Įkraunama...
Įkraunama...

Antibiotikų įtaka pastojimui

Laba diena,

Noriu paklausti, po kiek laiko po gydymo kurso antacidiniais vaistais, protonu siurbliu inhibitoriais (omeprazolum, po 20 mg. per para) galima planuoti nestuma?
Ir kokiai rizikos grupei pagal poveiki vaisiui priskiriami sie medikamentai? unsure.gif
Noreciau planuoti po gydymo kurso is karto sekanti cikla rolleyes.gif Ar butu saugu?
Turbut vartojant siuos vaistus pastoti nerekomenduojama? unsure.gif

aciu uz skirta demesi 4u.gif
Atsakyti
Šie medikamentai priskiriami C kategorijai- t.y.tyrimai su gyvūnais parodė,kad vaistas pavojingas jų vaisiui, bet poveikis nėščiosioms netirtas, todėl, nepaisant galimos grėsmės, jei tikrai būtina, vaistą galima vartoti.
Jei pastosite sekantį ciklą po gydymo kurso, tai tikrai bus saugu.
Atsakyti
vartoju žvakutes su antibiotikais (nes rado uždegimą), kiek laiko po sunaudojimo reikia plaukti kad galėčiau pradėti planuoti leliuką?
Atsakyti
Kol naudojate žvakutes, patariama neturėti lytinių santykių. Kai baigsite gydymą, pastoti galite iš kart.
Atsakyti
Pries pat pastojant geriau doxiciklino kursa (2 tabl.po 100 mg per diena ). Ar tai gali pakenkti nestumui? Is anksto dekoju uz atsakyma!
Atsakyti
Ne, nėštumui tai pakenkti negali.
Atsakyti
Sveiki,
Skundziuosi be galo dideliais ir skausmingais spuogais. Vakar buvau pas dermotologa, kuris paskyre vartoti antibiotikus 3-4 men. bei tepti veida Differin tepalu. Antibiotikams analogo Lietuvoje nera, todel ju galima isigyti tik Vokieciu vaistineje pateikus deklaracija. Pavadinimo nelabai galiu iskaityti, bet skamba panasiai i Miroublinas Gydytoja perspejau, kad vasara noreciau pastoti, todel bijau del tokio ilgo antibiotiku vartojimo, taciau buvau nuraminta, kad jokios zalos organizmui nebus ir galesiu pastoti baigusi gerti vaistus. Noreciau isgirsti jusu nuomone ar verta gerti antibiotikus 3-4 men. o po to pastoti, ar tikrai nebus nualintas organizmas, ar tai nepakenks pastojus vaisiui?
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Kadangi nežinau, kokius vaistus jums paskyrė, todėl tiksliai atsakyti negaliu. Kiekvienas antibiotikas turi neigiamą poveikį organizmo imuninei sistemai, tačiau po kurio laiko viskas palaipsniui atsistato. Jei Jūsų gydytoja Jums pasakė, kad šio preparato poveikis koncentruojasi odoje, vadinasi reikia ja tikėti.
Atsakyti
man paskyre arithromycin antibiotikus, sakykit jei as pastosiu juos geriant ar labai blogai?
Atsakyti
Šis vaistas priskiriamas B kategorijai. Tai reiškia, kad tyrimai su gyvūnais neparodė, kad vaistas pavojingas jų vaisiui, o atitinkamų tyrimų nėščiosioms neatlikta.
Atsakyti
Sveiki,mes planuojame kudiki,kaip tik turi prasideti vaisingos denos,bet mano vyras siuo metu vartoja antibiotikus OSPAMOX.ar tai tures kokios neigiamos itakos vaisiui,jei pastosiu kai vyras juos vartoja?
Atsakyti
Ne, neturės.
Atsakyti