Įkraunama...
Įkraunama...

Kur gyvensite po vestuvių?

sad.gif
blink.gif Labai idomu ,kur zmones gyvens po vestuviu,vis del to NAUJA SEIMA!!!
Vieni yra is skirtingu miestu ,ar net saliu,kiti neturi nuosavo gyvenimo busto(kaip mes),dar kiti nuomojasi ,,o dar kit gyvena su tevais!!!!

Atsakyti
nu kai kas paprasciausiai nesituokia, jei nera galimybiu kartu gyvent..kokia cia seima.-vienas vienam mieste, kitas-kitam.nesamone.

Atsakyti
Mes kadangi turtingu teveliu neturime, tai nuomosimes. Va ryt poryt varom butu ziurinet wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Nightingale @ 2004 05 13, 14:01)
Mes kadangi turtingu teveliu neturime, tai nuomosimes. Va ryt poryt varom butu ziurinet wink.gif

prie ko cia turtingi teveliai? juk paskolas gali bet kas gauti...
Atsakyti
Mes irgi nuomosimės, nes aš pas savo tėvelius gyventi labai jau nenoriu (ir taip kiek pragyvenau...), o anyta mane turbūt išmestų pačią pirmą sekundę pro duris. laugh.gif Galvojame eiti gyventi į mano tetos butą, kurį ji nuomoja, bet nuomos pinigus mokėsim, kad kada nors vėliau nekiltų sąskaitų suvedinėjimų (tipo: "Aš jums leidau ten gyventi, tai jūs..."). O po to turbūt galvosim ir apie kreditą bei savo būstelį... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE (Sara @ 2004 05 13, 14:02)

Bet kas? sad.gif Bet uz ta paskola reikia moketi ,o ne bet kas dirbba ir gauna gera atlyginima sad.gif
Atsakyti
jeum, kad ir kokie geri bebutu teveliai - nuosirdziai-Kuo toliau tuo geriau, retai mato pasiilgsta, o mes gyvenam virs uosviu, tai tas negerai tai anas, o jei kartu, tai is vis butu. blink.gif
Nors jie labai faini kaip zmones

Mano tevai uz 200 km gyvena, tai pasiilgsta tik atvaziuok, viskas gerai, viskas grazu wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Nightingale @ 2004 05 13, 14:01)

Aha, ir as siulyciau pirktis, kol pati pradzia visko. tikrai nesigailesit. ir bustas savas, ir tvarkaisi kaip nori, ir baldus gali pirkti... ir iskraustyt niekas nenores, jei maza leliuka turesi - juk nuomojant labai nemegsta seimu su mazais vaikiukais... mad.gif
Atsakyti
Abu esam ne tik is skirtingu miestu, bet ir is skirtingu saliu. Del gyvenamos vietos klausimu nekilo. Vyras, nors ir turi nama Taline, bet dirba Vilniuje. O as turiu buta Vilniuje ir dirbu cia jau daugiau nei 2 metus. Tad ir gyvensime Vilniuje, bet neatmetama galimybe kada nors ateityje kraustytis i Talina. Bet cia pensijos sulaukus gal biggrin.gif
Taip pat pritariu Sarai, kad prie ko cia turtingi tevai?
Atsakyti
QUOTE (Sara @ 2004 05 13, 12:02)

nu nevisai bet kas - reikia geru uztikrintu pajamu arba uzstatomo turto g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tynka: 13 gegužės 2004 - 14:46
QUOTE (Rucelie @ 2004 05 13, 14:06)
Aha, ir as siulyciau pirktis, kol pati pradzia visko. tikrai nesigailesit. ir bustas savas, ir tvarkaisi kaip nori, ir baldus gali pirkti... ir iskraustyt niekas nenores, jei maza leliuka turesi - juk nuomojant labai nemegsta seimu su mazais vaikiukais... mad.gif

Niu tei jiooo mes tik pradzioj nuomosimes, o paskui paskola tvarkysim smile.gif
Atsakyti
Pats geriausias variantas - gyventi atskirai nuo tevu. Mano anyta ishvis Londone, tai mes labai gerai sutariam telefonu smile.gif , o mano mamyte, nors ir viso labo kitame Vilniaus rajone gyvena, vistiek baisiausiai pasiilgsta.

Del nuomojimo, tai geriau jau imti paskola, nes pinigai uz nuoma, tai tas pats, kas pinigai ishmesti i bala. Mums, achiu Dievui, nekilo jokiu klausimu del buto, nes anyta kaip ishvaziavo priesh pusantru metu, taip ir nezada grizhti, tai mes vyro bute ir gyvenam. Ji jau ir remontus man siulo pagal save daryti.
Atsakyti