Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-7

sodą ir su grietine galima gesinti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spyglis2: 11 rugpjūčio 2010 - 07:59
O kazi galima isgaut rozinius trupinius? biggrin.gif
Atsakyti
Kas darete' Ambasadoriu Medutis" gal galite pasakyti savo nuomone apie sita torta
ax.gif blush2.gif .Siandiena planuoju daryti ir klausimelis iskylo.... tuos riesutus ant virsaus kur dedasi,pakepinti ant sausos keptuves ir susmulkinti? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Fanfan @ 2010 08 11, 08:07)
O kazi galima isgaut rozinius trupinius? biggrin.gif



Fanfan, kokoso drozles galima nudazyt rozine spalva mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 08 10, 16:43)
viršus su karameliniu ganašu, ir tas pats nesigauna pagal aprašymą  lotuliukas.gif o originalas, tai su dviem sluoksniais šopkolado, grietinėlės, ir vienas sviestinis su riešutais ir rududu  4u.gif


drįsčiau nesutikti smile.gif Kiek darau, ganašas gaunasi puikiai. Tik darau iš didesnės normos, nes jis toks skanus, dalis būna suvalgoma šiaip blush2.gif
tik... kai verdu, vandens pilu keliais šaukštais daugiau, gal kad mano puodas ne iš mažųjų....
Atsakyti
O as noriu paklausti del MMG mases. Ar ja darant tirpinti zelatina butina mikrobangeje? Nu neturiu as jos, nu nebuvo jokio reikalo blush2.gif maista gaminu pati, pusfabrikaciu nenaudoju. Gal galima ja tarp indo virs karsto vadens istirpdyti? Ar neissiversiu be sio technikos stebuklo? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(SandraRupke @ 2010 08 11, 12:54)
O as noriu paklausti del MMG mases. Ar ja darant tirpinti zelatina butina mikrobangeje? Nu neturiu as jos, nu nebuvo jokio reikalo  blush2.gif maista gaminu pati, pusfabrikaciu nenaudoju. Gal galima ja tarp indo virs karsto vadens istirpdyti? Ar neissiversiu be sio technikos stebuklo?  blink.gif

Be abejo galima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(SandraRupke @ 2010 08 11, 12:54)
O as noriu paklausti del MMG mases. Ar ja darant tirpinti zelatina butina mikrobangeje? Nu neturiu as jos, nu nebuvo jokio reikalo  blush2.gif maista gaminu pati, pusfabrikaciu nenaudoju. Gal galima ja tarp indo virs karsto vadens istirpdyti? Ar neissiversiu be sio technikos stebuklo?  blink.gif


Turiu mikruske, bet niekad jos nenaudoju, visada tirpinu butent vandens voneleje
Atsakyti
Sveikos,
paragavau naujo savo torto ir galiu pasidziaugti, kad pavyko smile.gif Beveik toks, kokio norejau smile.gif Kad tai mano receptas - negaliu sakyti, nes surinkau ji is 2-3 gerai zinomu tortu, truputi pakeiciau smile.gif Todel nepykit, jei rasit savo torto kremo recepta smile.gif

KRIAUŠINIS - KARAMELINIS TORTAS
(24 cm skardai)

Biskvitas
(Pauksciu pieno torto)
3 kiaušiniai
1/3 st. cukraus
1/3 st. miltų.
Iškepti biskvitą, tam kiaušinius išplakti su cukrumi, po to atsargiai įmaišyti miltus. Kepti 180° temperatūroje ~15 min. Pilnai ataušinti ir perpjauti į du lakštus.

Kremas
(pagal sokoladini torta su kriausemis)
14 g želatinos
460 g konservuotų arba 600 g šviežių kriaušių
125 ml pieno
150 g Rududu
500 ml riebios grietinėlės
3 šaukštai cukraus pudros
2 v. š. romo
2 v. š. abrikosų džemo

Kremui želatiną užmerkti šaltame vandenyje. Konservuotas kriaušes nuvarvinti, šviežias nuplauti, nulupti, išimti vidurį ir supjaustyti 2 cm gabaliukais. Galima kriaušes apšlakstyti citrinos sultimis, kad nepatamsėtų.
Pieną pakaitinti. Rududu deti nedideliais gabaliukais ir ištirpinti karštame piene. Želatiną nuspausti ir ištirpinti piene su Rududu. Ataušinti. Kai tik masė pradės stingti, išplakti grietinėlę ir įmaišyti į Rududu masę.
Į kremą sudėti supjaustytas kriaušes. Apatinį bikvitą ištepti abrikosų džemu.
Dalį kremo dėti ant apatinio biskvito sluoksnio. Ant viršaus išdėlioti Rududu gabaliukus, 0,5 arbatinio šaukštelio dydžio. Vėl dėti kremą. Išlyginti paviršių. Viršutinį biskvitą sulaistyti romu ir patepti abrikosų džemu. Apversti ir uždėti ant kremo. Tortą padėti 4 valandoms į šaldytuvą.
Puošimui labai tinka šokoladinis glajus arba šokoladiniai trupiniai.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 11 rugpjūčio 2010 - 13:24
QUOTE(kice @ 2010 08 11, 14:05)

KRIAUŠINIS - KARAMELINIS TORTAS




Skaniai atrodo. Reiks pabandyti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2010 08 11, 11:05)
Sveikos,
paragavau naujo savo torto ir galiu pasidziaugti, kad pavyko smile.gif Beveik toks, kokio norejau smile.gif Kad tai mano receptas - negaliu sakyti, nes surinkau ji is 2-3 gerai zinomu tortu, truputi pakeiciau smile.gif Todel nepykit, jei rasit savo  torto kremo recepta smile.gif

KRIAUŠINIS - KARAMELINIS TORTAS
(24 cm skardai)

Biskvitas
(Pauksciu pieno torto)
3 kiaušiniai
1/3 st. cukraus
1/3 st. miltų.
Iškepti biskvitą, tam kiaušinius išplakti su cukrumi, po to atsargiai įmaišyti miltus. Kepti 180° temperatūroje ~15 min. Pilnai ataušinti ir perpjauti į du lakštus.


Atrodo skaniai,tik del to biskvito pati siandien ji kepiau,ten dviem kiausiniams 1/2 st cukraus ir miltu,o cia trims dar maziau g.gif as tikrai dejau 2/3 stiklines...
Atsakyti
QUOTE(MeGu @ 2010 08 11, 14:44)
Skaniai atrodo. Reiks pabandyti.  4u.gif



CIA KLAIDA.. 2/3 STIKLINES MILTU IR CUKRAUS..
o blogiausia, kad nebegali pataistyti zinutes..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 11 rugpjūčio 2010 - 16:55