Tęsiam pokalbius

mano agurkai šiltnamyje gausiai žydi yra užmazgiukai,tik deja jie geltonuoja ir džiūva
kas čia per bėda?tiesą sakant pirmą kart šiltnamyje juos auginu.nors šiemet ir lauke laaabai prastai sudygo
Sveiki, kas galit patart, agurku lapuose atsirado skyliu, kenkeju lyg ir nematyti....kas cia galetu buti
QUOTE(saulute111 @ 2010 06 09, 10:15)
Sveiki, kas galit patart, agurku lapuose atsirado skyliu, kenkeju lyg ir nematyti....kas cia galetu buti
Va pas mane tas pats, mama sake, kad tai voratinkline erkute
QUOTE(jovituxss @ 2010 06 08, 00:15)
mano agurkai šiltnamyje gausiai žydi yra užmazgiukai,tik deja jie geltonuoja ir džiūva
kas čia per bėda?tiesą sakant pirmą kart šiltnamyje juos auginu.nors šiemet ir lauke laaabai prastai sudygo 
pas mane lygei tas pats siltnamija dziuna agurkeliai tai as juos palaisciau kelis kartus dilgeliu raugu ir
Turbut šiemet lauke visiems prastai dygo...Kaimyne turi ličnų daigų, tai reikes savaitgali atsodinti
Mano agurkėliai lauke sudygo labai gerai,net nesitiki,o sėkla tai iš bičiulės maximos pirkta popigiai
QUOTE(jovituxss @ 2010 06 08, 00:15)
QUOTE(jju @ 2010 06 10, 12:53)
Turbut šiemet lauke visiems prastai dygo...
Net bijau girtis, bet maniškiai labai
QUOTE(edinka @ 2010 06 11, 00:43)
Net bijau girtis, bet maniškiai labai
sudygo (ne taip kaip pernai), tik uždengtus laikau, pernai paskubėjau nudengt, tai šnipštas gavos.
Pas mane lauke jau pradeda žydėti, bet aš juos auginu po lankais ,uždengtus plėvele, tai dabar dieną atidengiu, išvirsta visi, o vakare vėl sukišu ir uždengiu, nes dar palikti nakčiai per anksti, tuo labiau, kad liūtys naktimis ,o per anksti nudengti nugelsta, nes jautresni,man prieš pora metų irgi taip buvo nutikę kaip ir edinkai.
Kalvarijų turguje nusipirkau du daigus Mirabela, pasodinsiu vietoj dviejų nusprogusių pomidorų
Mano agurkai tai geltonavo šiltnamyje, supykau ir pasakiau išmesiu ir susodinsiu ką nors vietoj jūsų
, tai truputį išsigando, žiūriu pradėjo augint vėl agurkiukus, žydėti, na matysiu ar visą laiką čia man juos taip gąsdint reiks