QUOTE(Vikte;) @ 2010 06 14, 18:32)
,o cia nesvarbu su kokiomis paprikomis daryti?as nelabai suprantu kuo skiriasi pvz raudona paprika nuo zalios?astrumu ar dar kuom?
Tinka bet kokios saldžiosios paprikos. Raudona nuo žalios skiriasi sunokimu. Tik tiek. Marinuoti galima ir nesunokusias.
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2010 06 15, 12:00)
O būna, kad geltonos paprikos pakeičia spalvą į raudoną?
Geltonos tikrai netaps raudonom. Jei jau geltona, tai sunokusi. Skink ir valgyk. Auginu kasmet VALENCIA, man jos pačios skaniausios paprikos.
Raudonos veislės paprikos raudonomis iškart pradeda darytis iš žalios spalvos.
P.S. Tiesa, jei VALENCIA, tai ji iš pradžių irgi būna žalios spalvos, vėliau palaipsniui tampa oranžine, nu tokia tamsiai geltona.