Įkraunama...
Įkraunama...

VGTU studentės, vienykimės III d.

QUOTE(Twista @ 2013 07 16, 13:04)
Laba 4u.gif
Gal netyčia yra čia transporto inžinerinės ekonomikos ir vadybos studenčių? Labai domina viskas apie studijas: ar patinka, ar sunku mokytis? Girdėjau, kad daug matematikos ten, tad ar labai sunku praslysti? blush2.gif Nelabai man ji sekas... O šiaip didžiausiam pasimetime esu dėl to, kad neapsisprendžiu, ar geriau stoti čia, ar į paprastą verslo vadybą VU doh.gif

Pati pagalvok - inžinerija, ekonomika - be matematikos neapsieisi niekaip. Čia gali pasiskaityti, kokie moduliai bus dėstomi ir jų aprašymus (paspaudus ant kodo). Jeigu su matematika tikrai prastai mokykloj buvo, pagalvok, nes aukštoji matematika dar sunkiau (na, bent jau man buvo, nors mokykloj sekėsi gerai). O praslysti, aišku, galima daug kur...
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 07 16, 13:09)
Pati pagalvok - inžinerija, ekonomika - be matematikos neapsieisi niekaip. Čia gali pasiskaityti, kokie moduliai bus dėstomi ir jų aprašymus (paspaudus ant kodo). Jeigu su matematika tikrai prastai mokykloj buvo, pagalvok, nes aukštoji matematika dar sunkiau (na, bent jau man buvo, nors mokykloj sekėsi gerai). O praslysti, aišku, galima daug kur...

Na, nebuvo tragiška. Ir univere po to jau ragavau aukštosios matematikos, bet mes jos tik pusmetį turėjom, tad pavaikščiojau papildomai ir prasmukau smile.gif To ir bijau, kad čia jos bus žymiai daugiau ir nepajėgsiu unsure.gif Aprašymus žiūrėjau, bet yra geriau viską išgirsti iš pirmų lūpų smile.gif Nes kalbėjau su viena mergina, tai pareiškė, kad mokytis nesunku, ir vienintelis rimtesnis dalykas ir buvo matematika, visa kita - irnesakyk.gif Tad įdomu, ar tik jai čia taip... Norisi daugiau nuomonių smile.gif
Atsakyti
Na matai, kas kam sunku, čia irgi kažkiek subjektyvus dalykas, man buvo sunku, nors esu tiksliukė, o kiti stebėjosi, kodėl man sunku, jiems lengva....
Gal ir šįkart pasimokysi papildomai ir viskas bus gerai?
Atsakyti
Vat ir man nors ir tiksliuke, nors ir gerai sekesi matematika, taciau aukstoji matematika buvo netokia jau lengva ir idomi (nors ir su matematikos destytojais mums nenuskilo). doh.gif
Twista, man asmeniskai idomiau skamba specialybe VGTU (aisku tik mano nuomone) mirksiukas.gif pora studijavusiu sia specialybe pazystu, kazkaip jom nesunkiai sekesi, taciau ir netinginiavo, o mokesi biggrin.gif
Atsakyti
O ar yra tokių, kurie VGTU tinginiauja ir sako, kad nesunku, ir dar gerai mokosi? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 07 17, 11:34)
O ar yra tokių, kurie VGTU tinginiauja ir sako, kad nesunku, ir dar gerai mokosi?  biggrin.gif

gal ir yra, nuo fakulteto ir specialybes priklauso. buvo ir tokiu kurie paskaitu nelanko ir stipendija gauna biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shampe @ 2013 07 17, 11:51)
gal ir yra, nuo fakulteto ir specialybes priklauso. buvo ir tokiu kurie paskaitu nelanko ir stipendija gauna biggrin.gif

Buvo ir pas mus, bet tai vienetai. O paskaitų nelankymas nereiškia nesimokymo. Graužia jie knygas savarankiškai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2013 07 17, 12:04)
*Buvo ir pas mus, bet tai vienetai. O paskaitų nelankymas nereiškia **nesimokymo. Graužia jie knygas savarankiškai. smile.gif

*sutinku kad vienetai drinks_cheers.gif
**mano matytu atveju reiske nesimokyma, nes dar ir dirbo pilnu etatu biggrin.gif
Atsakyti
Mano matytų atvejų buvo ne vienas ir visi dirbo pilnu etatu, tiek bakalauro paskutiniuose kursuose, tiek magistre. Tiesa, pilna ir tokių buvo, kurie nei dirbo, nei mokėsi. biggrin.gif
Atsakyti
na, ar yra naujokių? bigsmile.gif

gal kam pagalbos reiks, kreipkitės su inžinerinėm disciplinom blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

esu 4 kurse verslo finansuose gal galetumet patarti koki vadova pasirinkti bakalauriniam? smile.gif
Atsakyti
Aš sau tokiu pačiu klausimu marketingistėm biggrin.gif 4u.gif gal patartumėt koks vadovas geriausias? rolleyes.gif
Atsakyti