[quote=Smaile*,2010 06 02, 23:31]
Man tos tipinės pagalvėlės atrodo siaubingai
Pirmoji tai labai derėtų prie mūsų aprangos
Bet antras variantas - super
Man tos tipinės pagalvėlės atrodo siaubingai

Pirmoji tai labai derėtų prie mūsų aprangos

Bet antras variantas - super

Pas mus buvo tokia ir atrode graziai
juk visas grozis ir susideda is smulkmenu ir niekam nerupi kas originalu, o kas ne
juk kiekvienos evstuves kazkuo panasios, bet ir visada skiriasi...
www.public.fotki.com/varaud

www.public.fotki.com/varaud
O as nesiruosiu jokios pagalveles tureti
idesim i dezute ir viskas,vistiek gi kunigas tikriausiai desis ant savo padekliuko

QUOTE(*Beautiful*eyes* @ 2010 08 31, 15:48)
O as nesiruosiu jokios pagalveles tureti
idesim i dezute ir viskas,vistiek gi kunigas tikriausiai desis ant savo padekliuko 

Jei turesi pagalvele tai nedes ant padekliuko
QUOTE(loretita2 @ 2010 09 01, 21:32)
Jei turesi pagalvele tai nedes ant padekliuko
Man tokie dalykai kaip pagalveles, jaunuju taures ir panasus dalykai reiksmes neturi

Papildyta:
QUOTE(pim @ 2010 08 28, 21:56)
Vakar pasižaidžiau su nuvytusiu gėlės žiedeliu, tai va taip maždaug atrodys mūsų "pagalvėlė", žinoma gėlyčių bus daugiau ir gražesnių

Graziai atrodo

Pagalvėles galima surasti specializuotose parduotuvėse ( ir taip pat vestuvinių suknelių salonuose) dar atsisiunčia iš užsienio, arba užsako pas siuvėjas, kad pasiūtų

QUOTE(Honey/Tea @ 2010 09 16, 08:50)
O nei viena nebandete pasisiuti?
As galvoju, gal pavyktu... Labai faina pirmo posto 2 foto, kur ziedai tarp geles ziedo..

čia gan paprastas variantas - reikia mažytės pagalvėlės ( ją nėra sudėtinga pasiūti), tada kur nors, kur pardavinėja dirbtines gėles, paieškoti gražaus gėlės žiedo (arba bandyti pačiai pasidaryti) , jį pritvirtinti prie pagalvėlės, o viduje įsiūti juostelę, kuri prilaikys žiedelius. Viskas.

Musu pagalvele buvo "gyva". Floriste padare is samanu, gelyciu ir kristalu

merginos patarkite, nusipirkome pagalvėlę ir dabar mąstome o kas ją turi į bažnyčią inešti???žodžiu domina ta eiga, kas sudeda ziedus ant tos pagalvėlės....
atrodo smulkmena, bet nezinom