Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip pasielgti?Patarkit...

Sveikos mamos,
labai prasau jusu patarimo,trumpai papasakosiu savo istorija,kuri mane kankina jau kelis menesius...Jus turite daugiau patirties,gal buvote panasioje situacijoje.

Man 18...Pavasari susipazinau su vaikinu (pavadinkim ji Linu),kuris man labai patiko,tikrai zinau,kad ir as jam.Pora menesiu graziai draugavome,susitikdavom kiekviena diena,zinutes....Vasara turejau isvykti i uzsieni atostogauti.Jis uztikrino,kad manes lauks,ir kad tokios kaip as nenori prarasti,taigi buvau uztikrinta,kad lauks....Ta laika jis ir neturejo kitos.Santykiai atveso,supratau,kad jis bijo prisiristi,nes jam dar reikia baigti studijas,sportas...Grizus man,susitikom po menesio,kartais susirasydavom,jis buvo uzsiemes.Susitikes Linas pasake kad jam reikia laisves ir laikas parodys.Jo geras draugas,Simas pradejo mane guosti,daznai skambino,susitikdavom pasikalbeti ,jis tikrai yra labai geras,rupestingas ir supratau,kad jis mane isimylejo...Man patinka su Simu bendrauti,kalbetis,juokauti,bet jam jauciu tik draugyste,o jis aplink nieko nebemato tik mane.Linas su Simu gyvena viename kambaryje,studentu bendrabutyje.Po poros menesiu Linas manes atsiprase,sake kad jis suklydo,prase kad as sugrisciau,kad jis padare didele klaida,kaip jis pasake,kad "Juk visi zmones klysta"atleisk...Nors ir labai buvo skaudu ,bet vien del Simo jam pasakiau ne...Simo man buvo labai gaila,kaip as galiu jam pasakyti,kad vel sugristu pas Lina.Simui plystu sirdis,jis be proto mane myli,rupinasi,bet pats supranta,kad as galvoju apie jo drauga.Jauciuosi klaikiai,susitinku su simu tik is gailescio,jei kur kartu iseinam,jis manes labai pavydi,nebegaliu net su pazistmais pasikalbet,reaguoja labai jautriai,po to vel atsiprasineja.Mano mintys apie Lina,jis kviecia sutikti Naujus Metus,ka man daryti?As turiu pasakyti Simui,bet kaip???Nenoriu but melage,apgaudineti ir paslapciomis susitikineti su abiem...Kaip pasiilgti,patarkit.... erysad:

Aciu uz patarimus,labai ju lauksiu
Atsakyti
Myša pyksta ant Mašos, kad jis myli Natašą, o Nataša seriožą, myli jau seniai lotuliukas.gif
Atleiskit,bet nesusilaikiau.
Muilo operos scenarijus. Ka mes čia galim patart? Nugi nenori daužyt širdies vienam,tai palik ramybėj juos abu wink.gif Nė vienas neturės tavęs,tu liksi ant ledo ir visi patenkinti wink.gif (atsiprasau,visi - nepatenkinti)
Atsakyti
Atleisk, Rosela, bet nesuprantu kur čia problema. Susitikinėti su vaikinu vien dėl to, kad tau jo gaila- didžiausia nesąmonė. Pasakyk jam tiesą. Mexica labai taikliai apibūdino situaciją.
Atsakyti
Tau tikrai sunku pasirinkti. Deja, tie vaikinai gyvena viename kambaryje, galėtum su abiem susitikti. lotuliukas.gif
dabar rimtai. Aišku, galiu būti nulinčiuota, bet tau aštuoniolika, gal tie jausmai sumišę ir dėl amžiaus, esi jauna, nerandanti kelio. Bet net ne apie tai kalbam. Tau lyg patiktų tas antrasis(asmenybė), bet pirmas yra paveikslas tautai-gražus, sportininkas, kalba daug ir gražiai. Iš to, kuris gailestį kelia gali išaugti oho koks vyras.
Aš palikčiau abu(dabartiniu mąstymu) O gal nepalikčiau-du vyrai geriau už vieną. Pritariu Mexicai, kad maška ir nataška kvepia istorija 4u.gif Vyniokis iš jos pati, kažin ar patarimai yra tai, kas vyksta širdyje. Klausyk širdies 4u.gif
Tfu, susimaišiau tarp simo ir Lino. vienu žodžiu, Albinas iš nemenčinės prieš akis kyla lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Linda-: 27 gruodžio 2005 - 21:32
Teisybė išspręs viską biggrin.gif
Atsakyti
Sutikčiau,kad reikia palikti abu,nes taip ir blaškysies tarp norų ir sąžinės,pareigos ir aistros...Be to,jei jau dabar matai,kad Simas labai pavydus,žinok,nieko gero iš to nebus.Pavydas blogas dalykas.Simas vis pavydės,o tu vis labiau prarasi save,nes negalėsi kalbėti,bendrauti su kuo nori.Ir dar.Jei jie gyvena vienam kambary ir yra draugai,nemanai,kad čia gali būti ir klastos?Tarkim,jų lažybos:kas laimės.Pagalvok. g.gif
Atsakyti
Aciu,man taip smagu skaityti jusu zinutes,pataiset nuotaika smile.gif
Is tikruju as galvoju kad reikia abiem duoti atsavke,bet sirdis linksta prie vieno mirksiukas.gif


Labai aciu smile.gif
Atsakyti
Daryk taip, kaip liepia tavo širdelė. Iš gailesčio būti su vaikinu yra didziausia nesąmonė - nei jis bus laimingas, nei tu... Galbūt į tą savo pirmąjį tu vis dar žiūri pro "rožinius akinius" - gal tai tik didelis susižavėjimas? Laikas parodys mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi atsitraukčiau ir stebėčiau, tarkim, mėn. ar du. Tau nebūtina nieko aiškinti (tą pati darydavau, tik dabar suprantu, kad visai nereikia), nebūtina apibrėžt situacijos ir jiems paaiškint savo elgesį.

Linas? Jis gali sau leisti tave palikti ir vėl prisiminti?

Simas pavyduliauja? Tikriausiai jaučia, kad mažokai jam jauti tu, tai nori būt tikras, kad aplinka pagundų nekels.

O tu? Ar esi laisva apsispręsti? Ar gali nutolti nuo abiejų, pabūt viena, luktert kito?

Juk iš esmės tik tavo pačios jausmai ir būsena apsprendžia, iš ko gali rinktis.

"Myliu - noriu - negaliu" veda į nudegimą. Bet ar kas gali sulaikyt? Tik iš savo klaidų mokomės ir įgyjame patirties.

Nebijok klysti.

smile.gif
Atsakyti
Paciai juokinga net klaust 4u.gif ....bet kaip man tam simui pasakyt,kad as tik is gailescio,ir jis gali buti tik draugas,nes is jo kalbu jis daug tikisi,siaip ir as pati kaltinu save,kad per daug arti prisileidau ji....As bijau,del to,kad jis tik ir kalba,kad del manes mokosi,del manes gyvena,stengiasi ir pan.Kad ko nepasidarytu isgirdes tiesa...?
Atsakyti
Nepergyvenk taip - visi tai išgyvena ir jis išgyvens mirksiukas.gif Nei jis žudysis, nei ką - gal pavartos pirmą dieną kokių stipriųjų gerimų ir tiek biggrin.gif (na, nebent jam su nervais visai ne kas ax.gif ) Pasakyt gali paprasčiausiai - kad žiūri į jį tik kaip į draugą ir nieko daugiau...
Atsakyti
Ak tie jaunystes labirintai... Turbūt vos ne kiekvienai tai būdavo.

Dėl patarimų tai pas Liną gryžti tikrai neverta, nes jei jis sudvejojo vieną kartą dėl tavęs tai sudvejos ir dar kartą. Jausmai praeis, pamatysi tų meilių bus dar ne viena. O su Simu iš gailesčio irgi nebūk, tik gal palikdama nesakyk jam tiesos kad iš gailesčio su juo buvai. Nes vyrus tai žlugdo. Geriau ką nors sugalvok , kad gal šiuo metu išvis esi nepasiruošus draugystei su jokiu vaikinu ar ką panašaus, jei neišeina pameluok kad susiradai kitą. O jis tikrai išgyvens, pasielvartaus ir praeis, neikas dėl to nesižudo.
Atsakyti