Įkraunama...
Įkraunama...

Svarainio nuolaidu kortele-sveikam gyvenimui

Neseniai aptikau svarainio nuolaidų kortelę www.svarainis.lt, su kuria daugybe nuolaidų sveikos gyvensenos vietose. Ar gal kas jau turit šią kortelę, ar naudojat?
Man viliojančiai pasirodė, kartu ir nuolaidas gauni, ir kartu dalis kortelės pajamų labdarai atiteks:)nauda sau, o pagalba kitam, liuks, reiks užsisakyti:)
Atsakyti
Idomus dalykelis. Nauju, nematytu parduotuveliu tame puslapyje radau smile.gif
Bet kazkaip keistai man pasirode tas menesinis mokestis ax.gif Vienkartini, kad ir didesni tai suprasciau, o cia kas menesi moket po tuos 5,08Lt? Ar gal as ne taip supratau, nes prabegom paskaiciau...
Atsakyti
Tuos penkis litukus automatiškai kas mėnesį nuskaičiuoja , kad nereiktų kažkur atskirai pervedinėti.Man taip jie paaiškino, kai jiems skambinau.
Man tai pasirodė kaip tik gerai, ne tokia skaudi suma kaip laisvalaikio kortelės ,tai tie penki litukai tikrai ir nepasijaučia tada, o nuolaidų tikrai daug...smile.gif
Atsakyti
Domejausi ja bet labai nepatinka kas menesi moketi po tuos 5lt, geriau butu manau viena karta sumoket ir turet.
Atsakyti
Mane neigiamai nuteikė tokie dalykai unsure.gif Tai kaip patikėti, kad kas mėnesį nuskaičiuos kiek reikia, o ne kitaip...
Kaip atsisakyti parašyta, bet vėlgi: kortelę reikia grąžinti pardavėjui ir atgal reikia siųsti į paprastą pašto dėžutę - nieko konkretaus, net registruoto laiško neišsiųsi, nes P.D. gali išvis anonimiškai turėt doh.gif O kas tokiu atveju, jei paaiškės - negavom? Kaip įrodysi, kad ne kupranugaris? Mokėsi po to ilgai ir nuobodžiai arba išvis reikalų su teisėsauga turėsi..nepatikima man atrodo.

"Svarainis.lt - dar vieni apgavikai?, Skelbiamas logotipo konkursas! Prizas 100 Lt. Pabaiga 2010.02.03"
http://www.uzdarbis....howtopic=110687
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 06 15, 14:39)
Mane neigiamai nuteikė tokie dalykai unsure.gif Tai kaip patikėti, kad kas mėnesį nuskaičiuos kiek reikia, o ne kitaip...

Mokėsi po to ilgai ir nuobodžiai arba išvis reikalų su teisėsauga turėsi..nepatikima man atrodo.

"Svarainis.lt - dar vieni apgavikai?, Skelbiamas logotipo konkursas! Prizas 100 Lt. Pabaiga 2010.02.03"

aš irgi neturiu nuomonės apie Savarainį. Jų pranešime Elytė iš ŽaliaŽalia buvo cituojama, sakyčiau, rimtas ir patikimas žmogus. Bet variantas su pinigų nuskaitymu man ne prie širdies - mėgstu sąskaitas apsimokėti pati, o ne per automatinius nuskaitymus. Plius, man dar ir asmeninė nauda yra abejotina. Kai sužinojau apie Svarainį, primečiau, kad daug iš užsienio puslapių perku ir vargu ar man ta kortelė apskritai apsimokėtų smile.gif

čia tai būtų variantas tongue.gif Bendradarbiaujančios parduotuvės, jei kas, tfu tfu, galėtų lengviau partnerystės nusikratyti - neaptarnautų su ta kortele ir viskas smile.gif

pažiūrėjau visus pasiūlytus logotipo variantus ir galiu pasakyti, kad Svarainis iš tų žmonių nieko nepavogė, net nepanašu, kad kažkuri idėja būtų buvusi nuplagijuota - tai gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 06 15, 16:48)
pažiūrėjau visus pasiūlytus logotipo variantus ir galiu pasakyti, kad Svarainis iš tų žmonių nieko nepavogė, net nepanašu, kad kažkuri idėja būtų buvusi nuplagijuota - tai gerai biggrin.gif

Taip, nepavogė, tai aš irgi pažiūrėjau drinks_cheers.gif
Bet jei skelbi konkursą negi sunku palaikyti grįžtamąjį ryšį? g.gif O jei tiek ir tereikia - bile pasiskelbt, tai....paprasčiausiai nerimtai atrodo, ypač kai pradedi ieškoti inf-jos ir pirmu reikalu google meta tokias antraštes cool.gif

Tose parduotuvėse kur perku aš ir taip jau turiu lojalumo/korteles, tai irgi pasiskaičiavau galimą naudą, kad 'svarainio' kortelė 'atsipirktų', tai reik nemažai nupirkti g.gif O siunčiuosi daug daugiau, nei perku LT drinks_cheers.gif O antra, kadangi dalyvauju labdaros projektuose asmeniškai ir asmeniškai aukoju žinau tiksliai kiek ir kam, tai irgi nėra akstinas įsigyti kortelę ax.gif

Bet šiaip aišku idėja graži ir įdomi drinks_cheers.gif , tik neaišku kiek ji realiai kažkam duodanti naudą g.gif
Ir aš visgi palauksiu išsamesnių aprašymų su ta labdara, kokie bus konkretūs darbai ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 06 15, 16:07)
paprasčiausiai nerimtai atrodo, ypač kai pradedi ieškoti inf-jos ir pirmu reikalu google meta tokias antraštes cool.gif

Ir aš visgi palauksiu išsamesnių aprašymų su ta labdara, kokie bus konkretūs darbai ir pan.

dar daug žmonių nesupranta, kad pati blogiausia informacija yra tada, kai nėra jokios informacijos. Ir kad dėl to atsiranda gandai, nepasitikėjimas, blogas vertinimas ir panašūs dalykai wink.gif

dar iš jų svetainės:

Na bet tikimės, kad atsisakyti kortelės Jums tikrai neprireiks,nes nuolaidų skrynia nuolat pilnėja,o Jūsų kortelės užsakymo dėka labdaros skrynia nuolat pasipyldo taip pat.

jei žmonės daro tokias elementarias rašybos klaidas, tai ko ir kur jie dar gebės pripainioti? smile.gif

dėl labdaros projektų sutinku - kol kas tik abstrakcijos drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 06 15, 17:23)
dar daug žmonių nesupranta, kad pati blogiausia informacija yra tada, kai nėra jokios informacijos. Ir kad dėl to atsiranda gandai, nepasitikėjimas, blogas vertinimas ir panašūs dalykai wink.gif

Tik yra labai didelis skirtumas, kai tos inf-jos negauni ten kur sėdi veltui, kur esi incognito ar 'varai komerciją' su nemokama reklama tūkstančiams ir negauni inf-jos tada, kai iš tavęs kas mėnesį imami pinigai mirksiukas.gif biggrin.gif Tegu ir nedideli tie pinigai, bet visgi, tai jau daug rimtesni įsipareigojimai..nes įgalioji kitus ne tik nuskaityti pinigus, bet ir atskleidi savo tapatybę, nurodai gyvenamąją vietą ir pan. O ką gauni mainais? Nuolaidų kortelę (kurią netyčia gali pamest ir po to ilgai įrodinėt, kad pametei ir nenori už nieką mokėti 5.08 Lt) ir anoniminės pašto dėžutės adresą? biggrin.gif
Atsakyti
Niekaip jos nenurimsta, ot nepatiklios ! lotuliukas.gif
Man asmeniskai tokios korteles nereikia- 90 proc. prekiu siunciuosi, labdaroje dalyvauju pastoviai, kiekviena menesi- be abejo, jei tik galimybes leistu, galetum visur labdara dalinti, taciau dziaugiesi, kad sugebi bent kai kur siek tiek...
Mintis siaip nebloga visai, bet aukoti gali visada ir dar gi gali pasirinkti, kur ir kam nori aukoti- yra toks aukok.lt ...
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 06 15, 16:29)
Tegu ir nedideli tie pinigai, bet visgi, tai jau daug rimtesni įsipareigojimai..nes įgalioji kitus ne tik nuskaityti pinigus, bet ir atskleidi savo tapatybę,

na, per metus išeina 61 litas, o kol ta kortelė suirs per trejus metus tai ir 183 litai gaunasi. Pvz., gražu: plastikas suyra. O kas paskui? Kokios sąlygos pakeisti kortelę, pratęsti jos galiojimą? Niekur neradau parašyta, nors kiekviena rimtesnė struktūra paprastai būna visa tai apgalvojusi. Viskas aišku tik duotuoju momentu - siųsk SMS ir mokėk smile.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 06 15, 17:04)
aukoti gali visada ir dar gi gali pasirinkti, kur ir kam nori aukoti- yra toks aukok.lt ...

tai va būtent biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamos,

O man idėja ir pats produktas pasirodė įdomus, naujas ir sveikintinas, o ir pilotinis.
Sveikos gyvensenos skaitinimo idėja tikrai graži, mintis apjungti visus prekybinius taškus į vieną kortelę, o ir prekes bei paslaugas gauti su tam tikra nuolaida taip pat. Todėl šį projektą aš palaikau!
Kita vertus, juk sveika gyvensena pirmiausia turėtų ir prasidėti nuo sveikų minčių 4u.gif

Beje ir kortelę jau turiu ir ja naudojuosi. Prekybos bei paslaugų taškų tikrai yra nemažai, apie kai kuriuos jų tik kortelės www ir sužinojau...o jau ir išbandžiau thumbup.gif
Tad neįžvelgiu aš jokio čia kriminalo verysad.gif
Kadangi, prieš užsisakydama, stengiaus visus rūpimus klausimus išsiaiškinti, tad gauta info tikrai manyje lietuviško įtarumo unsure.gif nepažadino.
Kortelės mokesčio priskaitymas nutraukiamas nuo to momento, kai išsiunčiama žinutė STOP, norint atsisakyti kortelės, o ne tada kai ji pasiekia P.D.
Toliau pats nuskaitymo faktas standartiškai ir įprastai kaip ir visos kitos mob. paslaugos, kuriomis naudojies, atsispindi mobiliojo ryšio s-tos detalizacijoje.
Tie 5 lt s-toje, šalia pokalbių sumos doh.gif taip prasiskiedžia, kad...... smile.gif
O ir 5 lt moki kas mėnesį tiek laiko, kiek tu jauti kortelės reikalingumą, nereikia jos pratęsti ar atnaujinti po metų, praėjus metams toliau moki 5 lt ir sėkmingai naudojies kortele ir piniginėje ji nesuirs smile.gif
Del požiūrio į P.D., tai čia irgi mūsuose susiformavęs keistas stereotipas. Aš pati turiu įmonę, jos veiklai nėra reikalingas ofisas ar stacionari buveinė, ji registruota mano namuose. Tad tam, kad namai liktų namais, korespondencijai esu išsinuomavusi P.D, bet, patikėkit, jokios kriminalistinės veiklos nevykdau bigsmile.gif
O dėl labdaros. Jei jau gyventi įtarumo viskam principu, tuomet gali būti garantuotas tik dėl tos labdaros, kurią pats suteiki teisiogiai labdaros gavėjui.
Juk mamos, ar tikrai esam garantuotos, kad pvz. musų paaukoti pinigėliai gražioms, užkabinančioms, sujaudinančioms TV labdaros akcijoms pasiekia tiksla? Juk neesam...

Atsakyti