Sveiki, ir pas mane yra like Emetron dezute (tai vaistai nuo pykinimo), taip pat chemo vaistu dezute Vinblastine, vienu metu ju nebuvo nei vienoje Kauno vaistineje, tai mes juos atsivezem is Siauliu. Jei kam prireiks, rasykite-atiduosiu.
Taip pat visai neseniai suzinojau apie nauja papilda,( o gal tik as nezinojau) Gesavit. Viena mano pazystama, baigus medicina-dabar prekiauja vaistais,apie juos uzsimine, ju tikriausiai yra ir vaistinese. Aisku kaina kandziojasi, bet as tikriausiai bandyciau pasidomet ju vartojimu prie tokiu ligu. Jei kam prireiks galesiu is jos ir daugiau suzinoti, gal is jos perkant ir kaina mazesne, bet kai pati prekiauja tikriausiai atsakymas apie papildo veiksminguma bus vienareiksmiskas..
Apie wobe-mugos ir wobenzyna, bent jau mum
onkologai sake, kad galima ir net patartina naudoti ilga laika (tik tada bus poveikis), taip pat ir intesyvaus gydymo metu.Aisku kaina Wobe-mugos labai jau nemaza. Taip pat skaiciau Kauno
onkologes Juodzbalienes straipsni apie Helixor- daug geru atsiliepimu girdejau apie sita gydytoja, jau net buvau susiruosus su straipsniu nueti pas ja pasikalbeti, deja nespejau.
Dar karta pasikartosiu Wobe Mugos (tik be raides E) pirkome Austrijoje. Kainavo 800 tab. 116 eur. Tikrai pigiau nei LT, Mucos Pharma atstovai parase, kad Wobe Mugos (be E taikoma prie onko susirgimu).