QUOTE(aiwita @ 2011 04 28, 12:40)
Čia rimtai ?
Aš išnešiau lupenas į kiemą, kad apdžiūtų... Tai man jas dabar susirinkus kišt į kamerą? Eina sau. MB man tikrai pasiūlys pasitikrint sveikatą

Jis toks tradicinis vyrukas ir mano visi išsidirbinėjimai jam kelia tylų siaubą

Bet vis dar toleruoja

Visą žiemą rinkom iš visų artimųjų bulvių lupenas, kad pečių kūrenant valytųsi kaminas, o dabar kišiu jas į kamerą, kad daržus tręšt

Na, bet vardan mūsų visų gerovės
Hmm... O tai kaip tada su tom nuravėtom žolelėm? Aš jas išrovus palieku ten kur augo. O ir nupjautos pievos juk nededu į kamerą

Ar ji jau ir taip skaitosi mirusi, tpfu, negyva
Kol kas man viskas dar taip šviežia.. Bet ačiū už kantrybę
nepainiok maisto atliekų ir šieno.
Maisto atliekos pūna ilgai. Šienas skaidosi kitaip, karoče - junk fantaziją.
O dėl sušaldymo - kalbu visu rimtumu. Kai vasara įsisiūbuos - nebereikės šaldyti maisto atliekų, nes jos puikiai skaidysis po nupjautos žolės sluoksniuku.
O kas čia per "idėja" bulvių lupenas deginti? Man mama pasakė kad irgi degino, tai kažkaip neįtikinamai nuskambėjo... Ar tam yra koks pagrindimas? Ar eilinis "mitas"?
Šaldytos maisto atliekos - dalykas patikrintas, nes yra žmonių, kurie virtuvėje kalifornietiškus sliekus savo reikmėms auginasi, ir smarvė būtų jei dėtų neperšaldytas, o dabar - jokio kvapo nebūna, ir sliekai greitai viską sudoroja.