Įkraunama...
Įkraunama...

Depo-Provera

Gerb, gydytoja, Kadangi maitinu gydytoja man skyrė Depo-Provera kontraceptiką. Vieną kartą susileidau, dabar du mėnesiai kaip jo nevartoju(saugomės prezervatyvais). Ar nieko tokio jei po 2 mėnesių pertraukos vėl susileisiu šį kontraceptiką? Pagrindinis vaiko maistas vis dar MP. Ačiū už atsakymą.
Atsakyti
Dėl visa ko atlikite nėštumo testą, ir tada tikrai galite susileisti šį preparatą.
Atsakyti
Sveiki,
paskaiciau jusu ankstesniame atsakyme apie Depo-provera leidziamus kontraceptikus, noreciau placiau suzinoti apie ji, nes niekur kitur nesu apie juos skaiciusi, ir nebuvo jokios reklamos. Sunku susidaryti nuomone, kas tai? Domina tiek teigiamas, tiek neigiamas poveikis. Kodel jis nera toks populiarus, nors siaip atrodo patogus jo vartojimo budas? g.gif
Atsakyti
Šiuo metu teigiama, kad geriausiai vartoti kombinuotus kontraceptikus. " Depo-provera" sudaryti tik iš progestino, o tai labai dažnai sukelia ilgalaikius, kartais net gausius kraujavimus. Ilgainiui kraujavimas visiškai išnyksta. Todėl šį preparatą rekomenduojame moterims, kurioms apart kontracepcijos reikia ir ir hormoninio gydymo.
Atsakyti
po gimdymo gydytoja rekomendavo DEPO-PROVERA AMPOLES.juolabiau kad vaikiuką maitinu natūraliai prieš1.5m.susileidau pirmąją DEPO-PROVERA ampolę ir taip kas tris mėnesius 4kartus.jokio kraujavimo nebuvo,bet sutriko miego režimas,nervinga tapau.jau po paskutinės ampolės suleidimo praėjo5mėnesiai ,bet mėnesinės neatsiranda.saugausi prezervatyvais bet ar esu vaisinga,juolab kad nera jokiu natūraliu išskyru.ir ar gali DEPO-PROVERA sukelti cistas?apskritai kiek laiko galima šį kontraceptika naudoti nesibijant sveikatos sutrikimų.tarkim ar galiu vaistus vartoti nuolat 5 metus?
Atsakyti
Cistų šis kontraceptikas sukelti tikrai negali.
Šį, kaip ir bet kuriuos kitus hormoninius kontraceptikus galima vartoti tiek, kiek reikia kontracepcijos.
Mėnesinės jau turėjo būti, taigi atlikite nėštumo testą.
Atsakyti
butent prieš 5 menesius susileidau paskutine depo-provera dozę,jo poviekis baigtis turėjo prieš 2mėn.tad jau du kart testa dariausi.mano gydytoja patarė vengti šios bandomosios priemonės,nes ji turi daug šalutinių poveikų.nieko nejutau tad išsigandau,nebevartojau.nes daug kas kalba jog pavojinga moteriai gyventi kai nevyksta organizme natūralūs procesai-t.y .išnyksta mėnesinės.deja,geresnio kontraceptiko net neisivaizduoju,bet laukiu mėnesiniu kad pleistra galėčiau naudoti.labai trūksta informacijos apie depo-provera,kokie šalutiniai poveikiai ir kodel tiek ilgai nera menesiniu ar tiesa kad jų gali nebūti net metus.seniau stebedavau vaisingas dienas taip kazkada saugojausi nuo pastojimo tad stebiuosi,jog visiškai nėra jokiu išskyru ir pan.ir dar zinau jog sutrikes menesiniu ciklas gali sukelti cistas,bet vartojant depo-provera ir išnykus mėnesinėm kas vyksta organizme?laukiu išsamesnio atsakymo ačiū
Atsakyti
Natūraliai moters organizmo ciklinius pakitimus reguliuoja pagrinde du hormonai - estrogenai ir progesteronas. Todėl sveikai moteriai kontracepcijai ir rekomenduojama vadinamieji kombinuoti preparatai- sintetinių estrogenų ir progestinų dariniai. Iš tiesų nieko bloga, jei moteris pasirinks vien tik progesteroninį preparatą. Tačiau tuomet ji turi nusiteigti, kad galimi įvairūs ciklo sutrikimai, kurie išties visiškai nepavojigi, ir tik gali sukelti nepatogumus.
Atsakyti
nuo depo poveros,as istisai kraujuoju,kartais smarkiai,kartais vos vos.gyvenu anglijoj,daktares paklausus ar vel taip bus po antros ampoles ji pasakae,kad turetu susitvarkyti,bet deja schmoll.gif .tiesa esu mama jau 6 men.pries pastojima vartojau zvakutes.noriu paklausti ka man vartoti,nes daugiau nenoriu tu tepliojimosi?galvojau apie spirale,bet paskaicius,daug moteru ir nuo jos kraujuoja.
Atsakyti
Labai sunku atsakyti be išsamesnio pokalbio ir apžiūros. Jei nemaitinate krūtimi, jums galbūt tiktų kombinuoti hormoniiai preparatai ( t.y. tabletės, žiedas, arba pleistras)
Atsakyti
man gyditoja po gimdymo pasiule depo-prpvera kaip apsisaugojima nuo nestumo sake jog neturi salutiniu poveikio kita gyditoja atvirksciai sake jog sitie vaistai sukelia menopauze ir kaulu retejima nebezinau nei kuo tiketi nei kuo pasitiketi.
Atsakyti
Tai kontraceptikas, kuris turi tik progesteroninį komponentą - kaip ir kiti kontraceptikai, rekomenduojami maitinančioms. Tačiau dažnai jis sukelia ilgalaikius aciklinius kraujavimus, todėl pas mus nėra labai populiarus.
Atsakyti