sveikos,
gal kas buvo ir gali patart ar gal nuoroda atsiust kur palyginimai sanatoriju. keliom dienom noriu prie Juros i sanatorija
gal kas gali pakomentuot apie sias sanatorijas?
Palangoj yra
Pusynas (Zveju g.)
Palangos Zvorune (Vanagupes g.)
Palangos reabilitacijos ligonine (turbut si tai netinka, bet prie sanatoriju saraso, Vytauto g.)
KMU psichofiziologijos ir reabilitacijos institutas (Vyduno al)
VI poilsio namu "Baltija" reabilitacijos centras (Dariaus ir Gireno)
Reabilitacijos centras (Vytauto g.)
Palangos sveikatos mokykla (Metu g.)
Palangos gintaras (Vytauto g.)
Medocheda (Daukanto g.)
Landsafto terapijos ir rekreacijos rebilitaciniss centras (Osupio tk)
Sventojoj:
Energetikas (Kursiu tk.)
Palangoj yra
Pusynas (Zveju g.)
Palangos Zvorune (Vanagupes g.)
Palangos reabilitacijos ligonine (turbut si tai netinka, bet prie sanatoriju saraso, Vytauto g.)
KMU psichofiziologijos ir reabilitacijos institutas (Vyduno al)
VI poilsio namu "Baltija" reabilitacijos centras (Dariaus ir Gireno)
Reabilitacijos centras (Vytauto g.)
Palangos sveikatos mokykla (Metu g.)
Palangos gintaras (Vytauto g.)
Medocheda (Daukanto g.)
Landsafto terapijos ir rekreacijos rebilitaciniss centras (Osupio tk)
Sventojoj:
Energetikas (Kursiu tk.)
Labas rytas
,
Na man teko buti Baltijos reabilitacijos centre (ten kur viesbutis vyturys yra, o kartu ir reabilitacijos centras) ir Energetike. Energetike tai salta bent jau man labai ir toli jis. O vat Baltijos reabilitacijos centre tai man labai patiko. Malonus personalas, kokybiskai tas proceduras atlieka ir ju daug labai visokiu ten yra. Modernios baisiai irangos jie daug turi, atlieka su jais daug proceduru. Limfodrenazinis masazas isvis pasaka, ten kur kojines tokios apsimauna, ant juosmens deti gali ir ant ranku. labai ju krutai ten
nuo celiulito, limfai, kraujotakai ir pan. Man kai kojos istisai skauda,tirpsta ir visokie velniai daros tai efektas super! Su kraujotaka kai man nekas, tai labai liuks ten gydytojas yra, Paulikas man rodos ir Nareikiene (ji daugiau . Dar bandziau salcio terapija irgi labai idomiai. Pas akupunkturininke buvau irgi, tai palengvino kosuli, nes buvau su stipriu bronchitu. Sake kad yra ir lazerio trapija. Skaniai ir daug duoda valgyti. Man net perdaug
Ir kainos ten geros, net ne is ligoniu kasu vaziuojant. Vaziavau kovo 11, tai dar ir akcija kazkokia buvo.

Na man teko buti Baltijos reabilitacijos centre (ten kur viesbutis vyturys yra, o kartu ir reabilitacijos centras) ir Energetike. Energetike tai salta bent jau man labai ir toli jis. O vat Baltijos reabilitacijos centre tai man labai patiko. Malonus personalas, kokybiskai tas proceduras atlieka ir ju daug labai visokiu ten yra. Modernios baisiai irangos jie daug turi, atlieka su jais daug proceduru. Limfodrenazinis masazas isvis pasaka, ten kur kojines tokios apsimauna, ant juosmens deti gali ir ant ranku. labai ju krutai ten

Labas,
pirmiausia reikia žinoti, ar konkrečios ligos profilis yra gydomas vienoj ar kitoj sanatorijoj...
O iš bendrų žinių galiu pasakyti, kad Pušynas nedidukas, ne daug ten procedūrų gali pasirinkti. Reabilitacijos ligoninėje labai brangu. Žvorūnėje visi kalba, kad praščiausiai teikiamos paslaugos. Linas nieko. Baltijos reabilitacijos centre medicininės įrangos daug, kvalifikuoti gydytojai, bet apgyvendinimo sąlygos vidutiniškos. Mano teta gydėsi sąnarius, tad buvo patenkinta. Vis tiek kažkam prioritetus reikia teikti. Aš taip galvoju. Sėkmės renkantis!
pirmiausia reikia žinoti, ar konkrečios ligos profilis yra gydomas vienoj ar kitoj sanatorijoj...
O iš bendrų žinių galiu pasakyti, kad Pušynas nedidukas, ne daug ten procedūrų gali pasirinkti. Reabilitacijos ligoninėje labai brangu. Žvorūnėje visi kalba, kad praščiausiai teikiamos paslaugos. Linas nieko. Baltijos reabilitacijos centre medicininės įrangos daug, kvalifikuoti gydytojai, bet apgyvendinimo sąlygos vidutiniškos. Mano teta gydėsi sąnarius, tad buvo patenkinta. Vis tiek kažkam prioritetus reikia teikti. Aš taip galvoju. Sėkmės renkantis!

Sveikos, Gal kuriai teko buti kuris geresnis sanatorijas Linas, Energetikas, Pusynas ar Baltija. Ligoniu kasoj is tu sake galiu pasirinkti
Limfostazes rebalitacijai

Teko girdėti, kad labai kokybiškos paslaugos yra Palangos reabilitacijos ligoninėje, puikūs baseinai, procedūros tik aišku reikia pasidomėti ar tinka pagal ligą ten gydymas.
Gal kas buvot Line už savo pinigėlius,kaip ten procedūros,kambariai.Ar nedvelkia tarybiniais laikais?
Turbūt Linas nėra populiarus?

QUOTE(Dianaaa1215 @ 2011 02 22, 11:40)
mes butuka ten turime, tai zmones ten tariasi iskart su med. seserim, kurios atlieka, tai patenkinti lieka atrodo ir pigiau

Sveikutes, mane domintu Dainiaus Kepenio palangos sveikatos mokykla dviems savaitems. Idomu kokia kaina ? gal kas esate buve ? 
SVEIKATOS MOKYKLOS PROGRAMA
KASDIENINĖ RYTINĖ MANKŠTA: meditacinis bėgimas ir maudymasis jūroje bet kokiu oru. Siekiama treniruoti kaulų-raumenų, kraujo apytakos ir termoreguliacijos sistemas, įveikti kompleksus, nusiraminti ir atsipalaiduoti.
VEGETARINĖ MITYBA: energetinė, adekvati pagal Ž.Ozavą. Siekiama išvalyti organizmą nuo teršalų, pašalinti druskų sankaupas, sureguliuoti virškinimo ir šalinimo sistemų veiklą.
GIMNASTIKOS ir SAVIREGULIAVIMO PRATYBOS. Siekiama išmankštinti stuburą, sąnarius, kelti raumenų tonusą, išmokti atsipalaiduoti.
MAUDYNĖS BASEINE IR PIRTIS. Siekiama sustiprinti kvėpavimo ir termoreguliacijos sistemas, mažinti svorį, atsipalaiduoti.
PASKAITŲ ir POKALBIŲ CIKLAS. Siekiama išanalizuoti žmogaus ryšį su artimaisiais, aplinka, gamta, Visata,Dievu. Aiškinami sveikos mitybos, grūdinimosi ir judėjimo pagrindai bei kiti būtini dalykai, formuojantys krikščionišką pasaulėjautą ir tautinę savimonę.
MEDICININĖ KONTROLĖ. Naudojant Kuperio, Apanasenkos, Eurofito ir kt. testus. Siekiama įvertinti organizmo psichosomatinę būklę, biologinį amžių, rizikos faktorius, išugdyti savikontrolę.
MOKYKLOS PRIVALUMAI:
1. Gerokai sustabdomas organizmo senėjimo procesas (iki 50%).
2. Palieknėjama 2-4 kilogramais.
3. Biologiškai atjaunėjama 3-5 metais.
4. Sustiprinamos širdies-kraujagyslių, virškinimo, kvėpavimo, šalinimo, lytinės, judėjimo sistemų funkcijos. Įveikiamas nerimas, depresija, įtampa, nemiga, įvairūs skausmai ir sutrikimai.
5. Greičiau atsistatoma po įvairių ligų, ypač kraujotakos, plaučių, nevaisingumo, stuburo, sąnarių, vėžinių, taip pat pagreitinamas socialinės adaptacijos šeimoje ir kolektyve problemų sprendimas.
6. Įgyjamas naujas požiūris į gyvenimą, sėkmingiau sprendžiamos šeimos problemos.
7. Rasite kvalifikuotą masažą.

SVEIKATOS MOKYKLOS PROGRAMA
KASDIENINĖ RYTINĖ MANKŠTA: meditacinis bėgimas ir maudymasis jūroje bet kokiu oru. Siekiama treniruoti kaulų-raumenų, kraujo apytakos ir termoreguliacijos sistemas, įveikti kompleksus, nusiraminti ir atsipalaiduoti.
VEGETARINĖ MITYBA: energetinė, adekvati pagal Ž.Ozavą. Siekiama išvalyti organizmą nuo teršalų, pašalinti druskų sankaupas, sureguliuoti virškinimo ir šalinimo sistemų veiklą.
GIMNASTIKOS ir SAVIREGULIAVIMO PRATYBOS. Siekiama išmankštinti stuburą, sąnarius, kelti raumenų tonusą, išmokti atsipalaiduoti.
MAUDYNĖS BASEINE IR PIRTIS. Siekiama sustiprinti kvėpavimo ir termoreguliacijos sistemas, mažinti svorį, atsipalaiduoti.
PASKAITŲ ir POKALBIŲ CIKLAS. Siekiama išanalizuoti žmogaus ryšį su artimaisiais, aplinka, gamta, Visata,Dievu. Aiškinami sveikos mitybos, grūdinimosi ir judėjimo pagrindai bei kiti būtini dalykai, formuojantys krikščionišką pasaulėjautą ir tautinę savimonę.
MEDICININĖ KONTROLĖ. Naudojant Kuperio, Apanasenkos, Eurofito ir kt. testus. Siekiama įvertinti organizmo psichosomatinę būklę, biologinį amžių, rizikos faktorius, išugdyti savikontrolę.
MOKYKLOS PRIVALUMAI:
1. Gerokai sustabdomas organizmo senėjimo procesas (iki 50%).
2. Palieknėjama 2-4 kilogramais.
3. Biologiškai atjaunėjama 3-5 metais.
4. Sustiprinamos širdies-kraujagyslių, virškinimo, kvėpavimo, šalinimo, lytinės, judėjimo sistemų funkcijos. Įveikiamas nerimas, depresija, įtampa, nemiga, įvairūs skausmai ir sutrikimai.
5. Greičiau atsistatoma po įvairių ligų, ypač kraujotakos, plaučių, nevaisingumo, stuburo, sąnarių, vėžinių, taip pat pagreitinamas socialinės adaptacijos šeimoje ir kolektyve problemų sprendimas.
6. Įgyjamas naujas požiūris į gyvenimą, sėkmingiau sprendžiamos šeimos problemos.
7. Rasite kvalifikuotą masažą.