Įkraunama...
Įkraunama...

Agurkai, agurkėliai....

Tęsiam pokalbius 4u.gif

user posted image
Atsakyti
mano agurkai šiltnamyje gausiai žydi yra užmazgiukai,tik deja jie geltonuoja ir džiūva schmoll.gif kas čia per bėda?tiesą sakant pirmą kart šiltnamyje juos auginu.nors šiemet ir lauke laaabai prastai sudygo g.gif
Atsakyti
Sveiki, kas galit patart, agurku lapuose atsirado skyliu, kenkeju lyg ir nematyti....kas cia galetu buti
Atsakyti
QUOTE(saulute111 @ 2010 06 09, 10:15)
Sveiki, kas galit patart, agurku lapuose atsirado skyliu, kenkeju lyg ir nematyti....kas cia galetu buti

Va pas mane tas pats, mama sake, kad tai voratinkline erkute verysad.gif Teko nupurksti su chemija, kol dar neisibujojo, nupurskiau dabar stebesiu
Atsakyti
QUOTE(jovituxss @ 2010 06 08, 00:15)
mano agurkai šiltnamyje gausiai žydi yra užmazgiukai,tik deja jie geltonuoja ir džiūva  schmoll.gif  kas čia per bėda?tiesą sakant pirmą kart šiltnamyje juos auginu.nors šiemet ir lauke laaabai prastai sudygo  g.gif

pas mane lygei tas pats siltnamija dziuna agurkeliai tai as juos palaisciau kelis kartus dilgeliu raugu ir thumbup.gif yra daug zaliu agurkiuku uzmazgiuku o lauke susodinau 2 pakelius agurku ir isdygo tik 8daigeliai verysad.gif
Atsakyti
Turbut šiemet lauke visiems prastai dygo...Kaimyne turi ličnų daigų, tai reikes savaitgali atsodinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano agurkėliai lauke sudygo labai gerai,net nesitiki,o sėkla tai iš bičiulės maximos pirkta popigiai
Atsakyti
QUOTE(jovituxss @ 2010 06 08, 00:15)
mano agurkai šiltnamyje gausiai žydi yra užmazgiukai,tik deja jie geltonuoja ir džiūva  schmoll.gif  kas čia per bėda?tiesą sakant pirmą kart šiltnamyje juos auginu.nors šiemet ir lauke laaabai prastai sudygo  g.gif

4u.gif as auginu lauke, -bet visiems su agurkais-problem g.gif man irgi...
Atsakyti
QUOTE(jju @ 2010 06 10, 12:53)
Turbut šiemet lauke visiems prastai dygo...

Net bijau girtis, bet maniškiai labai thumbup.gif sudygo (ne taip kaip pernai), tik uždengtus laikau, pernai paskubėjau nudengt, tai šnipštas gavos.
Atsakyti
QUOTE(edinka @ 2010 06 11, 00:43)
Net bijau girtis, bet maniškiai labai  thumbup.gif  sudygo (ne taip kaip pernai), tik uždengtus laikau, pernai paskubėjau nudengt, tai šnipštas gavos.

Pas mane lauke jau pradeda žydėti, bet aš juos auginu po lankais ,uždengtus plėvele, tai dabar dieną atidengiu, išvirsta visi, o vakare vėl sukišu ir uždengiu, nes dar palikti nakčiai per anksti, tuo labiau, kad liūtys naktimis ,o per anksti nudengti nugelsta, nes jautresni,man prieš pora metų irgi taip buvo nutikę kaip ir edinkai. smile.gif Tai ir žaidžiu, bet tas rūpestis pasiteisina, nes pernai iš vieno metro pločio ir trijų metrų ilgio lysvės pastačiau 38 trilitriakus agurkų.Netikėdavo kam pasakai, kol nepamato išrikiuotų stiklainių smile.gif
Atsakyti
Kalvarijų turguje nusipirkau du daigus Mirabela, pasodinsiu vietoj dviejų nusprogusių pomidorų tongue.gif
Atsakyti
Mano agurkai tai geltonavo šiltnamyje, supykau ir pasakiau išmesiu ir susodinsiu ką nors vietoj jūsų tongue.gif , tai truputį išsigando, žiūriu pradėjo augint vėl agurkiukus, žydėti, na matysiu ar visą laiką čia man juos taip gąsdint reiks lotuliukas.gif
Atsakyti