Labas vakariukas , truputi buvau apleidus temuke , na bet pasitaisysiu
QUOTE(joliteee @ 2010 06 30, 09:50)
Labai paprasta. Nesaldzias barankas pamirkiau siek tiek piene kol suminkstejo, dejau ant kepimo popieriaus jas, i ju skylutes po sauksteli farso, idejau kepti, ir pries kepimo pabaiga surio ant virsaus uzdejau, kepiau kol issilyde. Skanu ir kaip uzkandis ir siaip su salotom skanu
koks fainas receptukas

, parasyk smulkiau - kaip farsa paruosi ? kiek laiko kepi , kokioje temperat ??? tai ant kepimo popieriaus ? nereikia aliejum ar pan istrint ?
QUOTE(zuzutis @ 2010 06 30, 12:24)
pakepinu smuliai vistienos krutinele su prieskoniukais, kol paskrunda, tada suberiu i isvirtus makaronus (perplautus - nes kitaip man jie sulimpa ir labai nepatinka), krapiuku, prieskoniuku, grietines, ismaisai ir kapoji...
Va cia irgi nauja

reiks artimiausiu metu isbandyt , nes saldykli vistienos file gana nemazai turiu
QUOTE(Zaklada @ 2010 06 30, 16:48)
O ne į temą, tai šią vasarą atradau jogurtinę grietinę 10 proc. ir labai džiaugiuosi.

Neriebi, kai sakant, mažiau kalorijų, labai skani ir pigesnė kažkiek.
sita grietine labai daznai perku

, man irgi patinka

, niekada neperku augaliniu misiniu
QUOTE(Vanilė @ 2010 06 30, 17:36)

gal galima plačiau
As tai norfoje perku , kainuoja 2.59 lt . tokia zaliai - baltoi dezutei.
Siandienos meniu - I- jogurtai aktivia, dicke dar sureli sukapojo ,javinukai ,arbata, man kava.
II- rugtyniu sriuba su virtais vistienos ketvirciais. Salotos is zalumynu , dar sau pasikepiau svogunu laisku prie vistienos.
III- batonas su tepamu sureliu ,desertukas, javinukai, po banana, mineralinis ,sultytes.
IV- sausi pusryciai su pienu, mazei pries miega virintas kaimiskas pienukas.