Įkraunama...
Įkraunama...

Ko neverta daryti?

QUOTE(gitulia @ 2012 07 11, 08:24)
Nebedeciau trisluoksnio medzio parketo. Susidejau balinta azuola, po triju metu atrodo baisiai. Dabar geriau jau deciau brangu laminata  cool.gif
Sujungtom erdvem, isgriautom durim dziaugiuosi ir atgal ne uz ka negryzciau, musu butu atskirai uzdarytos mazos patalpeles mane slegia.

Pritariu, as irgi taip sekanti karta elgciausi drinks_cheers.gif
nes pas mane irgi tas parketas baisiai atrodo po 3metu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 07 12, 13:42)
Tiksliai nepamenu kas per firma, bet pirkau tuo metu is Ollo grindu apie 120-130 lt uz kvadrata. Nemanau, kad jos nekokybiskos, bet esme tame, kad medis yra minkstas lyginant su laminatu, ir nukritus daiktui ant grindu is karto  iskyla - atsiranda duobele, kuri per laika nuo grindu plovimo tamseja ir ant balintu grindu tas aiskiai matosi (gi balintas tik pavirsius). Zodziu per tris metus tu tamsiu bruksniu ir duobeliu mano akiai jau yra gana nemazai ir atrodo nei siaip nei taip. Laminatas uz koki 100 lt uz kvadrata vizualiai atrodytu ne ka prasciau, o ir issidevejes taip greitai nebutu.
Daugiau tokiu grindu nebedeciau, kad ir naturalios, kad ir siltesnes, bet man reikia ir estetinio vaizdo  schmoll.gif

O as atvirksciai, niekad niekad nebedecciau laminato, baisi danga man ji blush2.gif ir salta ir dulkes sunkiau valosi nei nuo parketlenciu ar tikro parketo, kazkaip elektrinasi g.gif ir siaip tokia nemaloni man ji..
Del parketlenciu aisku nesigincysiu, pas mane jos irgi dabar sudetos pirmam aukste, iskilimu pora jau turim, neilgai tenaudojom, bet vistiek nekeisciau as ju i laminata ne uz ka schmoll.gif
O antram aukste pas mus kamstine, va ten tai pasaka ir silta ir prieziura wub.gif noreciau kamstines ir pirmam aukste ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raganaa999: 12 liepos 2012 - 15:21
QUOTE(Raganaa999 @ 2012 07 12, 16:19)
O as atvirksciai, niekad niekad nebedecciau laminato, baisi danga man ji  blush2.gif  ir salta ir dulkes sunkiau valosi nei nuo parketlenciu ar tikro parketo, kazkaip elektrinasi  g.gif  ir siaip tokia nemaloni man ji..
Del parketlenciu aisku nesigincysiu, pas mane jos irgi dabar sudetos pirmam aukste, iskilimu pora jau turim, neilgai tenaudojom, bet vistiek nekeisciau as ju i laminata ne uz ka  schmoll.gif
O antram aukste pas mus kamstine, va ten tai pasaka ir silta ir prieziura  wub.gif  noreciau kamstines ir pirmam aukste  ax.gif

Kamstinė danga tai tiksliai gėris. thumbup.gif Susiklijavau ją miegamajam, tai mielai visam name susiklijuočiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2012 07 12, 13:42)
Tiksliai nepamenu kas per firma, bet pirkau tuo metu is Ollo grindu apie 120-130 lt uz kvadrata. Nemanau, kad jos nekokybiskos, bet esme tame, kad medis yra minkstas lyginant su laminatu, ir nukritus daiktui ant grindu is karto  iskyla - atsiranda duobele, kuri per laika nuo grindu plovimo tamseja ir ant balintu grindu tas aiskiai matosi (gi balintas tik pavirsius). Zodziu per tris metus tu tamsiu bruksniu ir duobeliu mano akiai jau yra gana nemazai ir atrodo nei siaip nei taip. Laminatas uz koki 100 lt uz kvadrata vizualiai atrodytu ne ka prasciau, o ir issidevejes taip greitai nebutu.
Daugiau tokiu grindu nebedeciau, kad ir naturalios, kad ir siltesnes, bet man reikia ir estetinio vaizdo  schmoll.gif

Galvoju-mano patirtis visiskai kitokia su parketlentem matyt del to,kad maniskes nera sviesios-jos gintaro spalvos, tu issimusimu ir ibrezimu taip pat yra,bet jie matosi tik tada,kai nosi prikisus plaunu.. O ta grazuji balinta matyt teks galvot tik miegamajam.. Aciu uz pasidalinima patirtim 4u.gif
Atsakyti
Vilnera, kad tik padeda wink.gif o gal ir pinigus bei sveikata taupo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vilnera @ 2012 07 12, 17:52)
Galvoju-mano patirtis visiskai kitokia su parketlentem matyt del to,kad maniskes nera sviesios-jos gintaro spalvos, tu issimusimu ir ibrezimu taip pat yra,bet jie matosi tik tada,kai nosi prikisus plaunu.. O ta grazuji balinta matyt teks galvot tik miegamajam.. Aciu uz pasidalinima patirtim  4u.gif

Pas mane parketlentes tamsios, raudonmedzio spalvos, bet vistiek nei uz ka antra karta as ju nesirinkciau, o tuo labiau kai sitokia kaina doh.gif schmoll.gif
suns dubenelis kur stovi, tai jau is viso patamsejo, gal atsilupinet prades, nors ir valau ir kilimeli buvau patiesus, nieks nepadeda tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Škvalas @ 2007 09 04, 18:32)
As manau, kad ant nieko nereikia taupyti, nei ant glaisto, nei ant dazu, nei ant lako, nei ant santechnikos, geriau ilgiau, sunkiau, bet veliau dziaugtis rezultatu. Pataupymas labai greitai atsirugsta. 

sutinku milijardu procentu, bet kazkam reikia isleisti daugiau - nes tai investicija keliolikai metu ar net ilgiau, o va kazkam galima ir pataupyti...

LABAI BUTU GERAI, KAD BUTU DAUGIAU MINCIU ANT KO GALIMA SUTAUPYTI, nes kartais kai darai remonta nuo A iki Z tenka skaiciuoti ir taupyti net ne simtais

pries beveik 10 metu dariaus pirmaji remonta... dejau plienine vonia... ir nesigailiu. naujame bute irgi tokia pat desiu... taupau
vanduo nesala, nes ji pasiltinta (aisku as nepasakysiu kuom - gal makrofleksu ar kazkuo panasiu)

emale vienoje vietoje turi apgamiuka - bet del jo kaltas peilis - nukrito ne vietoje... daugiau jokiu ibrezimu nera.
Atsakyti
Galų gale subrandinau miegamojo remontą. Planuoju daryti ant sienos, prie kurios stovės lova, arką. Na, kad lovos galvugalis būtų toje arkoje. Ir švieseles virš lovos. O į arką gal fototapetą, o gal paveikslą. Kažkur skaičiau, kad arkos nelabai gerai namuose. Va ir suku galvą ką daryti. Gal kas patarsite?
Atsakyti
QUOTE(Vilte @ 2012 08 14, 09:47)
Galų gale subrandinau miegamojo remontą. Planuoju daryti ant sienos, prie kurios stovės lova, arką. Na, kad lovos galvugalis būtų toje arkoje. Ir švieseles virš lovos. O į arką gal fototapetą, o gal paveikslą. Kažkur skaičiau, kad arkos nelabai gerai namuose. Va ir suku galvą ką daryti. Gal kas patarsite?

Nezinau kiek tiesos is tiesu, bet esu girdejusi kad negalima virs lovos/galvugalio jokiu kabanciu dalyku deti - jokiu nisu, paveikslu ar lentynu.
Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2012 08 14, 10:01)
Nezinau kiek tiesos is tiesu, bet esu girdejusi kad negalima virs lovos/galvugalio jokiu kabanciu dalyku deti - jokiu nisu, paveikslu ar lentynu.

Įdomu kodėl... g.gif
Atsakyti
QUOTE(voras34 @ 2012 08 14, 10:04)
Įdomu kodėl... g.gif

Nezinau ax.gif Bet galima pafantazuoti - del biolauku kiokiu trikdymo ar siaip, kad nebutu poilsio metu jokio "spaudimo" is virsaus... g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristal @ 2012 08 14, 10:42)
Nezinau  ax.gif  Bet galima pafantazuoti - del  biolauku kiokiu trikdymo ar siaip, kad nebutu poilsio metu jokio "spaudimo" is virsaus... g.gif

Na, mūsų miegamajame lovos galvūgalis nišoje ir taip jau kokius 2 metus viskas gerai, nieko nejaučiu, kad kažkas iš viršaus spaustų, ir lemputės šviečia, viskas gerai, man atrodo, kad kažkas perdeda g.gif
Atsakyti