. and prices.. in holland these jeans cost 50Eur..and during sales - 15Eur"

va tau ir kainos rolleyes.gif ..
Atsakyti
QUOTE(tyritityri @ 2005 12 22, 16:16)
kad kainos kosmines blink.gif !
buvo atvaziaves olandas(sefo partneris) nuejo i europa ieskoti zmonai batu ir dzinsiuku dukrai. uzejo i VIP-X ir apziurejes drabuzuius juokesi gal 10min ax.gif ..
pardavejos sokineja aplink, klausia gal padet issirinkt, o jis:" I am afraid You can't.. this collection is 2years old. and prices.. in holland these jeans cost 50Eur..and during sales - 15Eur"

va tau ir kainos rolleyes.gif ..

Kad kainos nezmoniskai uzkeltos tai jau aisku, bet jei randi koki grazu drabuzeli, nevaziuosi jug i Olandija ar Vokietija kad nusipirkti ji pigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sima77 @ 2005 12 22, 19:28)
Kad kainos nezmoniskai uzkeltos tai jau aisku, bet jei randi koki grazu drabuzeli, nevaziuosi jug i Olandija ar Vokietija kad nusipirkti ji pigiau smile.gif

Idomi is ko jie ten laikos? g.gif
Atsakyti