Įkraunama...
Įkraunama...

menesines po gimdymo

Gerb, Gydytoja

Lygiai pries metus turejau Cezario operacija, iki 5 men maitinau krutimi.Dabar jau bus 7 menesiai kaip nemaitinu, o menesiniu vis dar nera.Ar tureciau ka nors daryt?
Atsakyti


Nueikite pas gydytoją.Jei nemaitinate,mėnesinės turėjo atsirasti prieš 4-5mėnesius.O gal Jūs vėl nėščia?
Atsakyti
kada turetu prasideti po gimdymo vel menesines?Man 2.5 men taciau dar nepasirodo tikrai zinau ne nescia,1 men maitinau tiktai ar gali del to?Kada jau sunerimti ir kreiptis pas gyditoja?? g.gif
Atsakyti
4 menesiai po gimdymo atsinaujino menesines (balandzio 4 diena) nors maitinu pati, dabar jau geguze, o menesiniu nera. Ar tai normalu?
Ir dar vienas klausimas, kankina hemorojus. Tustinuosi kiekviena karta vis sunkiau ir su krauju. Geriau Duphalaco sirupa (gal jau 4 buteliukus) man nepadeda jokios slyvos ir t.t. Is kart po gimdymo dejau zvakes nuo hemorojaus, bet nelabai juo sman padejo. Ar negidant savo problema bus komplikaciju? Kokiu?
Is anksto dekoju
Atsakyti

Nemaitinant ovuliacija gali įvykti po trijų savaičių,taigi mėnesinės gali pasirodyti ~po penkių.O ar buvote pas ginekologą,praėjus 6savaitėms po gimdymo?Jei ne,apsilankykite dabar.Jei buvote,tai dėl mėnesinių nebuvimo kreipkitės maždaug po mėnesio.
Atsakyti

Jei maitinate,mėnesinės gali būti nereguliarios.Bet dėl viso ko pasidarykite nėštumo testą.
Dėl hemorojaus.Gerkite daug skysčių:~2,5 l per dieną,valgykite produktus,kuriuose daug ląstelienos. Slyvas,beje,reikia prieš valgant reikia išmirkyti.Kitaip tik pilvą pūs.Jei tuštinatės su krauju,gali būti išeinamosios angos įplyšimas.Todėl rekomenduočiau pasirodyti chirurgui.
Atsakyti