Įkraunama...
Įkraunama...

Kėdainių darželiai

Labas vakaras, mamytės 4u.gif

Domiuosi lopšeliais darželiais, tad perskaičiau visą temą. Pastebėjau, kad nuo 2006 metų mamos intensyviai rašė neigiamus atsiliepimus apie priešmokyklines įstaigas, pastaraisiais keliais metais apie tuos pačius darželius atsiliepimai smarkiai pagerėjo. Gal kas galite pasakyti, kas pasikeitė? Ar tuose darželiuose keitėsi pačios auklėtojos, ar jų požiūris į vaikus, jų auklėjimą ir savo darbo vertinimas?
Ar tikrai, kaip rašė mamytės, "Varpelyje" lopšelinukai nebelaksto su prikakotais pampiais ir visi iki vieno pratinami ant puoduko, vedami į lauką ir t.t.? Ar Žilvityje auklėtojos išvedusios vaikus į lauką nebelaiko jų "pririštų" ant dekio saulės kaitroje ir jiems nebetenka žaisti tarp gyvūnų ekskrementų?
O gal tos neatsakingos auklėtojos vis dar dirba tuose darželiuose, tik niekas nebepastebi, kad vaikai nėra tinkamai prižiūrimi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(manteKn @ 2014 02 22, 20:40)
Labas vakaras, mamytės 4u.gif

Ar Žilvityje auklėtojos išvedusios vaikus į lauką nebelaiko jų "pririštų" ant dekio saulės kaitroje ir jiems nebetenka žaisti tarp gyvūnų ekskrementų?
O gal tos neatsakingos auklėtojos vis dar dirba tuose darželiuose, tik niekas nebepastebi, kad vaikai nėra tinkamai prižiūrimi?  g.gif


blink.gif mes lankem zilviti, bet toko dalyko, kad aukletojos laikytu vaikus ant dekio saules kaitroje ar vaikai zaistu tarp gyvunu ekskrementu nepasitaike....na nebent mums geros aukletojos pasitaike, kurios tikrai atskingai priziurejo vaikus g.gif
Atsakyti
Ar yra cia vedanciu savo vaikucius i Puriena? Labai butu idomu isgirsti atsiliepimus. Dar mus domina sio darzelio logopede, gal kurios vaikas lankosi pas ja?
Atsakyti
QUOTE(Alija25 @ 2014 05 13, 19:58)
Ar yra cia vedanciu savo vaikucius i Puriena? Labai butu idomu isgirsti atsiliepimus. Dar mus domina sio darzelio logopede, gal kurios vaikas lankosi pas ja?

Vedu jau antrą vaiką.Atsiliepimai kuo puikiausi,turim nuostabias auklėtojas.Apie logopedę nieko pasakyt negaliu,neteko dar bendraut,dar per maži esam.
Atsakyti
Gal kas galėtų daugiau papasakoti apie "Varpelį"? Pasigendu naujesnių atsiliepimų ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Natali69 @ 2014 05 30, 11:35)
Gal kas galėtų daugiau papasakoti apie "Varpelį"? Pasigendu naujesnių atsiliepimų  ax.gif

mes lankom nuo lopsiuko, t.y dukra eina jau 4metai, sunus 2 metai. esam patenkinti tikrai.savaime suprantama daug kasd ir priklauso nuo aukletoju smile.gif
Atsakyti
O mane labai domina wtsiliepimai apie Mazyliu Akademija g.gif
Atsakyti