Įkraunama...
Įkraunama...

Katė šeriasi.. Ką daryti?

QUOTE(ringuciukas @ 2005 12 30, 17:35)
as irgi turiu Himalaju persu katyte, tai zinokit as rudeni ir pavasari ja kerpu, nes kitaip neimanoma, nors ir seriame Hills maistu specialiu kailiui, bet kirpimas geriauisia tik biski gaila kai ji po narkozes atsigaudineja:(

O tai kaip katę kerpa,tai narkozę duoda? blink.gif Aš irgi ant pavasario galvojau apkirpti,bet dabar jau man gaila.Nes atsimenu jąč po kastravimo verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Mano irgi labai sriasi 8 men katinas baltas pukuotas biski.
Gal todel kad namie labai silta- 26-27 laipsniai.
Gal vitaminu kazkokiu yra?
Maistas tai visa gyvenima jam taas pats, nes jokiu hillsu needa, tai valgo Friskies ir nieko daugiau
Atsakyti
Jei katinas ne SFINKSAS,plauku namuose bus visada,odaugiau ar maziau ,priklauso nuo prieziuros.Zmogui per para irgi iskrenta iki 100 plauku(gerai,kad ne visas kunas apzeles) lotuliukas.gif
Atsakyti
Mano katytei padėjo, kai nupirkom gerą profesionalų maistelį, sudavėm kursą vitaminų (vet. vaistinėj pasiūlė, tokios nedidelės tabletės, bet matyt skanios, nes mielai ėda smile.gif ), ir aišku šukavimas. Dar neblogai padeda nuglostyti drėgnom rankom, bet ne visada katas nusiteikęs tokiai procedūrai smile.gif
Atsakyti
Mums vet. vaistinėje sakė, kad gali smarkiai šertis jei katė turi kirminų. Nors turint katiną, šėrimosi neišvengsi.
Atsakyti
Sveiki katyčiu savininkai,

Kip ir kiekvieną pavasarį musų katytė pradejo šertis. Plaukų pilna visur doh.gif
Kaip kovojate, kokius vitaminus perkate?
Atsakyti
Kaip kazkurioj temoj viena forumiete parase: vienintelis issigelbejimas-SIURBLYS lotuliukas.gif
Atsakyti
Nepatingėkit kiekvieną dieną šukuoti ir tiek. Pamatysit kaip sumažės tų plaukų. (tikėkimės ne ant katės tongue.gif )
Atsakyti
Mhmhz...Dar truputi dregnas skudurelis padeda,maudymas,sukavimas ir zinoma siuurblys.. wink.gif
Atsakyti
musu irgi pagrindinis ginklas sukos,tiesa,musu Buckis kai serias tai dar ir geles kramto doh.gif o vituminus tai vartojam is PURINOS ir dar tokioj dezutej sirdutes formos (buna geltonu arba ruzavu)
Atsakyti
Tai va katinukus mylim, bet su plaukais kovoti tenka, o kai pas mane dar du persiški tai plaukų daug daug schmoll.gif bandėm visaip kovoti visokius vitaminus pirkom, bet pavasaris yra pavasaris ir katinėliai turi išsišerti, nieko čia nepakeisi, turi išmesti plaukus kuriuos užsiaugino žiemai, taip kad geriausias kovos budas tikrai siurblys biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
mano persas dar priedo ir susivelia del to ziema uzauginto puko, nes nelabai megsta sukuotis kojytes. tai siemet ten iskirpau pora kuokstu,nes susivele taip smarkiai, prie pat odytes. gal reikia tikrai vitaminu kokiu nupirkt. g.gif bet kaip jai juos susert? schmoll.gif
Atsakyti