praeitais metai pirmą kartą gyvenime buvau Turkijoje ,Kirman Hotel Club Sidera.....manę irgi labai domino ką gi jie daro su tais likučiais nuo stalo

o likučių tikrai budavo nemažai..mes vakarieniaudavom vieni iš paskutiniųjų,tai mačiau,kiek išveždavo...kiek bandžiau įžiūrėti,bet jokiose salotuose nesugebėjau pastebėti bent kiek apvytusių daržovių ar pan.

dėl dešros nieko negaliu pasakyti,nes jos negalėjau prisiversti paragauti

labai jau"netikroviška" spalva man jos pasirodė

dėl tos pačios priežasties ir salotų su dešra neragavau ...matyt,likučių slėpimas buvo gerai apgalvotas ,kad nieko įtartino nepastebėjau

taip pat per 9 dienas nei vienas iš 9 žmonių,kartu buvusiu,neturėjo jokių problemų dėl nešviežaus maisto.o tai svarbiausia
o
dabar klausimėlis,turintiems patirties su paskutinės minutės pasiūlymais:
planuojam liepos viduryje vėl Turkiją aplankyti.tik dabar dėl to kuro mokesčio dvejoju

ar tikėtina,kad mes pačiame sezono įkarštyje gausim daug geresnį pasiūlymą,negu yra dabar tam laikotarpiui? net pripliusavus kuro mokestį (skrendam 2+1 ir draugai 2+2)

aš čia jau "kak karta liažet"?