Įkraunama...
Įkraunama...

Kiaulytė ir vyro nevaisingumas

laba diena,
man idomu ar kas nors esat iveike sia problema - kokiu budu? prasau padekit doh.gif tinka viskas informacija nuorodos ir t.t. aciu wub.gif
Atsakyti
Net nežinau ar tai pagydoma, bet turiu pavyzdį blogą, nes taip ir nepavyko... Tikiuos, kad dabar medicina daugiau gali ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2005 12 25, 18:38)
Net nežinau ar tai pagydoma, bet turiu pavyzdį blogą, nes taip ir nepavyko... Tikiuos, kad dabar medicina daugiau gali ax.gif

O aš turiu gerą pavyzdį thumbup.gif Be jokio medicininio įsikišimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai gal vaisingumui nepakenkė kiaulytė? Nes mano atvejis žinomas, tai kiaulytė buvo ilgokai, gal net per vėlai pastebėta, ir vaisingumui pakenkė 100 procentų...
Atsakyti
QUOTE(Aga @ 2005 12 25, 20:49)
Tai gal vaisingumui nepakenkė kiaulytė? Nes mano atvejis žinomas, tai kiaulytė buvo ilgokai, gal net per vėlai pastebėta, ir vaisingumui pakenkė 100 procentų...

Kiaulytė buvo diagnozuota laiku ir sėkmingai gydyta. Vaikinas ir pats 100% buvo įsitikinęs, kad negalės turėti lialių. O užkibo ir atšokom veselę mirksiukas.gif Beje, kai kam gali kilti klausimas- gal tėtis ne jis? Tai va, sūnus kaip du vandens laišai į jį mirksiukas.gif
Atsakyti
nevaisingi kiaušinėliai būna po kiaulytės komplikacijų.jei sirgai,nereiškia,kad nevaisingas
Atsakyti
Panos, aš neusprantu apie kokią kiaulystę jūs čiakalbat blush2.gif
Gal atsiras paaiškinančių... g.gif
Atsakyti
QUOTE(palme @ 2006 02 26, 18:09)
Panos, aš neusprantu  apie kokią kiaulystę jūs čiakalbat  blush2.gif
Gal atsiras paaiškinančių... g.gif

lotuliukas.gif ne kiaulystę,o kiaulytę,tai tokia liga,ir iš tiesų baisi liga verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(godzilaz @ 2005 12 25, 21:59)
nevaisingi kiaušinėliai būna po kiaulytės komplikacijų.jei sirgai,nereiškia,kad nevaisingas

?
Atsakyti
Čia apie vyro "kiaušinėlius".
Atsakyti
Žinau atvejį, kai žmonės po 13 vedybinio gyvenimo metų susilaukė leliuko. Vyras vaikystėje sirgo kiaulyte su visom komplikacijom ir gydytojai pasakė jo žmonai, kad apie vaikiukus su savo vyru reikėtų pamiršti. Po 13 m. kai moteriškei pradėjo skaudėti krūtis tai nubėgo ašarodama pas onkologus, o pasirodo nėštumas 3 mėn. Auga puikus sūnelis. Pasirodo visaip būna.
Atsakyti
QUOTE(rugiagėlė @ 2006 02 27, 13:12)
Žinau atvejį, kai žmonės po 13 vedybinio gyvenimo metų susilaukė leliuko. Vyras vaikystėje sirgo kiaulyte su visom komplikacijom ir gydytojai pasakė jo žmonai, kad apie vaikiukus su savo vyru reikėtų pamiršti. Po 13 m. kai moteriškei pradėjo skaudėti krūtis tai nubėgo ašarodama pas onkologus, o pasirodo nėštumas 3 mėn. Auga puikus sūnelis. Pasirodo visaip būna.

man tai visada labai kelia abejones tokie atvejai? blink.gif tai gydytojai padarė spermos tyrimus ar tiesiog taip, iš lubų pasakė? g.gif gal vyrui buvo viskas gerai, o tavo draugė turėjo problemų... ir atsitiktinai pavyko... Nu klausiau aš daktarų daug kartų - nebūna taip, kad su visiškai negyvibinga sperma imtų ir pastotų - čia kaip ir nuo šventos dvasios būtų blush2.gif tai arba ta sperma nebuvo tokia beviltiška, arba vaikas ne jo (aišku čia jumoras tongue.gif )
Atsakyti